Tema na windowsu xp

poruka: 9
|
čitano: 2.950
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Tema na windowsu xp

Imam windows xp i nestala mi je tema windows xp a ostala mi je windows klasični kako da sad vratim na xp temu.

Josip1811Matković
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tema na windowsu xp

kako ti nestala?
desni klik na desktop-properties- themes,tu je nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tema na windowsu xp

jel samo tema ili ti je i pozadinska slika nestala ...... ?  ako je ovo drugo onda si pao na genuine testu ,pa proguglaj kako se toga rijesiti ....   a ako nije onda garant neki malware,pa prvo proskeniraj racunalo a onda mozes pokusat nesto od ovoga ....

There are some fixes for Theme Problems. Lets discuss some of them:

• Go to Start > Settings > Control Panel > System > Advanced and click on Settingsbutton under Performance tab. If "custom" option is used, ensure that "Use visual styles on windows and buttons" checkbox is checked.
  • In Windows Explorer go to Tools > Folder Options. In General tab, ensure that "Show common tasks in folders" checkbox is checked under Tasks section.
  • Go to Start > Settings > Control Panel > Display > Appearance and ensure that "Windows XP Style" is selected under Windows and buttons drop-down list.
  • Click Start > Run and type services.msc to view Windows XP Services Management Console. Ensure that Themes service is configured to run automatically and check status to verify that it has already started. (Note: You may want to right click on a item on the Name column to configure a specific service)
  • Click Start > Run and type services.msc again. Double click on Terminal Services item on the name column. Click on Log on tab. Ensure that service is enabled for defaulthardware profile.

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tema na windowsu xp

Možeš li mi to rec na hrvastkom jeziku jer je u mene windows hrvatski

Josip1811Matković
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tema na windowsu xp
Josip1811Matković kaže...

Možeš li mi to rec na hrvastkom jeziku jer je u mene windows hrvatski

Idi pod Upravljačka ploča -> Prikaz -> Izgled i tu ti je da odabereš Widows XP stil i klikni sa Uredu i to je to.

Nenad
15 godina
protjeran
Tema na windowsu xp

Kad uđem u tuneup utilities onda uspijem vratiti temu win.xp ona onda bude aktivna.Kad izgasir računalo  i ponovno pokrenem onda bude klasičan stil ko u win.98

Josip1811Matković
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad uđem u tuneup utilities onda uspijem vratiti temu win.xp ona onda bude aktivna.Kad izgasir računalo  i ponovno pokrenem onda bude klasičan stil ko u win.98

Onda u tuneup postoji kvačica pa pogledaj da nije to slučaj. Ako je samo ga otkvači kvačicu i probaš restart i vidječeš da je to toga. Obično si možda slučajno klikao pa se i to događa.

Nenad
16 godina
neaktivan
Tema na windowsu xp

jej ti servis teme startan,podešen na automatski?
start-pokreni-upis: services.msc-ok
servis teme-desni klik na njega-svojstva-podizanje ili kakoveć na automatsko
gore lijevo -pokreni servis
ili ti wga radi problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji tune up koristis.....?????   u ovom novom 2010  imas opciju turbo mode koji ako kao prosjecan korisnik  koristis , znaci klikas next....   i ako si stavio da ti se turbo mod pali sa sistemom , onda je do toga ...jer kao prosjecni korisnik ne citas sta pise a jedna od stavki je da u postavkama turbo moda kad je ukljucen onda ti i sucelje postavi na klasicno ....  pa probaj onda iskljucit turbo mod i vidi dal ce to pomoc ...

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice