Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.877.297
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
Silwncer kaže...

Kako to da ja nisam dobio rezervaciju za 10 ? Nemam nijedan update instaliram da nije to ?

Na prosloj stranici sam malo pisao o tome - KLIK

At least one of the updates, KB 3035583, appears to have been designed to advertise Windows 10 once it comes out.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina
odjavljen
Windows 10 - dojmovi, problemi

E jbg sad ja nemam ni jedan instaliran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

At least one of the updates, KB 3035583, appears to have been designed to advertise Windows 10 once it comes out.

Imam instaliran taj update ali ništa od rezervacije za 10-ku.

Stručnjak za odmaganje...
10 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
djigibao kaže...

Imam instaliran taj update ali ništa od rezervacije za 10-ku.

Imas valjan kljuc koji nije na Black Listi? Ja imam valjanu licencu i uredno doslo odma nakon instalacije updatea...

14 godina
neaktivan
skyhawk10 kaže...

Imas valjan kljuc koji nije na Black Listi? Ja imam valjanu licencu i uredno doslo odma nakon instalacije updatea...

Windowsi su legalni, kupljen DVD, i uredno aktivirani. Radi se o windowsima 8 koji su nadograđeni na 8.1.

10 godina
neaktivan

A onda bi trebao dobit obavijest za rezervaciju...

0 0 hvala 1
12 godina

Dobile su obavjest i jogurt verzije i sedmice i osmice dobićeš i ti nadogradnju nemoj se previse nervirat.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 3
11 godina
neaktivan

Kod mene na w7, nakon sat vremena bjesomučne instalacije svih mogućih update-a, baš taj jedan kb2952664 kaže nije uspjelo, a svi drugi jesu..Pogledam za što je taj updejt, kad ono za upgrade..

I to sve na oem sedmici kupljenoj u linksu..Nema ikonice za w10..

A na w8.1 na drugom kompu, uredno se pojavila ikonica za rezervaciju desetke, samo što w8.1 nije "orginal" kao što je sedmica..

Lijepo bome..

Kako ponovo pokrenut instal navedenog kb, provjera novih update-a ništa ne donosi..

0 0 hvala 0
14 godina
boatenga kaže...
Nema ikonice za w10..

Zašto ti je to bitno? Zato što si drugi to dobili, a ti nisi ili? (samo nemoj reći da je zbog toga). Da li je problem kad 10 izađe izvojiti par minuta

i sam preko WU staviti tu nadogradnju? (vremena ti ne fali kad možeš ispitivati gluposti ovdje, tako da....)

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
11 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
boatenga kaže...
Nema ikonice za w10..

Zašto ti je to bitno? Zato što si drugi to dobili, a ti nisi ili? (samo nemoj reći da je zbog toga). Da li je problem kad 10 izađe izvojiti par minuta

i sam preko WU staviti tu nadogradnju? (vremena ti ne fali kad možeš ispitivati gluposti ovdje, tako da....)

Koji je tvoj problem..

Evo ponovo sam instalirao navedeno ažuriranje, ne prihvaća..

16 godina
odjavljen
boatenga kaže...

Kod mene na w7, nakon sat vremena bjesomučne instalacije svih mogućih update-a, baš taj jedan kb2952664 kaže nije uspjelo, a svi drugi jesu..Pogledam za što je taj updejt, kad ono za upgrade..

I to sve na oem sedmici kupljenoj u linksu..Nema ikonice za w10..

Gates je odlučio da nećeš dobiti free Windowse!

Sa čim se vi zamarate. Jedina svrha te "rezervacije" je doznati koliko usera planira prijeći na Win10 (i u kojim regijama) kako bi osigurali dovoljno bandwidtha za download, da nebi serveri počeli masovno umirati na dan upgradea. Ako vam je toliko do Desetke, eno Previewa, radi ko urica i ionako će final biti 99% isti kao jedan od ovih par zadnjih RCova. Čak možete upgrade napraviti (7, 8 - 10) bez reinstalla! Ili na VHD, ako niste dovoljno hrabri.

My name is Legion... For we are many!
15 godina

Korisnici koji rezerviraju svoju kopiju windowsa 10 će isti moći početi koristiti 29. srpnja jer će im biti omogućen preload prije tog datuma.

E sad, ubite me ako se više sjećam otkud mi ta informacija

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 22:58 (underdog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Znači W10 će biti omogućena kao opcionalni update. Nije nužna rezervacija? Onda je sve ovo oko rezervacije samo hype.

16 godina
odjavljen

Pa upravo to... Kakve božje rezervacije. Kad izađe, skineš i instaliraš bez pozivnice od Billa. Ali ne možeš se pohvaliti u trećem ce da si dobijo invajt za nove vindovse!

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa upravo to... Kakve božje rezervacije. Kad izađe, skineš i instaliraš bez pozivnice od Billa. Ali ne možeš se pohvaliti u trećem ce da si dobijo invajt za nove vindovse!

U mom slučaju bi umjesto 3c trebalo ubaciti starački dom.

14 godina
boatenga kaže...

Koji je tvoj problem..

Hoćeš instalirati taj update da dobiješ tu ajmo reći ponudu za Win 10, update se ne želi instalirati, "razbijaš" glavu, čupaš kosu, živciraš se, a zbog čega?

Ja ću ti reći, zbog nepotrebnoga, jer čak i da ne dobiješ tu ponudu, kad Win 10 izađe on se bude pojavio pod dostupnim nadogradnjama u windows update,

ako imaš update stavljen na automatic, to se samo bude skinulo i instaliralo, ako nemaš, odeš u control panel - windows update, odabereš check for updates

i opet ti se bude pojavio na popisu nadogradnji, ako treba staviš mu kvačicu i odabereš download, a onda ako treba i install, jednostavno da jednostavnije ne može.

Na kraju, "koji je moj problem", ja problema nemam, meni je sve jasno kao dan (iako je noć), ti imaš problem, a ja sam samo netko tko ti pokušava ukazati na nešto

s čime se ne moraš zamarati, pošalji ga znaš i sam di.

ps. ljudi koji nemaju znanja se zamaraju s nepotrebnim, a ne s onim s čim bi možda trebali zamarati, treba znati odvojiti bitno od nebitnoga, a gledajući tebe, moraš

to naučiti jednom, a budeš već.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
16 godina
odjavljen

Pa to sam i mislio, zadružna prostorija 3c, gdje se igra šah

11 godina
neaktivan

Ma tko se zamara, halo, osobno ovo mi dođe kao zabava u ove sate..

No, izgleda da ovdje ne možeš postaviti ni bezazleno pitanje, odmah te se poklapa..

Pitanje je tko se zapravo zamara..

A da priupitam da mi se složi konfiguracija u jednom "posebnom", glavnom ovdje, dućanu..bilo bi odgovora, garant..

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Dobio si odgovore, ne znam u čem je problem. Kako ljudi lako nasjednu na provokacije i marketing, to su čuda.

16 godina
boatenga kaže...

Ma tko se zamara, halo, osobno ovo mi dođe kao zabava u ove sate..

No, izgleda da ovdje ne možeš postaviti ni bezazleno pitanje, odmah te se poklapa..

Pitanje je tko se zapravo zamara..

A da priupitam da mi se složi konfiguracija u jednom "posebnom", glavnom ovdje, dućanu..bilo bi odgovora, garant..

Polako, reći će ti se sve, samo nemojte dalje raspirivati vatru živi bili. Ili otvorite zaseban podforum sa naslovom "Windows 10 Update", ovdje još uvijek diskutujemo o dojmovima prije svega i problemima koji nose sa sobom ovi beta Windowsi.

Moj savjet ako već želiš zabavu u sitne sate (a još nisu sitni) instaliraj si ovaj tekući Build 10130 i počni koristit Windows 10 bez da čekaš što će se desiti za 2 mjeseca. Dakle ja te neću prvi poklopiti (neće ni Kizo ni ihush siguran sam, ali čitaj malo više), ali imaj na umu nije ovo o problemi sa budućim Updateom nego o Dojmovima i Problemima tekućeg Builda.

Ako netkome nije nešto dodatno jasno neka pita, ali do daljnjeg bez glupih razgovora koji vode do loop petlje do Builda 10136 (koji se trenutno razvija).

12 godina
neaktivan

tadaaa :--)

SLIKICA

Seriously?
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:26 (compov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A kaj se dogodilo s onim OneGet package managerom, nešto slično linuxovom apt-get manageru. Na tome se radi ili? Bilo je priče o tome još prošle godine, ali u zadnje vrijeme sve nekako utihnulo

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
underdog kaže...

A kaj se dogodilo s onim OneGet package managerom, nešto slično linuxovom apt-get manageru. Na tome se radi ili? Bilo je priče o tome još prošle godine, ali u zadnje vrijeme sve nekako utihnulo

Predpostavljam da se zove Store :D

16 godina

Meni od danas "Trgovina".

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bem mu vraga ..ili ja ne znam naći ili nema .... ali, zna li netko, ima li preglednik Spartan (Edge), home tipku ili nešto slično?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razjaren kaže...

bem mu vraga ..ili ja ne znam naći ili nema .... ali, zna li netko, ima li preglednik Spartan (Edge), home tipku ili nešto slično?

Odustao sam od Spartana pa ne mogu nešto pametno napisati. Odi u feedback i tamo pogledaj pod spratan da li se netko žalio na isto. Ako nije vjerojatno postoji samo trebaš naći.

17 godina

Evo info video o toj obavijesti koja dolazi korisnicima Win7/8.

Ovdje takodjer mozete vidjeti da li ce vam PC i programi raditi OK s novim Windowsima.

Free Upgrade to Windows 10

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina

Gdje naći Office 2016 x64 za download?

Jedino što sam našao je ovo, a to ne radi. Tj nakon downloada je neupotrebljivo.

Da li wzor negdje skriva nešto?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Mislim da moras biti pretplacen na Office 365.

HTC Desire-iPhone 4s-HTC OneX-NII-iPhone 5-S4-HTC One-Phone 5s-Note 3-N5- M8- 5S - G3- 6
10 godina
neaktivan

Pitanje da li mogu korisnici koji nemaju org win 8.1(iako su skinute sve nadogradnje dosad regularno i win se ponasa kao org :D) nadograditi ili bi moglo biti problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice