Win 7 free upgrade?

poruka: 8
|
čitano: 1.725
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Win 7 free upgrade?

Imam laptop Acer s original vistom pa me interesira da li mogu besplatno upgred-at na Win 7? Kako (www)?

...ili ipak moram malo platit?....

Ako je neko to vec radio bilo bi dobro da malo opise postupak ako mu nije pre tesko Namigiva.

THX!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 free upgrade?

sedmica i je vista pod drugim imenom ("7"), tako da ne vidim logiku u prelaženju.

17 godina
neaktivan
Win 7 free upgrade?

Ne može!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako je kupljen laptop sa vistom bilo sta sto ima premium u sebi ili business mislim i to polsije 1.7.2009. i samo neki laptopi (vise na MS stranici) onda se moze bespa preci...provjereno!

Pozdrav, Calinjos
16 godina
neaktivan
r420r kaže...

sedmica i je vista pod drugim imenom ("7"), tako da ne vidim logiku u prelaženju.

jesi bas siguran u to? :)

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
16 godina
neaktivan
slepix kaže...
r420r kaže...

jesi bas siguran u to? :)

U sučelju vista i sedmica su skoro indentične, ima razlika koje se nekuže odma (osim taskbara koji je odma uočljiv), ali ispod haube, nebo i zemlja, dobro ne baš nebo i zemlja, ali se razlike dosta kuže nakon nekog kratkog vremena. Korisrio sam sve windowse još od Win98 (Win 98, ME, 2000SP3, XPSP3, VistaSP2 i evo me sad na sedmici za koju nalon 2 mjeseca nemam kaj loše reči osim de mi se sidebar svako malo restartal pa sam ga zamjenio sa yahoo widgets. Malo sam fulal temu, al nadam se da nitko ne zamjera.  Osmijeh

EVE Online, Win7 run w/o problems.
17 godina
neaktivan
Win 7 free upgrade?

Možeš, ako si računalo kupio nakon 26.6.2009.

http://www.acer.com/windows7upgrade/ 

0 0 hvala 0
17 godina
Znaci ako si kupio prije tog datuma onada nista?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice