Problem na hardisku

poruka: 5
|
čitano: 977
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem na hardisku

Imam eksterni hardisdk sa  hrpa videa i svega, no no nemogu uči u 2 foldera, piše Location not available.

Što da napravim ? 

0 0 hvala 0
15 godina
Problem na hardisku

Digni Linux Ubuntu live i pokušaj njime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem na hardisku

Gle tamo mi radi bez problema.

Na windowsu 7 nemogu, pod security piše ovo

http://upload.slike.com/slika?image=1385161168-362-x-96px-Capturef.PNG

priznat cu vam, davno sam petljao po permisijama neke mape,mozda je do toga ali ja sam probao sa svakim korisnikom pogledati i nemogu. 

Vidio sam da cu tako sve zakomplicirat jer kad sam to podešavao trebao sam svaku mapu zasebno jer htio sam nekome ograničiti pristup nečemu.  No odustao sam kad se počelo komplicirat. 

Mogu li ja kako sa nekim programom urediti početnu tj glavnu mapu pa da svi imaju pristup bez obzira koji je korisnik. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 0:03 (Markić7).
15 godina
Problem na hardisku

Najverovatnije da imaš zaraženo računalo. Iskoristi priliku da, nakon što sačuvaš bitne podatke sa HDD-a, isti formatiraš pomoći Linux-ovog Disk Manager-a. Ne zaboravi izabrati NTFS.

Na računalo instaliraj neki ozbiljan AV software. Ja koristim, a i svima preporučujem Eset Smart Security. Za dalje informacije o AV sofware http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem na hardisku
Markić7 kaže...

.. 

priznat cu vam, davno sam petljao po permisijama neke mape,mozda je do toga ali ja sam probao sa svakim korisnikom pogledati i nemogu. 

.. 

-petljanje obično tako završi.

-preuzmi vlasništvo (take ownership) nad folderima, permisioni.

-drugi način, kreiraj neki folder, bootni ponovo linux, muvni fileove u taj novi folder...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 16:34 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice