Install Windows 7... zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.494
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Install Windows 7...

E ovako, sa instalacijom windowsa 7ce, dosao sam do odabira na koji Hard disk cu da instaliram windows. Na Local Disk C mi se nalazio prije instalirani sistem, a na Local Disk D su podatci, slike i ostalo, koje nikad ne brisem, a sada me nesto buni: zast pise da je i Local Disk D SYSTEM, ako je sistem trenutno na Local Dsik C??! ( na Local Disc D je nekada davno bio instaliran neki sistem,ali sada su na njemu jedino neki podatci)

Nasa sam jedu sliku na netu, pa sam je malo preuredio, pokusao objasnit:

zas pise da je "System" zas pise da je "System"
marko88

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Install Windows 7...

Ma to ti nema problema, samo instaliraj na onaj na koji je bio prijašnji OS i obavezno ga formatiraj (klikni na njega te dolje imas format) inače ti Win7 neće izbrisati stari OS (to se meni dogodilo kad sam prvi put instalirao sedmicu {#}). Windows će ti kasnije sami alocirati tu particiju kao default c: tak da nemaš brige.

16 godina
neaktivan
Re: Install Windows 7...

Disk 0 ,Partition 1 (100 MB particija) je System Reserved ,inače skrivena particija na kojoj je boot manager i recovery konzola!

Ako instaliraš sistem iznova ,možeš ju i obrisat i sve instalirati na jednu particiju ,ali prvo ,narvno napravi backup svega kaj ti je bitno!!

I naravno ,prvo pročitaj OVO!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 10:28 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice