Problem win 7 - auto-login

poruka: 6
|
čitano: 2.290
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem win 7

kako u windows 7 uključiti da se prijavljuje automtski u windowse?

odnosno problem je ovakav :da bi mogao dijeliti diskove na mreži moram imati kreiran pass u winsima 7,i to je ok

ali mi smeta kod dizanja sistema to što traži da upišem pass za prijavu

gdje se to isključuje ili uključuje da se prijavi automatski

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
RE: Problem win 7

hehe.

thx. radi

15 godina
neaktivan
Problem win 7

Ovako problem mi je slijedeći!!!

Htio bih instalirat win 7 na lap!!

Dakle na lapu imam win xp sp3 na c particiji te imam još dvije particije d i f sa f sam sve zbriso i htio sam na nju stavit 7-micu naravno restarto sam lap booto dvd od sedmice on digo sistem instalirao sve i krenuo u prvi ristart wina,jer je pisalo da će se win restartat nekoliko puta prilikom instalacije!!!

I sad kad je on njega restarto dvd od  sedmice je bio u nutra te sam ja ponovno stisnuo bilo koju tipku da bi booto sa dvd-a jer sam mislio da trebam to napravit (očito krivo) opet je digo startup te nakon toga crko lap!!!

Upalim ga dignem xp sa c particije i on šljaka normalno uđem u f particiju nađem foldere koje je sedmica instalirala tamo,te sve to formatiram jer nisam znao kaj bi drugo!

Restartam win i onda mi u safe modu opet postavlja pitanje koje windowse želim podić ,kad odem na sedmicu naravno pošto sam sve pobrisao on sam od sebe krepa ne napravi ništa a tako je bilo i dok su folderi od sedmice bili  na particiji f prije formatiranja f particije,sad mene zanima kaj da napravim da ih opet ponovno bootam s dvda jer mislim da sam i to probo pa nije htio dić startup i nikako nebih htio formatirat cijeli hdd pa neki konstruktivan savijet ideju ili nešto slično,bilo bi lijepo od vas!!   

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne nemogu je dić ponovno tamo  tj nemogu je uopće ponovno dić jer mi ugasi lap ćim ju pokušap bootat ponovno sa dvd-a nakon startupa mi ugasi lap..........i u safe modu je on meni prikazuje kao da ju imam a u principu je nemam jer je formatirana cijela f particija.......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemože   zato sto je boot meni na c particiji i  u njemu očita koji OS imaš naravno kad ti odabereš u njemu win 7 on ode na f particiju i tamo nema ništa jel si je formatirao naravno da ti restarta komp

sad boot meni moraš kreirati ručno ili sa instalacijskim cd-om xp ,pa onda ponoviti instalaciju win 7 na f particiju  samo kad ga prvi put restarta ne diraj ništa

on će automatski nastaviti instalaciju win7

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice