Widows 7 pocetnicki problem

poruka: 13
|
čitano: 1.416
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

POzz drustvo,nemojte molim Vas samo vikat na mene.

Stigao mi je komp i mrak je super sam zadovoljan ali imam problem imam original W7 koji nisu bootabilni,pokusao sam napraviti od tog dvd boootabilni ali neide kako god pokusavao.

Jedino sto mogu je pokrenuti sa dvd-a klasicnu insatlaciju iz setupa. Znaima me da li je to ok i da li smijem poslije onu old datoteku skroz izbrisati a da novi W7 rade besprijekorno i jos nesto kako pri instalaciji napraviti particije,posto nedobijem mogucnost fomatiranja diska a niti pravljenja novih particija,ili je bolje kasnije ih razdjeliti pomocu nekog programa,jer sad mi je sve samo jedna particija.

Znam reci ce te klinac citaj malo okolo jesam ali mi nista nije jasno a htio bi sve sam napraviti da neplacam nikog za to.

Hvala Vam unaprjedCool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U obicnoj istalaciji W7 sa dvd mogu se mjenjati particije,a sa kompa kad pokrenes setup nemozes

Ako ti sad rade windowsi samo skini program i napravi particije i to je to.Pogledaj malo po forumu za programe

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Widows 7 pocetnicki problem
NesQuiK kaže...

U obicnoj istalaciji W7 sa dvd mogu se mjenjati particije,a sa kompa kad pokrenes setup nemozes

Ako ti sad rade windowsi samo skini program i napravi particije i to je to.Pogledaj malo po forumu za programe

Tnx, a reci mi ona old mapa, smijem li ja nju cijelu pobrisati ili ne,jer kad ju krenem brisati za neke dijelove trazi potvrdu pa se bojim ako ih pobrisem da nesto nece raditi kako treba.

15 godina
neaktivan

mozes je slobodno pobrisati,to je mapa od starih windowsa,koji su bili na toj particiji prije sedmice

16 godina

moguće da si dobio recovery verziju ili sl.

-skini s MSove stranice ili negdje drugdje noramalan image i snimi, za legalnost je potrebna licenca-key, medij nema nikakve veze s tim.

Tako da u slučaju potrebe imaš jer kad dođe do problema obično je kasno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
robx kaže...

mozes je slobodno pobrisati,to je mapa od starih windowsa,koji su bili na toj particiji prije sedmice

Tnx ovo mi je puno pomoglo,ako ima jos koji savjet dobro bi mi dosao

15 godina
neaktivan
ihush kaže...

moguće da si dobio recovery verziju ili sl.

-skini s MSove stranice ili negdje drugdje noramalan image i snimi, za legalnost je potrebna licenca-key, medij nema nikakve veze s tim.

Tako da u slučaju potrebe imaš jer kad dođe do problema obično je kasno.

imam original kljuc od W7,ako sam dobro shvatio mogu skinuti sa MS stranica drugi image i registrirat ga s ovim kljucem ili sam nesto krivo shvatio

16 godina

-približno..Jedino je važna grupa-kategorija kao Retail, OEM ... (posudi od poznanika i napravi kopiju..)

većina instalacija je zapravo identična, ovisno o keyu instalira se konkretna verzija.

Key je licenca. Certifikat koji se ljepi na kućušte sadži upravo taj key.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 13:27 (ihush).
15 godina
neaktivan

Tnx probat cu nesto tako napraviti u svakom slucaju puno ste mi pomogli

16 godina
neaktivan

Bitno je da shvatiš da Windows kao komad softwera možes skinuti i sa interneta(netaknut) ili posuditi od komšije ili bilo kako, ali u suštini ti placas samo licencu(onaj serial key)... Tako da nemoj brinuti, vazno je samo koja je vrsta licence, OEM(uz novi PC/Laptop) ili Retail(kupuješ posebno Win). Valjda ti je sada malo jasnije  

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 13:40 (BLOGERX4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeste sve mi je sad jasno puno Vam hvala

15 godina
neaktivan

da,samo registriras sa svojim kljucem i bit ce orginal, ako je kljuc orginal..

a ovo za iso..ne moras skidati nove windowse ako ti je u redu ovaj iso,i ako si skinuo verziju koja pripada tvojoj licenci,i ako nije modificirana...pitanje je jel ga przis pravilno..

Gotovo svaki program podrzava przenje iso formata, ali najlakse ti je to sprzit sa alcohcolom 120% tj on je po meni najpouzdaniji,i najlaksi bez ikakvih komplikacije kod przenja..     

samo odaberes putanju iso fajla windowsa,stavis najmanju manju brzinu i burn,ako ne uspije tako,onda ti ne valja iso kojeg imas,tj nema taj kod koji ga cini bootabilnim

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 13:46 (robx).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
robx kaže...

da,samo registriras sa svojim kljucem i bit ce orginal, ako je kljuc orginal..

a ovo za iso..ne moras skidati nove windowse ako ti je u redu ovaj iso,i ako si skinuo verziju koja pripada tvojoj licenci,i ako nije modificirana...pitanje je jel ga przis pravilno..

Gotovo svaki program podrzava przenje iso formata, ali najlakse ti je to sprzit sa alcohcolom 120% tj on je po meni najpouzdaniji,i najlaksi bez ikakvih komplikacije kod przenja..     

samo odaberes putanju iso fajla windowsa,stavis najmanju manju brzinu i burn,ako ne uspije tako,onda ti ne valja iso kojeg si skinuo,tj nema taj kod koji ga cini bootabilnim

W7 sam dobio na poklon,i upravo je problem sto nije u iso failu, i sto im fali taj kod koji ih cini bootabilnima, ali je licenca original

Ali budem vec nekako rijesio sad sam puno pametniji..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice