Win7 i slike

poruka: 6
|
čitano: 1.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win7 i slike

Naime,pri prikazivanja slike po defaultu tj. pretpregeld...prikaže mi se slika (dole prikazano) na kojoj piše kako windowsi možda nemaju dosta raspoložive memorije,i da trebam osloboditi memorije ...a štos je u tome...da mi je sve gotovo pa prazno...win 7 ultimate sam instalirao prije mjesec dana.i tek prije tjedan ili dva mi se prikazao ovaj problem...može li tko pomoći?

Radi se o windowsovom pregledniku slika..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 14:32 (BodySnathcer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win7 i slike
BodySnathcer kaže...

Naime,pri prikazivanja slike po defaultu tj. pretpregeld...prikaže mi se slika (dole prikazano) na kojoj piše kako windowsi možda nemaju dosta raspoložive memorije,i da trebam osloboditi memorije ...a štos je u tome...da mi je sve gotovo pa prazno...win 7 ultimate sam instalirao prije mjesec dana.i tek prije tjedan ili dva mi se prikazao ovaj problem...može li tko pomoći?

Itko?? :-/

17 godina
neaktivan
Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina
BodySnathcer kaže...

- količina memorije (misli se RAM) nema veze s 'gotovo pa prazno'.. -to je HDD. Vjerojatno uz manjak RAMa imaš više pokrenutih utilitysa, gadgetsa i sl. ... Za normalan rad je 2GB, do 1GB će sistem korstiti za svoje potrebe, iznad toga je ostataj, dio koji je slobodan za rad.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
BodySnathcer kaže...

- količina memorije (misli se RAM) nema veze s 'gotovo pa prazno'.. -to je HDD. Vjerojatno uz manjak RAMa imaš više pokrenutih utilitysa, gadgetsa i sl. ... Za normalan rad je 2GB, do 1GB će sistem korstiti za svoje potrebe, iznad toga je ostataj, dio koji je slobodan za rad.

hard disk imam od 250...a rama 4 gb...

17 godina
neaktivan
archer02 kaže...

A nažalost lik je dobio odgovor..al nije to što meni treba...ipak hvalam,,,,još tko jel ima kakvo objašnjenje ili? rješenje??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice