Neobican problem-startup (Win 7)

poruka: 8
|
čitano: 3.530
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

PoZzZ!

Naime, uradim clean install windows-a 7ce.. Poslije toga, prvo sto uradim, jeste instalacija drivera za graficku i sound. Zatim, koji god program instaliram (bilo da je antivirus ili nesto drugo...), windows startup se veoma uspori, treba dugo vremena da se upali, kao i dugo prikazivanje "Welcome Screena". Kasnije kada komp, da tako kazem "dodje do sebe", onda tek ima normalan rad.

Zna li mozda netko zbog cega se to desava i zasto se toliko uspori? 

Hvala

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskljuci nepotrebne programe koji se dizu uz windowse, pa vidi da li je bolje, ocisti i smece sa cclenerom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Neobican problem-startup (Win 7)
mario1990 kaže...

Iskljuci nepotrebne programe koji se dizu uz windowse, pa vidi da li je bolje, ocisti i smece sa cclenerom

nema nikakvog smeca, jer je windows tek instaliran, clean... i nema programa koji se dizu uz windowse

Music4ever
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

PoZzZ!

Naime, uradim clean install windows-a 7ce.. Poslije toga, prvo sto uradim, jeste instalacija drivera za graficku i sound. Zatim, koji god program instaliram (bilo da je antivirus ili nesto drugo...), windows startup se veoma uspori, treba dugo vremena da se upali, kao i dugo prikazivanje "Welcome Screena". Kasnije kada komp, da tako kazem "dodje do sebe", onda tek ima normalan rad.

Hvala

Sacekaj jos 7 dana tako je i meni bilo jedno 7 dana i onda normalno radi sve do sad i brz startup..

Android....
16 godina
neaktivan

Teško je reći napamet, ali moguće da je indexing service. Probaj ga onesposobiti pa vidi.

Drugo što mi pada na pamet je defender ili antivirus ili nešto tog tipa koje se aktiviralo da proskenira komp "po prvi put". mada to bi se trebalo aktivirati poslije a ne tijekom podizanja sistema.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 21:06 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zura kaže...

Teško je reći napamet, ali moguće da je indexing service. Probaj ga onesposobiti pa vidi.

Drugo što mi pada na pamet je defender ili antivirus ili nešto tog tipa koje se aktiviralo da proskenira komp "po prvi put". mada to bi se trebalo aktivirati poslije a ne tijekom podizanja sistema.

kako da iskljucim indexing service?

EDIT: i sto uopce znaci?

Music4ever
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 21:15 (Almin94).
15 godina
neaktivan

start > services.msc > indexing service > desni klik > properties > staviti na disabled

Indexiranje datoteka radi bržeg pronalaženja.

15 godina
protjeran
Almin94 kaže...

PoZzZ!

Hvala

Normalno da je spor kad si stavio antivirus i on se prvi pali medu start up procesima...
Odes pod start upises msconfig i pod startup pogasis nepotrebna sranja

http://www.soundstream.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 22:20 (soundstream).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice