Ja otvaram ovu temu jel jedino što znam o Visti da je za jače kompove i da sporije radi od XP.Ja sam neuk-informirajte me!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednostavno koristi Google i Search ..
1.Imaš 10000 vakih tema...
Ali nema veze...Ja će reći svoje mišljenje...
Ako imaš 2GB RAM-a i bilo kakav dvojezgreni procesor, onda Vista SP1, a ako imaš bilo što ispod toga onda XP SP3.
Ja oću od foruma čut
Ako imaš 2GB RAM-a i bilo kakav dvojezgreni procesor, onda Vista SP1, a ako imaš bilo što ispod toga onda XP SP3.
Za kaj služe ti service packovi?Jel se to isplati skinut s torenta?
Ja otvaram ovu temu jel jedino što znam o Visti da je za jače kompove i da sporije radi od XP.Ja sam neuk-informirajte me!!!
koju konfu imaš i je li namjeravaš igrat igrice ili nešto drugo...??
ne samo bezveze
znam
samo ti nabijaj postove. čekaj, čekaj. doći će moderatori
Imam jedno pitanje imam kofuiguraciju koja je u potpisu sada imam xp sp3 instaliran i igram npr. mirrors edge sve na high sa 4aa ,npr.gta 4 tekstura mi je na medium ,a ovo drugo je na high itd sad me zanima ako stavim vistu ultimate 32bitnu sp1 da li cu isto moci igrati na tim postavkama ili ce biti manje i zaboravio sam reci da igram na rezoluciji 1024/768 .
Evo vidite ova tema baš i nije(skroz)beskorisna
ja bi ti odgovorio ali ja neam blage o takvim stvarima zato sam i otvorio ovu temu
Imam jedno pitanje imam kofuiguraciju koja je u potpisu sada imam xp sp3 instaliran i igram npr. mirrors edge sve na high sa 4aa ,npr.gta 4 tekstura mi je na medium ,a ovo drugo je na high itd sad me zanima ako stavim vistu ultimate 32bitnu sp1 da li cu isto moci igrati na tim postavkama ili ce biti manje i zaboravio sam reci da igram na rezoluciji 1024/768 .
Hvala lijepa na odgovorima,budem onda stavio lijep pozdrav svima .
Ako ćeš ići na XP (što preporučam), on je brži i bolji od Viste. Service packovi su tu za poboljšanje OS-a, pa samo instaliraj zadnje i najnovije.
Ako imaš 2GB RAMa i Dual Core procesor X2 Athlon ili C2D preporučio bih ti da odeš na Vistu, nekompatibilnosti su uklonjene 95% programa radi, oni koji nerade su neki lijevi žnj programi, nove igre rade bolje na XPu i Vista je jednostavno lijepša (iako se uz pomoć Windows Blindsa i yahoo widgeta XP da sredit da bude prilično ugodan oku)...ali...ja bi čeko Windows 7, izlaze u travnju ak se ne varam
...
ali...ja bi čeko Windows 7, izlaze u travnju ak se ne varam
sad je u điru win7 ma koja vista i xp
ja san još zadovoljan s xp-om
Ti nepametuj i ti si potjeran
Vista trosi puno resursa....Po mom misljenju definitivno WindowsXP service pack3
Samo da vas obavijestim ned 18.1.2009 18:57
je bio last post :-) you are raising the dead!