Problem sa paljenjem

poruka: 12
|
čitano: 1.927
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa paljenjem

imam jedan problem...kad palim komp(op sustav windows xp  professional, sp2) on se počne normalno paliti i onda dođe do dijela u kojem se pojavi ovaj logo od windowsa sa crnom pozadinom i ono pune se one zelene točkice ali tu se meni pojavi neka druga slika,, (nogometas neki) (a ne logo od windowsa i crna pozadina) i to se puni bez obzira sta je ta slika i kad se to napuni pojavi se plava pozadina i piše da je neki error i td i onda ide sve ispočetka......može li mi iko pomoc please molin vasss :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ????????????????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa paljenjem
jaaaa1111 kaže...

imam jedan problem...kad palim komp(op sustav windows xp  professional, sp2) on se počne normalno paliti i onda dođe do dijela u kojem se pojavi ovaj logo od windowsa sa crnom pozadinom i ono pune se one zelene točkice ali tu se meni pojavi neka druga slika,, (nogometas neki) (a ne logo od windowsa i crna pozadina) i to se puni bez obzira sta je ta slika i kad se to napuni pojavi se plava pozadina i piše da je neki error i td i onda ide sve ispočetka......može li mi iko pomoc please molin vasss :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ????????????????????

Mani se kopija Windowsa i kupi orginal!

15 godina
neaktivan

a fala lipa al šta cu ja SAD?

15 godina
neaktivan
jaaaa1111 kaže...

a fala lipa al šta cu ja SAD?

A care kod nas se kaze "nema džaba ni u babe",tako ti je i ovo!

Imas recimo LINUX koji ti je besplatan OS!

15 godina
neaktivan

ma ja imam ovaj komp ima 3 god i nikad nije bilo problema sa paljenjem nevirujen da se ovo tako samo od sebe dogodilo a moram nekako upalit komp i ne znam šta cu :SSSSS

15 godina
neaktivan
Problem sa paljenjem

Nije problem sistem ta pozadina (bootskin) se moze nastimat na normalno al u tebe je to 100% do hdd ili si izbriso neki vazan file ;)

kalaba

0 0 hvala 0
15 godina

Koji točno error ti izbacuje?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

a piše 'autochk program not foung - skipping AUTOCHECK' i ita zoga sve krene paljenje  ispočetka i opet dođe do toga i u krug tako -.-+ helpppp meeeee

15 godina
neaktivan
jaaaa1111 kaže...

a piše 'autochk program not foung - skipping AUTOCHECK' i ita zoga sve krene paljenje  ispočetka i opet dođe do toga i u krug tako -.-+ helpppp meeeee

found*

15 godina

Imaš XP-ov recovery cd?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

a imam ali neće...ne koristi to :(

15 godina
neaktivan
Problem sa paljenjem

Cuj,ajd probaj dignuti Win u Safe modu!

Ocito je da nesta fali!

Budi malo dataljniji,kada ti se to desilo,dali je radilo prije ok,sta si instalirao novo,

jesi li mozda brisao viruse,a ne ih stavljao u "karantanu".....?

Kreni od pocetka,probati cemo ti pomoci!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice