Pozdrav ,
E ovako ako bi iko mogao da pomogne , na mome laptopu imam Windows 8.1 pro 64bit orginalni laptop sam dobio iz inozemstva prije 1 godinu ja mislim da je kupit u Njemackoj.E sada hocu da installiram Windows 10 najjvise bi volio da idem na *Clean install* posto sam propustio mogucnost kada je bilo free upgrade , neznam postojili sada mogucnost mom slucaju da instaliram Windows 10 legalno to jest da zaobidjem torrente ili cu ipak morati pirateriju skidati ? Citao sam o ugradnji na ovu mogucnost : https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade dali je to OK ili moze se jos nekako npr : upgrade sa toga linka i onda uradim reset u Win 10 ili ??? Hvala svima na savjetu i pomoci ! 

i kao da mi je malo sporo isao sam task menager kad sam probao skinut jezik HDD zakucan na 100% sad se spustio , ja bi najjradije clean iz biosa izbrisati ovo smece Njemackoo , ali kad nema sanse skinut iso za win 10 preko tool samo neka greska izbaci se onda sam odlucio se ovako dali postoji neki ovde reset da ovo sve izbrisem bez cd i flash i da imam normalan win 10 il da se opet vratim na win 8.1 dal je to moguce ovo je katastrofa.Extra je os samo ko zna da ga dotjera i optimzuje a u mom slucaju ni jezik neznam da namjestim na engleski