Virtual PC

poruka: 14
|
čitano: 6.211
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Virtual PC

Halo oni koji neznaju mogu imati vise windowsa na 1 pc-u preko Virtual PC na google utipkajte Virtual PC Service Pack 1 tako ce te izbjeci trial verziju ako vam se sviđa kliknite prst prema gore ili hvala

3 Odlično
0 Vrlo dobro
0 Dobro
2 Tako Tako
19 Grozno
Dejan
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
RE: Virtual PC
dejko2 kaže...

Halo oni koji neznaju mogu imati vise windowsa na 1 pc-u preko Virtual PC na google utipkajte Virtual PC Service Pack 1 tako ce te izbjeci trial verziju ako vam se sviđa kliknite prst prema gore ili hvala

{#}

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan
sta ti nije jasno
Dejan
16 godina

Hm ,tebi očito nešto nije jasno!

Microsoft Virtual PC 2007 SP1 ,ako si na njega mislio ,je freeware!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
Virtual PC

kao da mi to treba lol... LOCK , btw ne bi ti škodilo da uzmeš i pročitaš hrvatsku gramatiku

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virtual PC

da freeware je i skines windowse kreiras masinu rame postavis kapacitet i gotovo poslacuneke fotke

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I jos se doda:

hotfix rollup (http://support.microsoft.com/kb/958162)

i onog kome ne trebaju drugi OS-ovi ovo moze posve zadovoljit.

Potpuna funkcionalnost dobije se instalacijom (koristenjem)

Virtual Disk Precompactor.iso i

VMAdditions.iso,

datoteke koje su u sastavu instalacije.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 10:08 (drradic).
16 godina
Virtual PC

Čujte ,a kaj je s nama ''jadnicima'' koji smo na Sedmici (na kojoj MS Virtual PC ne radi) ili na nekom Linuxu ,ili jednostavno hoćemo nešto više ili neki drugi OS u virtualnoj mašini??

Pošto vidim da ste tek u fazi otkrivanja ,evo vam dva programa koji mogu puuuno više od Virtual PC-a!!

VirtualBox

VMware Player

Oba su freeware ,probajte šta sve mogu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 12:02 (kizo2703).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...

Čujte ,a kaj je s nama ''jadnicima'' koji smo na Sedmici (na kojoj MS Virtual PC ne radi) ili na nekom Linuxu ,ili jednostavno hoćemo nešto više ili neki drugi OS u virtualnoj mašini??

Pa ako nisi "jadnik" sa "home" verzijom, imas Windows XP Mode, koji je nista drugo nego nova verzija MS Virtual PC-a. {#}

Jedino znacajno sto nedostaje na MS Virtual PC-ju i Windows XP modu je podrska za vise procesora/jezgri. Uz to, Virtual PC jos ne podrzava ni USB uredjaje. VirtualBox recimo podrzava USB, ali radi jako lose. Na Windows XP Modu USB radi dobro, kao i na VMWare Playeru. Ono sto mi smeta na VMWare-u je gomila network adaptera koje doda kod instalacije, koji u nekim slucajevima mogu uzrokovati probleme kod rada sa mrezom kod hosta.

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 12:16 (SupremeCommander).
16 godina
kizo2703 kaže...

Pošto vidim da ste tek u fazi otkrivanja ,evo vam dva programa koji mogu puuuno više od Virtual PC-a!!

VirtualBox

VMware Player

Oba su freeware ,probajte šta sve mogu!

samo ispravak {#} - VPC(2007) radi i pod sedmicom (i Hyper-V), samo treba skinuti odgovarajuću verziju i update-SP.

S druge sravne, nema neke (legalističke) logike oko free verzija, jer je licenca potrebna i za virt.OS.

-preporuka VMware Player, jer je dovoljan za sve (i pod linuxom) dok pod winsima-7 ima i XPmode, koji je praktičan.

Ukratko, tko treba, već zna, ostalima je ovo (94%) nepotrebno...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ne kazem da navedena rjesenja nisu mocnija,

ali za MS proizvode dosta je i VPC, osobito za pocetnika,

koji je na Windows platformu naviknut.

A sto ce tice instalacije VPC na Windows 7 i to je moguce.

(http://blogs.msdn.com/b/virtual_pc_guy/archive/2009/08/19/running-virtual-pc-2007-on-windows-7.aspx)

Ne zaboravite da su se tecajevi za profesionalce odrzavali koristeci VPC.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 12:21 (drradic).
17 godina
ihush kaže...
-preporuka VMware Player, jer je dovoljan za sve (i pod linuxom) dok pod winsima-7 ima i XPmode, koji je praktičan.

Ne samo da je praktican, nego je i jedini legalan, tj. ne zahtjeva kupnju dodatne XP licence.

Think locally, act globally...
16 godina
SupremeCommander kaže...

''Slučajno'' {#} imam Ultimate i XP Mode na njemu ,ali mi dosad nije trebal ,osim da vidim kak radi! Za sve ostalo tu je VMware player!

I s mrežom i silnim adapterima usprkos ,dosad nisam imal problema!

ihush kaže...

samo ispravak {#} - VPC(2007) radi i pod sedmicom (i Hyper-V), samo treba skinuti odgovarajuću verziju i update-SP.

S druge sravne, nema neke (legalističke) logike oko free verzija, jer je licenca potrebna i za virt.OS.

Ukratko, tko treba, već zna, ostalima je ovo (94%) nepotrebno...

Hvala na informaciji ,ali šta će ti VPC na Sedmici uz XP Mode i navedene programe!?

To je i poanta svega ,samo nisam mogel odolit kad sam pročital prvi post i videl otkrivanje tople vode!!

16 godina
kizo2703 kaže...
...Hvala na informaciji ,ali šta će ti VPC na Sedmici uz XP Mode i navedene programe!?

..

- XP mode do dobar za 'usera' koji rješava npr. stari driver ili aplikaciju, ali je u odnosu na VPC 'osakaćen' jer nema nikakve druge mogućnosti. Kao drugi OS ili više VMa... Osnova je ista ali mogućnosit neusporedivo različite. No to oni kojima treba -znaju. Za većinu je (kao što kažeš) -otkrivanje tople vode. Čak je XP mode za 'usera' u prednosti zbog 'bešavne integracije'. Za sve ostalo je klasični VM.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice