RunDLL error (Winwum32.rom)

poruka: 32
|
čitano: 6.410
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
windows 7.....pomoć..

imam windows 7 32 bit-a i sve mi je super radilo i sad neki dan mi se poćelo neš pojavljivati....

kad upalim komp onda mi se pojavi ovo: stavio sam sliku.......stisnem OK i to mi se više nepojavljuje kad ga restartam ili ga iskljućim pa ga ponovno ukljućim i kad se bude sve ućitalo opet će se pojavit nezznam kako da to riješim..........

ima li kakvo riješenje za to?..........
ako ima molim da mi recite molim vas...........

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 9:07 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: windows 7.....pomoć..

Izgleda ko negi virusić. Skeniraj komp s nekim AV softverom.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..
imam anti virusni program zone alarm to sam samo instalirao da vidim kakav je to anti virusni program i sad me zanima koj antivirusni da si instaliram a da je besplatan a da je dobar......
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7......pomoć..

Instaliraj si Avast ili Aviru. Ja osobno koristim Avast, ali kažu da je Avira bolja...

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
renoboXX kaže...
imam anti virusni program zone alarm to sam samo instalirao da vidim kakav je to anti virusni program i sad me zanima koj antivirusni da si instaliram a da je besplatan a da je dobar......
za besplatne ti neznam jer su mi svi  preglupi kažu da je avira naj. od besplatnih ali previše baš previše ima lažnih dojava i izbristi ti može i neke važne datoteke moja prekoruka ti je da nađeš key na netu za nod 32 po meni je to naj. antivirus jer nema vele lažnjaka i nije naporan s porukama bezveznim........a možda bi bilo dobro i uzet neki alat za provjeru sistemskih datoteka pa čak po reinstalirat windows......kako hoćeš
mito
15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..

instalioraj avast free i skeniraj komp....

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..
a nema šanse da rušim sisitem zato što imamo dosta prijeđenih igrica pa neda mi se ponovno igrat ispoćetka......sad si skidam nod 32 i mislim da našao serijal key pa ću probat....
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..
a ako nije virus kaj bi onda moglo bit i kaj se može napravit kaj mislite.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..

prvo skeniraj s antivirusom i probaj obrisat a onda ćmo vidjet šta dalje ako ne uspiješ....e i obavezno si deinstaliraj sadašnji antivirus prije instalacije noda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne bih ti preporučio NOD32, pogotovo ne crackirani, ali kako želiš... Nego, skini s interneta Malwarebytes, pa skeniraj i s njim.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..
da evo sad skenira i naravno da sam deinstilirao prošli anti virusni program.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
renoboXX kaže...
da evo sad skenira i naravno da sam deinstilirao prošli anti virusni program.......

samo kažem....događalo se da su se neki ćudili kako imaju virusa a imaju 3 antivirusa

15 godina
protjeran
Windows 7......pomoć..
lol.......ja imam samo 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
Ne bih ti preporučio NOD32, pogotovo ne crackirani, ali kako želiš... Nego, skini s interneta Malwarebytes, pa skeniraj i s njim.

nod 32 je nabolji virus već par godina i šta je je stvarno ne pila s glupim porukama i nema lažnjaka kao u ostalim ja ga koristim ima godina dana i još nikad mi virus nije ušo u comp jednostavno ga blokira s neta i nije ovo obično ono krekanje neg sam digneš regisraciju s neta i upišeš i radi savsvin normalono a kad istekne upišeš drugu i to je to.......i jednostavan je i ljep za razliku od mnogih......

mito
15 godina
protjeran
xxxmitoxxx kaže...
.

nod 32 je nabolji virus već par godina i šta je je stvarno ne pila s glupim porukama i nema lažnjaka kao u ostalim ja ga koristim ima godina dana i još nikad mi virus nije ušo u comp jednostavno ga blokira s neta i nije ovo obično ono krekanje neg sam digneš regisraciju s neta i upišeš i radi savsvin normalono a kad istekne upišeš drugu i to je to.......i jednostavan je i ljep za razliku od mnogih......

nadam se da misliš antivirus Smijeh...neznam, koliko sam ćuo nod ima puno lažnih dojava....ja imam avast free i mislim si zašto je to uopće besplatno

16 godina
neaktivan
deadman kaže...

trebao si ovo napraviti  link
brza provjera bi trajala 10-tak minuta max
i eventualno skinuti hijackthis 2.0.4 napraviti s njim scan,kopirati log i postati ga ovdje

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 12:33 (seneka).
15 godina
neaktivan
kanta kaže...
xxxmitoxxx kaže...
.

nadam se da misliš antivirus Smijeh...neznam, koliko sam ćuo nod ima puno lažnih dojava....ja imam avast free i mislim si zašto je to uopće besplatno

tnx na ispravku..... al ja se nesjećam kad sam imo lažnu dojavu......ali svatite nijedan se besplatni program nemore mjerit s nekim skupim komercianim pa valjda je s razlogom ovaj komercialan a neki drugi besplatni......pa dajte ljudi zar i sad nisam u pravu

al najveći je problem što mi neznamo o čem se točno tu radi a cjela je tema završila sa svađama oko antivirusa ma svak ima svog i naj. mu je zato radje mi pokušajmo na osnovu one slike otkrit o čem se tu radi

mito
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 12:50 (xxxmitoxxx).
16 godina
neaktivan
Windows 7......pomoć..

Instaliraj aviru 10 free i update-aj je , odličan je av program i još skeniraj s malwarebytes, moja preporuka

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xxxmitoxxx kaže...

tnx na ispravku..... al ja se nesjećam kad sam imo lažnu dojavu......ali svatite nijedan se besplatni program nemore mjerit s nekim skupim komercianim pa valjda je s razlogom ovaj komercialan a neki drugi besplatni......pa dajte ljudi zar i sad nisam u pravu

u pravu si...ovi komercijalni imaju još neke "posebne opcije" koje prosjećnom korisniku uglavnom netrebaju....pogledaj link...plaćaš za ono na šta bi trebo pazit dok ostavljaš svoje podatke i ostale gluposti s privatnošću na koje sam možeš pazit dok surfaš...

http://www.avast.com/en-eu/comparison-chart

16 godina
neaktivan
Windows 7......pomoć..

da vam kažem ako želite plaćene av programe onda nemojte skidati fixove i key za program , jel to ništa ne vrijedi , najbolje je kupiti orginalni av program a ne to , jel av program kada stavite fix on uopće ne radi kako treba i ne detektira virus , zato onda najbolje stavite free av program, ima dobrih besplatnih av programa što su : Avira, Avast , Malwarebytes...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxmitoxxx kaže...

al najveći je problem što mi neznamo o čem se točno tu radi a cjela je tema završila sa svađama oko antivirusa ma svak ima svog i naj. mu je zato radje mi pokušajmo na osnovu one slike otkrit o čem se tu radi

..da,ako nije u pitanju virus,možda mu je ostao neki dll nakon deinstalacije,ili tako nešto
zato bi trebao napraviti scan s hijackthisom i staviti log tu da se vidi.

inače za provleru protiv malwarea ne skidaju se odma antivirusni programi , nego scaneri poput mbam-a ili superantispywarea

17 godina
neaktivan
Windows 7......pomoć..

a da prekinete baljezgati gluposti?

od kada su to antivirusi postali "najbolji"?

problem:   ulogiraj se u safe mode, potraži taj fajl koji ti izbacuje ("winwum32.rom", ako dobro vidim) i izbriši taj fajl.

a ako budeš morao rušiti vinodze, sejvove od igara spremi u jedan folder i prebaci na drugu particiju il disk i kasnij ih samo vratiš...

Silence! I Kill You...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
no name kaže...

a da prekinete baljezgati gluposti?

od kada su to antivirusi postali "najbolji"?

problem:   ulogiraj se u safe mode, potraži taj fajl koji ti izbacuje ("winwum32.rom", ako dobro vidim) i izbriši taj fajl.

a ako budeš morao rušiti vinodze, sejvove od igara spremi u jedan folder i prebaci na drugu particiju il disk i kasnij ih samo vratiš...

a što je to za tebe najbolje????

mito
15 godina
neaktivan
Windows 7......pomoć..

Htjeo je reći da nema najgoreg, uvijek jedan detektira nešto što drugi ne itd.

Off: Ovdje kad se AV spomene, uvijek se ista stvar dogodi... (tak je i za facebook i za probijanje enkripcija)

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

evo ja sam skinuo hijackthis kaj mi je rekao seneka i sad nekužima kaj sad trebam da napravim......molim obašnjenje kaj da napravim
ja stisnem scan i onda mi se ovo pojavi ova prva slika stisnem OK onda mi ima puno više datoteka to je druga sllika budete vidli razliku i kaj sad ja trebam da oznaćim to sve i kaj onda reci te mi toćno kaj trebam da napravim......

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 14:48 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoj pobogu označavati! Sje*at ćeš cijeli sistem.

Samo "Save log" pa ga postavi ovdje da ekipa prostudira što piše.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

imam windows 7 32 bit-a i sve mi je super radilo i sad neki dan mi se poćelo neš pojavljivati....

kad upalim komp onda mi se pojavi ovo: stavio sam sliku.......stisnem OK i to mi se više nepojavljuje kad ga restartam ili ga iskljućim pa ga ponovno ukljućim i kad se bude sve ućitalo opet će se pojavit nezznam kako da to riješim..........

Pozdrav, maloprije sam guglao ta riječ winwun32.rom i nepostoji ali postoji samo winwim32.dll i piše da je to trojan/backdoor. To znači da ti je neko (hacker) ušao u tvoj komp i nešto uradilo bez tvog znanja i radi štetu.  Ako je imaš Dvd original win 7 koji kuplen uz kompa  i najbolje reinstaliraj ponovno sve načisto tako da kad završiš instaliraj free Aviru, malwarebytes i wot i onda si miran i nemaš brige. A drugo ako nije moguče da ukloniš prijetnju što se javlja na kompu preostalo jedino rješenje reinstalacija. Možda griješim, tko zna. Cool

Nenad
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
renoboXX kaže...

Pozdrav, maloprije sam guglao ta riječ winwun32.rom i nepostoji ali postoji samo winwim32.dll i piše da je to trojan/backdoor. To znači da ti je neko (hacker) ušao u tvoj komp i nešto uradilo bez tvog znanja i radi štetu.  Ako je imaš Dvd original win 7 koji kuplen uz kompa  i najbolje reinstaliraj ponovno sve načisto tako da kad završiš instaliraj free Aviru, malwarebytes i wot i onda si miran i nemaš brige. A drugo ako nije moguče da ukloniš prijetnju što se javlja na kompu preostalo jedino rješenje reinstalacija. Možda griješim, tko zna. Cool

jel ovo bogati rješenje problema ako je fala kur**..

mito
16 godina
neaktivan
RE: RunDLL error (Winwum32.rom)
renoboXX kaže...

evo ja sam skinuo hijackthis kaj mi je rekao seneka i sad nekužima kaj sad trebam da napravim......molim obašnjenje kaj da napravim
ja stisnem scan i onda mi se ovo pojavi ova prva slika stisnem OK onda mi ima puno više datoteka to je druga sllika budete vidli razliku i kaj sad ja trebam da oznaćim to sve i kaj onda reci te mi toćno kaj trebam da napravim......

ovdje ti je video (povećaj ga dole u desnom kutu) ,i napravi kako je pokazano..
kopiraj taj log(notepad) i paste tu u poruku..
i jasno nemoj ništa označavati,niti brisati
jesi napravio brzu provjeru s malwarebytesom?

15 godina
protjeran

meni niš nepiše sve je prazno.............

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 19:30 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice