Problem s boot-om windowsa

poruka: 4
|
čitano: 2.405
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav

Evo imam problem u vezi bootanja windows 7-ice.

Zelim instalirat windows 7 na laptop HP Compaq 615, ali on ne zeli bootat s dvd-a niti sa usb sticka.

Trenutno je gore win xp 32bit. Ja zelim stavit win 7 64bit.

DVD sam sada sprzio da bude bootabilan, stavio iso file na njega s CDBurnerXP programom.

USB stick isto tako koristio program wintoflash i on sve napravi da bude stick bootabilan i sve, tom metodom

sam bez problema instalirao isti .iso file (win 7) na svoj stolni pc!

Upalim laptop stick je unutra, idem u bios, postavim da bude first boot device usb stick i onda izadem iz biosa i cekam, dode ona crtica koja

miga, i samo miga, 3 dana da pustim migala bi ona bezbrizno, boli nju. I jednostavno ne ide dalje. Tu se zaustavi.

Ne kuzim u cemu je problem, sta krivo radim ako sam isto tako uspjesno instalirao isti win na svoj komp. 

Izgleda da je u laptopu problem?? 

Molim da pomognete, jer mi je malčice hitno, laptop je za sestru moram ga sredit u roku par dana jer ide na fax!

Hvala!

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s boot-om windowsa
DommY kaže...

Pozdrav

Evo imam problem u vezi bootanja windows 7-ice.

Zelim instalirat windows 7 na laptop HP Compaq 615, ali on ne zeli bootat s dvd-a niti sa usb sticka.

Trenutno je gore win xp 32bit. Ja zelim stavit win 7 64bit.

DVD sam sada sprzio da bude bootabilan, stavio iso file na njega s CDBurnerXP programom.

USB stick isto tako koristio program wintoflash i on sve napravi da bude stick bootabilan i sve, tom metodom

sam bez problema instalirao isti .iso file (win 7) na svoj stolni pc!

Upalim laptop stick je unutra, idem u bios, postavim da bude first boot device usb stick i onda izadem iz biosa i cekam, dode ona crtica koja

miga, i samo miga, 3 dana da pustim migala bi ona bezbrizno, boli nju. I jednostavno ne ide dalje. Tu se zaustavi.

Ne kuzim u cemu je problem, sta krivo radim ako sam isto tako uspjesno instalirao isti win na svoj komp. 

Izgleda da je u laptopu problem?? 

Molim da pomognete, jer mi je malčice hitno, laptop je za sestru moram ga sredit u roku par dana jer ide na fax!

Hvala!

Pogledaj jesi prebacil u biosu iz IDE u AHCI mode.

Valentin
16 godina

Ma evo uspio sam sa stickom bootat..

Koristio sam program windows 7 USB-DVD tool. Zgodan program i super napravi posao, za razliku od wintoflash koji je odradio posao

na mom pc-u dok na laptopu nije, neznam zasto.

Ako s tim programom zelite napravit bootable usb win7 64bit stick, taj postupak morate napraviti na instaliranom win7 64bit.

Za to nisam siguran, ali ja sam tako radio!

Hvala forumasu Najbrzi jer mi je preporucio taj program!

Moze lock!

Pozdrav

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s boot-om windowsa
DommY kaže...

Ma evo uspio sam sa stickom bootat..

Koristio sam program windows 7 USB-DVD tool. Zgodan program i super napravi posao, za razliku od wintoflash koji je odradio posao

na mom pc-u dok na laptopu nije, neznam zasto.

Ako s tim programom zelite napravit bootable usb win7 64bit stick, taj postupak morate napraviti na instaliranom win7 64bit.

Za to nisam siguran, ali ja sam tako radio!

Hvala forumasu Najbrzi jer mi je preporucio taj program!

Moze lock!

Pozdrav

E drago mi je da si riješil, da ovo je po meni najbolji alat za izradu bootabilnog USB stika.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice