prvo sam imao xp na parciji c, pa sam skinuo trial 7 i nju instaliraoi na d. pojavio mi se nekakav problem:error in system 32 windows is shuting down, pa sam bio primoren ponovno reinstalirati windows, obriosao sam partciju na kojoj je bila 7 i podijelio ju popola, svaki dio sam formatirao, a na parciju c sam ponovno instalirao windows xp, instalacija je protekla u redu, a kad samponovno upalio pc pojavio mi se windows u kojem je bio samo plavi ekran, starta i desktopa nigdje na vidiku. jedina opcija koja je radila bio je task manager, pomoću njega uspio sam otvoriti instalacijski cd, i uspio sam instalirati windows xp na jednu od one dvije parcije ankojoj je bila 7, ponovno sam upalio pc i ponudio mi je izbor operacijskog sustava i ja sam odabrao onaj drugi koji sam upravo instalirao, ponopvno isti problem, onda sam preko task managera otvorio instalacijski cd na kojem je wista i kad sam nju počeo instalirati sve protekne dobro dok se nije prvi put restartirala, onda mi se pojavi prilikom učitavanja plavi ekran uz kojem piše stop:c000021a (fatal sytem error) the system has been shut down i opnda mi taj ekran ostane sve dok ne resetiram komp, a sad mi se u task manageru pojavljuje poruka da windows nema dopuštenje da pristupi odjeđenom dokumentu, dijelu dokumenta...
ps. kad ubacim instalacijski cd neće mi ga bootat nego ga moram pokrenut pomoću task managera