Iako sam isključio UAC windowsi mi i dalje nedaju obrisat neke ikone i datoteke s diska, napiše mi "you need premission to perform this action" i da kontaktiram administratorora.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel si prijavljen kao administrator, ili kao neki drugi korisnik?
Administrator
Jesu u pitanju datoteke na lokalnom disku ili na mreži? Meni recimo to izbaci kad pokušavam obrisati s drugog računala u mreži, pa čak i sa svoga, ako pristupam iz network foldera. Možda je to.
Na lokalno disku, nekad su u pitanju čak i Shortcut ikone. Zaboravih napomenuti da su win svježe instalirani.
Koji firewall koristis?
Eset
Evo sad sam skuži da kad skidam nešto sa neta nedopušta mi da skinem na desktop jer mi kaže da nemam dopuštenje. Također sam skužio da datoteke mogu brisati nakon što odem na " take ownership".
Jesi li sigurno prijavljen kao Admin?
Nešto ti ne štima s postavkama usera.
Control Panel>All Control Panel Items>User Accounts
Kad se otvori User account pogledaj desno dali si admin.
Zatim odi na Change User Account Control sett.
Povuci dole na never notify :-) to bi trebalo biti to.
Sve to sam napravio.
trebam malu pomoc...win7 sam instalirao prije 2h i sad bi htjao igrat cod4 al me zeza d3dx9_34.dll...kao nedostaje taj dll sa kompa...mozda je problem banalan al me muci..ne znam kako da ga rijesim??? ak neko zna da mi kaze???
trebam malu pomoc...win7 sam instalirao prije 2h i sad bi htjao igrat cod4 al me zeza d3dx9_34.dll...kao nedostaje taj dll sa kompa...mozda je problem banalan al me muci..ne znam kako da ga rijesim??? ak neko zna da mi kaze???
Instaliraj directx koji si dobio sa cod4 i ja mislim da bi problem trebao biti rijesen.
Instaliraj directx koji si dobio sa cod4 i ja mislim da bi problem trebao biti rijesen.
E hvala, to je taj problem bio, ipak banalan al et..hvala...