Win7 software problem

poruka: 3
|
čitano: 968
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win7 software problem

za početak pozdrav

a sada par problema:

1. ne mogu chrome instalirati, probao sam aktualnu i beta, ali ništa, onda se sjetim pa ga raspakiram sa rarom i  fino instaliram, samo što ne želi niti jednu stranicu otvoriti, samo vrti u nedogled

2. pošto imam amd i na njemu cool & quiet ali nikako ne mogu instalirati potrebne drivere i software

3. imam problema sa zvukom, na matičnoj (msi k8n sli platinum) je integrirana creative soundblaster live zvučna, instalirao zadnje drivere, pogasio sva poboljšanja (eax, cmos 3d i sl) ali mi zvuk svako malo šušti i dolazi do distorzije, pa sat vremena sve normalno i onda u 5 minuta zna 5 puta tako

zadnji buil win sedmice je

ako ima tko kakvu ideju, nek slobodno proba pomoć

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win7 software problem

Nisi prvi koji ima problema s tom pločom i win 7 ... Pokušaj ažurirati bios s najnovijom nadogradnjom...pokušaj ažurirati drivere kroz update windowsa... ako ništa ne bude pomoglo onda ti još ostaje da ponovno instaliraš sve

Ante Krivić
15 godina
neaktivan
RE: Win7 software problem

to sam odmah sve napravio, tako da nije pomoglo

još mi se neda rušiti sustav, za sada komp radi stabilno, možda kroz neko vrijeme

instalirao sam i driver max i s njime pokupio zadnje driver, a i imao sam problema sa bluetoothom, jedva ga natjerao da radi, niti zadnja verzije drivera nije pomogla, morao sam tražit dongle po netu, onda sve proradilo

jedino skupit love pa ubost novi komp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice