Neaktivan language bar

poruka: 14
|
čitano: 4.347
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Neaktivan language bar

Može li mi neko pomoći oko problema kojeg imam na računaru? Nije mi aktivan language bar, nema ga na startnoj traci. Išla sam na regional  and language i kliknula na opciju languages pa na details, ali opcija Preferences nije nikako aktivna, ne mogu promijeniti jezik.

Helppppppp

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Neaktivan language bar
ARTEMIDA kaže...

Može li mi neko pomoći oko problema kojeg imam na računaru? Nije mi aktivan language bar, nema ga na startnoj traci. Išla sam na regional  and language i kliknula na opciju languages pa na details, ali opcija Preferences nije nikako aktivna, ne mogu promijeniti jezik.

Helppppppp

Desni klik na alatnu traku>Toolbars>Language bar.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Neaktivan language bar

da ali ako je kvačica na regional and language options>languages>details>advanced>turn off advanced text services nema ponuđen language bar..odnosno to ga isključuje
treba maknut tu kvačicu s turn off advanced text services

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 22:42 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uradila sam to, maknula kvačicu ali se ona opet vraća automatski i nije mi aktivan u u preferencesu language bar.

16 godina
neaktivan
ARTEMIDA kaže...

Uradila sam to, maknula kvačicu ali se ona opet vraća automatski i nije mi aktivan u u preferencesu language bar.

stavi još kvačice pod languages>supplemental language support: na>instal files  for complex script... i na>instal files for east asian languages
ako makneš tu kvačicu s: turn of advanced text services, moraš prije tog zatvorit sve druge aplikacije,nakon tog bi language bar trebao biti aktivan..
a u task manageru bi trebala imati proces ctfmon.exe..
taj proces bi ti se trebao dizati s  windowsima:
start>run>upišeš msconfig>ok>start up>tu bi trebao biti ctfmon.exe čekiran
kad aktiviraš u preferencesu language bar klikni na njega i čekiraj da ti je vidljiv u sistemskoj traci..

ps:kod mene je isključen ali mislim da bi tako trebao funkcionirati

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 17:24 (seneka).
15 godina
neaktivan

Uradila sam sve navedeno. Išla sam na run i ukucala msconfing i čekirala ctfmon.exe, ali opet neće.Svaki put mi se automstski čekira opcija Turn of advenced, a onda mi se pojavljuje ovaj tekst "Advenced text services have been turned on. To use these services you might need to restart your programs that are already running" . Bio mi se na kratko aktiviran u preferencesu language bar, ali onda onaj drugi prozor potupno neaktivan i svi kvadratići nečekirani. U startnoj traci, kada idem na toolbars prikazuje mi čekiran language bar, ali njega nigdje nema na traci i nemogu promijeniti jezik. Ne znam uopće u čemu je problem.

16 godina
neaktivan
Neaktivan language bar

eto ne znam zašto ne radi,daj molim te skini i instaliraj ovaj besplatni scaner i napravi s njim brzu provjeru..(njega ostavi na kompu)

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

ako ne uspiješ probaj s ovim:autorun eater

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 18:55 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Opet ne može:( U svakom slučaju hvala ti. Nadam se da ću nekako riješiti ovaj problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 10:20 (ARTEMIDA).
16 godina
neaktivan
ARTEMIDA kaže...

Opet ne može:( U svakom slučaju hvala ti. Nadam se da ću nekako riješiti ovaj problem.

nema na čemu,evo našao sam ovaj vodič na netu ,ima i video pa možda ti pomogne..
jedna od metoda je i provjera stavki u registru..(4) start>run>upis regedit>ok..samo oprezno

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 15:46 (seneka).
15 godina
neaktivan

Evo na ovom videu sam pratila ovu zadnju metodu (metodu br.4), samo mi nije jasno kada otvorim CTF i nađem language bar i pokaže mi prozor gdje piše Show status 0x0000000004 (4) šta onda treba uraditi?Ove ranije metode ne pomažu posebno 3 gdje ne mogu u task manageru naci mstsc jer ga kod mene nema u processesu.

Oprosti baš sam dosadna:)

16 godina
neaktivan
Neaktivan language bar

ako ti je veličina 4 kao na videu ništa ne trebaš raditi,u slučaju da nije trebala bi ju promijeniti..nemoj ništa dirat
daj skini i instaliraj ovaj besplatni optimizator:http://download.cnet.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-10508531.html
kad se otvori  napravi 1 - click maintenance..
ima registry cleaner koji ne zadire duboko u registar i radi automatski backup,ali je u principu bezopasan..
možeš ga ostavit na kompu..

koji je to xp service  pack 2 ili 3?(desni klik na my computer>properties>general>tu ti piše..)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 17:56 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok, pokušaću. A xp servis je pack 2.

15 godina
neaktivan

Evo instalirala sam onaj program i našlo mi je preko 350 problema u registru, poslije čišćenja sada mi se javljaju problemi u Temporary filesu. Pokušala sam isključiti opet Turn of advanced text ali stalno se automatski vraća na tu opciju.

Vjerovatno ću morati oboriti sistem:)

Ok, ne želim te zamarati više, sorry. Hvala ti puno.

16 godina
neaktivan
ARTEMIDA kaže...

Evo instalirala sam onaj program i našlo mi je preko 350 problema u registru, poslije čišćenja sada mi se javljaju problemi u Temporary filesu. Pokušala sam isključiti opet Turn of advanced text ali stalno se automatski vraća na tu opciju.

Vjerovatno ću morati oboriti sistem:)

Ok, ne želim te zamarati više, sorry. Hvala ti puno.

ništa,žao mi je što nismo uspjeli..pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice