Freezing windowsa

poruka: 7
|
čitano: 1.159
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Freezing windowsa

Pozdrav svima,

Već me dugo ovaj problem muči, ali sada postaje već prilično dosadno. Na laptopu (Aspire 5741G) Windows (7 - legalan je) se smrzne. Smrzne se ili pri onome starting windows ili kada već uđe u windowse.

Nakon što se blokira moram ga isključiti, uključiti i onda sve radi normalno (bar neko vrijeme).

Ne znam čime da ga uopće testiram.

0 0 hvala 0
16 godina
Freezing windowsa

Probaj vidit jeli šta sa ram memorijon, izvadi je pa je vrati, provjeri ima li kakvih fizičkih oštećenja sa tin. Nebi bilo loše ni provjerit ima li virusa, i takvih gluposti, skini Malwarebytes' Anti-Malware, pa vidi ima li kakvih grešaka. Quick scan je u većini slučajeva dovoljan.

Ja iman isti problem, samo ga ne mogu nikako riješit osim da malo udren laptop sa donje strane i tako "pomaknen" ram memoriju. Nakon toga mi sve normalno radi.

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Freezing windowsa
sirka666 kaže...

Probaj vidit jeli šta sa ram memorijon, izvadi je pa je vrati, provjeri ima li kakvih fizičkih oštećenja sa tin. Nebi bilo loše ni provjerit ima li virusa, i takvih gluposti, skini  Malwarebytes' Anti-Malware, pa vidi ima li kakvih grešaka. Quick scan je u većini slučajeva dovoljan.

Ja iman isti problem, samo ga ne mogu nikako riješit osim da malo udren laptop sa donje strane i tako "pomaknen" ram memoriju. Nakon toga mi sve normalno radi.

Problem je to što je laptop pod garancijom, a to mi znači da ga neću uopće otvarati... a neki memtest i sl.

16 godina
protjeran
xDinichx kaže...
sirka666 kaže...

Probaj vidit jeli šta sa ram memorijon, izvadi je pa je vrati, provjeri ima li kakvih fizičkih oštećenja sa tin. Nebi bilo loše ni provjerit ima li virusa, i takvih gluposti, skini Malwarebytes' Anti-Malware, pa vidi ima li kakvih grešaka. Quick scan je u većini slučajeva dovoljan.

Problem je to što je laptop pod garancijom, a to mi znači da ga neću uopće otvarati... a neki memtest i sl.

Ak je pod garancijom.

VOZI GA KAD JOŠ STIGNEŠ TAMO!

Neka se oni zezaju s njim.

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
16 godina
neaktivan
Freezing windowsa

i onda mi ga vrate pod "softverskom gereškom" ili nešto sl.

ili još bolje da windows nije legalan jer nema kutiju i papirić sa serialom -.-

ali je serial legalan 100% prolazi sve validacije bez ikakvih crackova (dobio sam ga)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Pa opali memtest onda.

Moguće je da se i pregrijava.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa opali memtest onda.

Moguće je da se i pregrijava.

Evo vidjet' ću dok mi se dovrši ostalo.

MBAM je našao nešto - pobrisao

avirom i SASP-om ću, a sada i defragmentiram disk i sl.

pregrijavao se jako, nosio na servis pa su mi rekli da počistim preko poklopca prašinu, pa se smanjilo malo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice