Problem sa windows 7(drag and drop)

poruka: 7
|
čitano: 1.861
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav, nisam siguran postoji li već ovakva tema no evo u zurbi sam pa bih molio Vašu pomoć. Naime imam nekoliko epizoda jedne serije (tocnije oko 7.3 GB) i to trebam ''sprziti'' prijatelju na dvde--zvuci jednostavo i tako bi trebalo biti, ja ubacim disk, W7 pita hocu li prenositi podatke kao na USB drive ili onu mastered verziju( dosad uvijek birao prvo i radilo je) i onda formatira i sve i ja samo prebacim..e sad to nekako dugo traje(nisam ziher je li to uobicajeno) i zatim na pola samo stane...i dalje pise koliko jos ima do kraja ali nista se ne mijenja.i tako stoji...nakon sto prekinem operaciju samo stoji i pise cancelling...a nero data disc nece uopce radit...cim odem na create data dvd samo mi prijavi crash. Molim vas za pomoc, hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa windows 7(drag and drop)

Jel snimaš na DL DVD?

16 godina
neaktivan

ne..obični dvd+r...mozda je to slucajno bilo..al nezz..ni nero ne radi...nista

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa 7.3 GB ti ne stane na klasični DVD. Trebaš Dual Layer DVD!
16 godina
neaktivan

ma ne przim sve na jedan...bilo je negdje oko 4.3 GB i to fino stane na obicni dvd al nece...ovo 7GB to je sveukupno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prži sa ashampoo free burnerom i nemaš brige

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cvele kaže...

pozdrav, nisam siguran postoji li već ovakva tema no evo u zurbi sam pa bih molio Vašu pomoć. Naime imam nekoliko epizoda jedne serije (tocnije oko 7.3 GB) i to trebam ''sprziti'' prijatelju na dvde--zvuci jednostavo i tako bi trebalo biti, ja ubacim disk, W7 pita hocu li prenositi podatke kao na USB drive ili onu mastered verziju( dosad uvijek birao prvo i radilo je) i onda formatira i sve i ja samo prebacim..e sad to nekako dugo traje(nisam ziher je li to uobicajeno) i zatim na pola samo stane...i dalje pise koliko jos ima do kraja ali nista se ne mijenja.i tako stoji...nakon sto prekinem operaciju samo stoji i pise cancelling...a nero data disc nece uopce radit...cim odem na create data dvd samo mi prijavi crash. Molim vas za pomoc, hvala!

O kakvom formatiranju pricas? DVD+R ne mozes formatirati. Tj mozes al ne mozes vise nista narezati na njih. I preporucujem cdburnxp za przenje na win 7.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice