Win 7 problem kod instalacije

poruka: 4
|
čitano: 1.160
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Problem je sljedeci. Na laptop Toshiba a350 pokusavam  instalirati 7-cu, medjutim javlja mi se poruka koja zahtjeva instalaciju drivera za cd/dvd drive. Trenutno je instalirana Vista. Na nekim forumima sam nasao objesnjenja kao sto su: losa kopija windowsa, sata kontroler nije na AHCI... Postoji li mozda neki treci problem koji moze rijesiti ovu situaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Win 7 problem kod instalacije
Korben kaže...

Problem je sljedeci. Na laptop Toshiba a350 pokusavam  instalirati 7-cu, medjutim javlja mi se poruka koja zahtjeva instalaciju drivera za cd/dvd drive. Trenutno je instalirana Vista. Na nekim forumima sam nasao objesnjenja kao sto su: losa kopija windowsa, sata kontroler nije na AHCI... Postoji li mozda neki treci problem koji moze rijesiti ovu situaciju

Update drivera za dvd/cd ?

** ¤ ** STATUS VEZE : Još Ulažem u MOTOR .. :P ♥ ** ¤ **
17 godina
RE: Win 7 problem kod instalacije
Korben kaže...

Ako instaliraš sa DVD-a, probaj kada ti se to desi izbaciti dvd pogon i ponovno ubaciti i trebalo bi nastaviti instalaciju. To mi se u par navrata na starijem kompjuteru desavalo i tako sam rijesio problem.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan

Ako cemo vjerovat googlu, driveri za cd/dvd drive nepostoje

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice