Ajd ako neko moze pomoc...dakle puko disk na Acerovom laptopu i sada hocu da vratim nazad sistem ali imam problem, naime na njemu je dosla preinstalirana vista home basic...nemam recovery diskove..koje su mi mogucnosti da ponovno sve reinstaliram naravno na legalan nacin...kako da dodjem do cd_a viste home basic i dali ce radit ovaj key sto mi je na laptopu na naljepnici?? ajd pls sto prije molim pomoc...Unaprijed hvala..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da si mogao za xp skinut sa neta neki xp i koristit svoj kljuc i da bi radio i sve 5. Za vistu neznam ali ako imas kljuc ne vidim zasto nebi mogao i vistu na isti nacin, ali nemogu 100% za vistu tvrdit jer nisam sa vistom probao. Malo guglaj pa vidi jeli netko to vec radio.
sretno
Muci me ovo OEM jer je to izdanje namijenjeno za proizvodjace, u ovom slucaju acer...a bojim se da postoji razlika neka izmedju obicne home basic i ove oem instalacije....bas taj key bojim se da nece radit....ajd nis probat cu nesto vec....
Koliko sam upucen, bitan ti je key (licencni kljuc) koji je u tom slucaju jedinstven za tebe, jer je Vista bila vec aktivirana na tvom laptopu. Tako bez brige, slobodno format, nabavi DVD Viste i instaliraj verziju koja bi je bila, a onda sa svojim kljucem aktiviraj.
pozz
Koliko sam upucen, bitan ti je key (licencni kljuc) koji je u tom slucaju jedinstven za tebe, jer je Vista bila vec aktivirana na tvom laptopu. Tako bez brige, slobodno format, nabavi DVD Viste i instaliraj verziju koja bi je bila, a onda sa svojim kljucem aktiviraj.
pozz
Rijesenje je slijedece...nazalost morao sam povuc ilegalu ...skinuo sam instalaciski dvd od viste ultimate, prilikom same instalacije kada ukuca se key automacki se bira za koju vistu je isti namijenjen...dakle kod mene home basic i sve frcera ko sat....nadam se da ce pomoc nekom u buducnosti....dakle nije bitno sto je bila preinstalirana unaprijed nego samo key ukucate i to je to;)