imam windows 7 32 bit-a i sve mi je super radilo i sad neki dan mi se poćelo neš pojavljivati....
kad upalim komp onda mi se pojavi ovo: stavio sam sliku.......stisnem OK i to mi se više nepojavljuje kad ga restartam ili ga iskljućim pa ga ponovno ukljućim i kad se bude sve ućitalo opet će se pojavit nezznam kako da to riješim..........
ima li kakvo riješenje za to?..........
ako ima molim da mi recite molim vas...........
Izgleda ko negi virusić. Skeniraj komp s nekim AV softverom.
Instaliraj si Avast ili Aviru. Ja osobno koristim Avast, ali kažu da je Avira bolja...
instalioraj avast free i skeniraj komp....
prvo skeniraj s antivirusom i probaj obrisat a onda ćmo vidjet šta dalje ako ne uspiješ....e i obavezno si deinstaliraj sadašnji antivirus prije instalacije noda

samo kažem....događalo se da su se neki ćudili kako imaju virusa a imaju 3 antivirusa
nod 32 je nabolji virus već par godina i šta je je stvarno ne pila s glupim porukama i nema lažnjaka kao u ostalim ja ga koristim ima godina dana i još nikad mi virus nije ušo u comp jednostavno ga blokira s neta i nije ovo obično ono krekanje neg sam digneš regisraciju s neta i upišeš i radi savsvin normalono a kad istekne upišeš drugu i to je to.......i jednostavan je i ljep za razliku od mnogih......
nod 32 je nabolji virus već par godina i šta je je stvarno ne pila s glupim porukama i nema lažnjaka kao u ostalim ja ga koristim ima godina dana i još nikad mi virus nije ušo u comp jednostavno ga blokira s neta i nije ovo obično ono krekanje neg sam digneš regisraciju s neta i upišeš i radi savsvin normalono a kad istekne upišeš drugu i to je to.......i jednostavan je i ljep za razliku od mnogih......
nadam se da misliš antivirus ...neznam, koliko sam ćuo nod ima puno lažnih dojava....ja imam avast free i mislim si zašto je to uopće besplatno
trebao si ovo napraviti link
brza provjera bi trajala 10-tak minuta max
i eventualno skinuti hijackthis 2.0.4 napraviti s njim scan,kopirati log i postati ga ovdje
nadam se da misliš antivirus ...neznam, koliko sam ćuo nod ima puno lažnih dojava....ja imam avast free i mislim si zašto je to uopće besplatno
tnx na ispravku..... al ja se nesjećam kad sam imo lažnu dojavu......ali svatite nijedan se besplatni program nemore mjerit s nekim skupim komercianim pa valjda je s razlogom ovaj komercialan a neki drugi besplatni......pa dajte ljudi zar i sad nisam u pravu
al najveći je problem što mi neznamo o čem se točno tu radi a cjela je tema završila sa svađama oko antivirusa ma svak ima svog i naj. mu je zato radje mi pokušajmo na osnovu one slike otkrit o čem se tu radi
Instaliraj aviru 10 free i update-aj je , odličan je av program i još skeniraj s malwarebytes, moja preporuka
tnx na ispravku..... al ja se nesjećam kad sam imo lažnu dojavu......ali svatite nijedan se besplatni program nemore mjerit s nekim skupim komercianim pa valjda je s razlogom ovaj komercialan a neki drugi besplatni......pa dajte ljudi zar i sad nisam u pravu
u pravu si...ovi komercijalni imaju još neke "posebne opcije" koje prosjećnom korisniku uglavnom netrebaju....pogledaj link...plaćaš za ono na šta bi trebo pazit dok ostavljaš svoje podatke i ostale gluposti s privatnošću na koje sam možeš pazit dok surfaš...
http://www.avast.com/en-eu/comparison-chart
da vam kažem ako želite plaćene av programe onda nemojte skidati fixove i key za program , jel to ništa ne vrijedi , najbolje je kupiti orginalni av program a ne to , jel av program kada stavite fix on uopće ne radi kako treba i ne detektira virus , zato onda najbolje stavite free av program, ima dobrih besplatnih av programa što su : Avira, Avast , Malwarebytes...
al najveći je problem što mi neznamo o čem se točno tu radi a cjela je tema završila sa svađama oko antivirusa ma svak ima svog i naj. mu je zato radje mi pokušajmo na osnovu one slike otkrit o čem se tu radi
..da,ako nije u pitanju virus,možda mu je ostao neki dll nakon deinstalacije,ili tako nešto
zato bi trebao napraviti scan s hijackthisom i staviti log tu da se vidi.
inače za provleru protiv malwarea ne skidaju se odma antivirusni programi , nego scaneri poput mbam-a ili superantispywarea
a da prekinete baljezgati gluposti?
od kada su to antivirusi postali "najbolji"?
problem: ulogiraj se u safe mode, potraži taj fajl koji ti izbacuje ("winwum32.rom", ako dobro vidim) i izbriši taj fajl.
a ako budeš morao rušiti vinodze, sejvove od igara spremi u jedan folder i prebaci na drugu particiju il disk i kasnij ih samo vratiš...
a da prekinete baljezgati gluposti?
od kada su to antivirusi postali "najbolji"?
problem: ulogiraj se u safe mode, potraži taj fajl koji ti izbacuje ("winwum32.rom", ako dobro vidim) i izbriši taj fajl.
a ako budeš morao rušiti vinodze, sejvove od igara spremi u jedan folder i prebaci na drugu particiju il disk i kasnij ih samo vratiš...
a što je to za tebe najbolje????
Htjeo je reći da nema najgoreg, uvijek jedan detektira nešto što drugi ne itd.
Off: Ovdje kad se AV spomene, uvijek se ista stvar dogodi... (tak je i za facebook i za probijanje enkripcija)
evo ja sam skinuo hijackthis kaj mi je rekao seneka i sad nekužima kaj sad trebam da napravim......molim obašnjenje kaj da napravim
ja stisnem scan i onda mi se ovo pojavi ova prva slika stisnem OK onda mi ima puno više datoteka to je druga sllika budete vidli razliku i kaj sad ja trebam da oznaćim to sve i kaj onda reci te mi toćno kaj trebam da napravim......
Nemoj pobogu označavati! Sje*at ćeš cijeli sistem.
Samo "Save log" pa ga postavi ovdje da ekipa prostudira što piše.
imam windows 7 32 bit-a i sve mi je super radilo i sad neki dan mi se poćelo neš pojavljivati....
kad upalim komp onda mi se pojavi ovo: stavio sam sliku.......stisnem OK i to mi se više nepojavljuje kad ga restartam ili ga iskljućim pa ga ponovno ukljućim i kad se bude sve ućitalo opet će se pojavit nezznam kako da to riješim..........
Pozdrav, maloprije sam guglao ta riječ winwun32.rom i nepostoji ali postoji samo winwim32.dll i piše da je to trojan/backdoor. To znači da ti je neko (hacker) ušao u tvoj komp i nešto uradilo bez tvog znanja i radi štetu. Ako je imaš Dvd original win 7 koji kuplen uz kompa i najbolje reinstaliraj ponovno sve načisto tako da kad završiš instaliraj free Aviru, malwarebytes i wot i onda si miran i nemaš brige. A drugo ako nije moguče da ukloniš prijetnju što se javlja na kompu preostalo jedino rješenje reinstalacija. Možda griješim, tko zna.
Pozdrav, maloprije sam guglao ta riječ winwun32.rom i nepostoji ali postoji samo winwim32.dll i piše da je to trojan/backdoor. To znači da ti je neko (hacker) ušao u tvoj komp i nešto uradilo bez tvog znanja i radi štetu. Ako je imaš Dvd original win 7 koji kuplen uz kompa i najbolje reinstaliraj ponovno sve načisto tako da kad završiš instaliraj free Aviru, malwarebytes i wot i onda si miran i nemaš brige. A drugo ako nije moguče da ukloniš prijetnju što se javlja na kompu preostalo jedino rješenje reinstalacija. Možda griješim, tko zna.
jel ovo bogati rješenje problema ako je fala kur**..
evo ja sam skinuo hijackthis kaj mi je rekao seneka i sad nekužima kaj sad trebam da napravim......molim obašnjenje kaj da napravim
ja stisnem scan i onda mi se ovo pojavi ova prva slika stisnem OK onda mi ima puno više datoteka to je druga sllika budete vidli razliku i kaj sad ja trebam da oznaćim to sve i kaj onda reci te mi toćno kaj trebam da napravim......
ovdje ti je video (povećaj ga dole u desnom kutu) ,i napravi kako je pokazano..
kopiraj taj log(notepad) i paste tu u poruku..
i jasno nemoj ništa označavati,niti brisati
jesi napravio brzu provjeru s malwarebytesom?
meni niš nepiše sve je prazno.............