Pozdrav, nov sam na forumu, ali redovan citalac bug-a. Imam jedan problem koji je danas poceo.....Ucitava win 7 i pre nego sto pokaze welcome izbaci (pogledajte sliku):
http://www.dodaj.rs/f/3o/NF/373ejKQS/slika.png
veliki pozdrav iz Srbije...
Pozdrav, nov sam na forumu, ali redovan citalac bug-a. Imam jedan problem koji je danas poceo.....Ucitava win 7 i pre nego sto pokaze welcome izbaci (pogledajte sliku):
http://www.dodaj.rs/f/3o/NF/373ejKQS/slika.png
veliki pozdrav iz Srbije...
To se meni i na Visti dogodilo jedan put,ali nisam aš puno pažnje posvetio k tome
Nista ne diraj i pusti da odskenira disk. Ne bi trebalo da se poslije pojavljuje.
To se meni i na Visti dogodilo jedan put,ali nisam aš puno pažnje posvetio k tome
meni je na win7 i svaki put kad startujem/restartujem izbacuje????
sta da mu radim?
Nista ne diraj i pusti da odskenira disk. Ne bi trebalo da se poslije pojavljuje.
Koliko ce to da traje??? nemam puno vremena.....
5 godina koristim xp i nikad takav problem, sa win 7 uvek problemi..........
pronasao sam nesto sto je mozda isto to na dragoj nam wikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/CHKDSK
oce li mi obrisati podatke??? da prebacujem na usb?
Jesi ga pustio da odskenira?
Neće ti ništa izbrisati, samo ga pusti da skenira.
mislis li da trebam????
oce mi pobrisati podatke, da prebacujem na usb???
Ma nece. To je normalno kad se doda novi disk. Samo ti njega pusti da zavrsi i nista ne diraj.
Ma nece. To je normalno kad se doda novi disk. Samo ti njega pusti da zavrsi i nista ne diraj.
ja nikakav novi disk nisam dodavao.......ovo mi je novi laptop toshiba satellite l500 1xu.....nista mu nisam dodavao sem win7...
ipak prebacujem podatke, ima vaznih stvari.....nenadoknadivih
Nenadoknadive stvari se nikad ne drze samo na jednom mjestu bez obzira na ovu poruku. Nikad. Znas kako kazu. Ako nemas backup onda ti podaci nisu ni bitni.
Ako si stavio win 7 za win 7 taj disk je nov.
Posto nisam odmah mogao da se zahvalim jer je novim korisnicima ogranicen broj poruka, sad to cinim.....Hvala svima na pomoci.....
pozdrav iz Beograda...
Posto nisam odmah mogao da se zahvalim jer je novim korisnicima ogranicen broj poruka, sad to cinim.....Hvala svima na pomoci.....
pozdrav iz Beograda...
s obzirom da je problem riješen, samo ću reći: pozdrav iz osijeka
djes robi ;)
pozdrav i tebi u banja luku evo radim nešto, pa sam uzeo čik pauzu
NEsto pametno?
;)
a da vas dva odete u birc i napričate se ko ljudi?!?
Ajde da i malo educiramo ostatak populacije....
Dakle, ova poruka se može pojaviti iz više razloga, a oni od češćih su npr. da neke datoteke / direktoriji nisu u potpunosti zapisane na HDD (nestanak struje, hard reset, whatever, ...), ili je došlo do nekih grešaka u RAID polju (razlika u NTFS tablicama na diskovima koji čine polje), ili je neki program / virus nešto zbrljao po NTFS tablici ili... Nešto treće.
Nasreću, Windowsi gotovo uvijek mogu samostalno razješiti ovakve probleme. Dakle, samo ih pusti da naprave check & repair i vjerojatno ćeš moći do svih podataka (osim možda do onih koji su greške i uzrokovali). Samo se ne uplašiti i početi stiskati Cancel.
radim rame za slike (okvire), evo još dvije pa gotov..e sad, ne znam koliko je to pametno, ali isplatvo je ti?
Odosmo u offtopic. Miro je u pravu. Sorry miro.
a da vas dva odete u birc i napričate se ko ljudi?!?
sori miro, upravu si logic ajde u birc!