Win 7 i driveri

poruka: 7
|
čitano: 1.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win 7 i driveri

Primjetio sam da u sedmici ima mogučnost da ona sama skida drivere. E sad me zanima dali se preko tih drivera mogu i moraju stavljati najnoviji (recimo za grafiku), jer mi se čini da nisu stavljeni najnoviji driveri.

Dali ostatke treba micati driver sweeperom kao i prije da se izbjegnu konflikti.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 i driveri

Windows 7 sam povuce svoje drivere to jest od viste 32 ili 64 bitne nema potrebe za skidanje novijih drivera osim ako su prijeko potrebni i naravno da treba obrisati stare drivere

17 godina
neaktivan

Da ali recimo ne dobijem ati catalyst control center koji mi treba ili i to windowsi 7 imaju u sebi?

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
15 godina

posebno moraš skidati catalyste a ostalo sama 7ica skida,ja sam imao problema sa soundmaxovim driverima i jedva našao dobre.

16 godina
neaktivan

E to i mene zanima.Znaci imam XP.Pokrenem instalciju i kako sve to ide...Ne kuzim ovaj dio da on sam sebi(windows 7) skida drivere.

Kako ce on meni skinut drivere,ako ja nemam još driver od wirelles kartice niti slozenu konekciju?

ili te osnovne stvari se mogu napravit pa on skine onda samo sto fali?

16 godina
Win 7 i driveri

Ja sam imao problema sa inst drivera od graficke dok je win7 bio jos u beta verziji.. Imam RadeonX1950pro(AGP) pa me zanima dali netko zna jel jos uvijek postoji taj problem ?? na taj problem se zalilo dosta ljudi (oni koji imaju takvu graficku)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win 7 i driveri

Evo ovako za tu grafičku ne znam neke drivere treba posebno skinuti  kao sto su za zvuk. wlan driveri se instaliraju prilikom setupa odnosno instalacije windowsa 7 i onda on povuče odgovarajuće nadogradnje to jest nove drivere ili nadogradnju postojećih drivera

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice