Dali mi mozda netko zna pomoci, naime prilikom instalacije Windowsa 7 pojavi mi se error koji kaze da mi fali file install.win, te nemogu pokrenuti instalaciju. Pretpostavljam da je mozda problem u driverima od hard diska, ali driver nemogu naci na netu, jer svugdje govore da driver nije potreban za instalaciju windows 7. Naime radi se o kompjuteru HP Compaq dx2420 Microtower!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na što češ instaliarti driver hard diska ako nemaš windowse
ako krene instalirati pa da error
1.oštečen cd
2.nevalja verzija win
3.nevalja cd-rom
možda ima još šta ali najvjerojatnije je nešta od toga
1. Nijedna verzija win 7 ne dolazi na cd-u.
2. Nema dobre i lose verzije win 7. Sve verzije se mogu instalirati.
3. Vidi pod 1. Da je cd-rom ne bi mu pisalo nista. Ima dvd-rw ili dvd-rom
4. Nijedna verzija windowsa ne trazi nikakve drivere za HDD. Eventualno traze za kontroler ali za HDD nikad.
Nadji drugi instalacioni dvd jer u njemu samom fali taj file ili je ostecen DVD pa ne moze procitati taj file.
ovako...meni sw windowsi dignu do instalacije...kada krenem sa instalacijom onda mi se prikaze poruka, sto znaci da cd nije ostec, ce-rom valja...mozda je problem sa verzijom windowsa, ali cisto sumljam...u tom prozoru postoji u doljnjem kutu opcija za eventualni popravak windowsa i dodati drivere preko usb-a
Nije problem sa verzijom windowsa. Kako do toga moze biti problem. DVD ti je ostecen na mjestu gdje je taj file a sve dotle moze citati. Pokusaj sa drugim DVDom. NE dvd-romom vec sa DVDom. Medijem.
1. Nijedna verzija win 7 ne dolazi na cd-u.
2. Nema dobre i lose verzije win 7. Sve verzije se mogu instalirati.
3. Vidi pod 1. Da je cd-rom ne bi mu pisalo nista. Ima dvd-rw ili dvd-rom
4. Nijedna verzija windowsa ne trazi nikakve drivere za HDD. Eventualno traze za kontroler ali za HDD nikad.
Nadji drugi instalacioni dvd jer u njemu samom fali taj file ili je ostecen DVD pa ne moze procitati taj file.
pa kako ako je skinuo možda neku verziju sa bugom od nekog lokalnog torrent seedera? -2
zašto meni nekad piše error pri instalaciji nečega, izvadim cd, obrišem ga i dalje radi -3
-1, nisam mislio doslovno cd, nego na disk
ali ajmo pomoč čovjeku....
win sedam nemože biti s greškom ali vrlo lako da je neki tamo u boot disk dodavao winrar, i tako neke dodatke pa sve zahebao
to je moguce...i to cu i pokusati, ali mislim da nece biti to, jer vidim po forumima da se jos nekima pojavljuje taj problem, ali nitko nije ponudio rijesenje.
probaj kopirat disk na komp, pa češ sve znati...
ako uspije, image burnom opet na dvd
pa ako opet šteka skini dr windows
probat cu pa javim...sta sam uspio, uglavnom ekipa hvala!
Sta ce znati ako mu na DVDu nedostaje taj file?
daj pročitaj se, malo prije si tvrdio da nemože win biti sa greškom
dogovori se prvo sam sa sobom a tek onda s drugima
a šta je dvd sa win bez važnog filea nego win sa greškom
Nije win sa greskom jer to 100% nije originalni dvd. Ako pri kopiranju ne prekopiras jedan file jel to windows kriv ili ti?
To je pogresno ili nestrucno narezan DVD.
ali da si malo bolje upučen pa da znaš da je na dvd -u odarhiviran jedan image file koji se zove windows znao biš da je na dvd-u windows sa greškom
daj pročitaj se, malo prije si tvrdio da nemože win biti sa greškom
dogovori se prvo sam sa sobom a tek onda s drugima
Ne moze biti win sa greskom tog tipa jer 101% nije iz fabrike izasao bez tog filea.
Nije win sa greskom jer to 100% nije originalni dvd. Ako pri kopiranju ne prekopiras jedan file jel to windows kriv ili ti?
To je pogresno ili nestrucno narezan DVD.
ili skračeno win sa greškom
jer to nije dvd, nego dvd windows 7, tj win na dvd ili ti ga win
.. sa greškom
a ovdije rijetko tko ima orginalne windowse tako da znamo o čemu pričamo
ali da si malo bolje upučen pa da znaš da je na dvd -u odarhiviran jedan image file koji se zove windows znao biš da je na dvd-u windows sa greškom
Druze ili kako vec da te nazovem o stepenu upucenosti necemo er si to pokazao kroz nebrojeno mnogo postova ovdje i nekoliko na hall of shame. Prbroj moje i tvoje TU i TD i HVALA pa ce ti nee stvari biti jasnije sto se toga tice.
Odarhiviran jedan image file? O cemu ti baljezgas? Otkud ti znas kako je lik dosao do dvda? Kako znas kako se image file zove a ne zove se tako svakako.
P.S. Umjesto sto umisljas da znas nesto o kompovima prelistaj malo pravopis i gramatiku jezika kojeg mislis da znas i govoris i nauci konacno kad i kako se koristi slova č i ć.
pa normalno da je odarhiviran image file ili ti tvrdiš da se na boot disku nalazi iso slika, pa je negdje u biosu pohranjen deamon koiji če je mountati pri instalaciji
ako je netko hall of... onda si to ti..
stavi si disk windowsa u cdrom pa vidi šta se unutra nalazi
ili shvati da si u 21. stolječu gdje nitko ne daje 2000kn za orginal windowse
pročitaj ti sad malo svoje postove
sad si ti meni smiješan
Jos jedan besplatni cas od logica.
1. image filevo se ne odarhiviraju (postoji li ta rijec uopste u hrvatskom jeziku?) prilikom narezivanja vec se narezu kao image file a ne kao obican file.
2. Originalni dvdovi se ne nosaju okolo u image obliku vec se stampaju pomocu matrica.
sad si ti meni smiješan
E pa druze postoje i ljudi koji kupuju software. Nisu svi lopovi kao ti. I u 21 vijek ti ides sa namjerom da sve ukrades? Bravo ti. Pravi si uzoran gradjanin. I da, prijavi me na hall of shame pa da vidimo kako ces proci ;) Popularan si tamo ;)
I mom DVDu od win 7 nema nikakvih image fileova.
EOD sa tobom sto se mene tice.
Jos jedan besplatni cas od logica.
1. image filevo se ne odarhiviraju (postoji li ta rijec uopste u hrvatskom jeziku?) prilikom narezivanja vec se narezu kao image file a ne kao obican file.
2. Originalni dvdovi se ne nosaju okolo u image obliku vec se stampaju pomocu matrica.
uopče nisam govorio o orginalu, nego si to ti cijelo vrijeme govorio
jer pošto je čovjeku zaštekao kod instalacije, ja sam shvatio da ima piratsku verziju s greškom, a ti si i dalje tvrdio da orginal verzija windowsa sa greškom ne postoji
image filevo - postoji li ova riječ u "ikojem" jeziku
dijete, odrasti
sad si ti meni smiješan
E pa druze postoje i ljudi koji kupuju software. Nisu svi lopovi kao ti. I u 21 vijek ti ides sa namjerom da sve ukrades? Bravo ti. Pravi si uzoran gradjanin. I da, prijavi me na hall of shame pa da vidimo kako ces proci ;) Popularan si tamo ;)
I mom DVDu od win 7 nema nikakvih image fileova.
EOD sa tobom sto se mene tice.
budalo, prije dva posta sam rekao da se image file "odarhiviravaju" ili šta več na cd, tako da ih naravno gore nema... muči te senilnost..
imaš 37 god, tu se sa dvadesetogodišnjakom gotovo cijeli dan prepucavaš na forum, nađi život...
Heeheeheh
ti meni kazes da nadjem zivot?
Hhahahahhaa
E pa druze u tom neimanju zivota sam zavrsio masinski fax, imam zenu i dijete i direktor sam jedne javne ustanove.
NA internetu sam od 1994 godine i od tada se bavim kompovima. Vise sam zaboravio nego sto ces ti ikad znati o njima. Gdje si ti bio 94? U vrticu?
Sad stvarno EOD sa tobom jer stvarno nisi vrijedn niti jednog slova vise.
Prestanite se prepucavati! Zbog ovakve "rasprave" tema ide pod ključ!