imam jedan problem...kad palim komp(op sustav windows xp professional, sp2) on se počne normalno paliti i onda dođe do dijela u kojem se pojavi ovaj logo od windowsa sa crnom pozadinom i ono pune se one zelene točkice ali tu se meni pojavi neka druga slika,, (nogometas neki) (a ne logo od windowsa i crna pozadina) i to se puni bez obzira sta je ta slika i kad se to napuni pojavi se plava pozadina i piše da je neki error i td i onda ide sve ispočetka......može li mi iko pomoc please molin vasss :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ????????????????????
Problem sa paljenjem
- poruka: 12
- |
- čitano: 1.927
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jedan problem...kad palim komp(op sustav windows xp professional, sp2) on se počne normalno paliti i onda dođe do dijela u kojem se pojavi ovaj logo od windowsa sa crnom pozadinom i ono pune se one zelene točkice ali tu se meni pojavi neka druga slika,, (nogometas neki) (a ne logo od windowsa i crna pozadina) i to se puni bez obzira sta je ta slika i kad se to napuni pojavi se plava pozadina i piše da je neki error i td i onda ide sve ispočetka......može li mi iko pomoc please molin vasss :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ????????????????????
Mani se kopija Windowsa i kupi orginal!
a fala lipa al šta cu ja SAD?
a fala lipa al šta cu ja SAD?
A care kod nas se kaze "nema džaba ni u babe",tako ti je i ovo!
Imas recimo LINUX koji ti je besplatan OS!
ma ja imam ovaj komp ima 3 god i nikad nije bilo problema sa paljenjem nevirujen da se ovo tako samo od sebe dogodilo a moram nekako upalit komp i ne znam šta cu :SSSSS
Nije problem sistem ta pozadina (bootskin) se moze nastimat na normalno al u tebe je to 100% do hdd ili si izbriso neki vazan file ;)
Koji točno error ti izbacuje?
a piše 'autochk program not foung - skipping AUTOCHECK' i ita zoga sve krene paljenje ispočetka i opet dođe do toga i u krug tako -.-+ helpppp meeeee
a piše 'autochk program not foung - skipping AUTOCHECK' i ita zoga sve krene paljenje ispočetka i opet dođe do toga i u krug tako -.-+ helpppp meeeee
found*
Imaš XP-ov recovery cd?
a imam ali neće...ne koristi to :(
Cuj,ajd probaj dignuti Win u Safe modu!
Ocito je da nesta fali!
Budi malo dataljniji,kada ti se to desilo,dali je radilo prije ok,sta si instalirao novo,
jesi li mozda brisao viruse,a ne ih stavljao u "karantanu".....?
Kreni od pocetka,probati cemo ti pomoci!