Dopunjavanje WINDOWSA

poruka: 14
|
čitano: 3.588
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
dopunjavanje WINDOWSA

Posjedujem orginalni windows xp iz 2003 godine.

Problem koji imam je taj da kad nanovo instaliram windowse trebam sa interneta još najmanje 5h skidati puste drajvere, zakrpe i instalirati programe. Sada me zanima s kojim programom bi mogao napraviti vlastiti bootabilni cd, znači spojio bih skupa stari windows xp i dodao mu sve zakrpe i drivere koji se izašli do sada.

Također bi htio dodati neke programe koje imam npr nero, office, adobe acrobat reader, firefox itd.. naravno sve orginalno.

Probao sam sa nLite i sve je dobro kad idem dodati drivere, ali kad idem dodati programe javljaju se puste greške i nikako ih nemogu dodati. Molim vas pomozite, preporučite mi neki program, poludit ću ako buden ponovo triba sve posebno instalirat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: dopunjavanje WINDOWSA

ja bi ti preporučil da skineš il posudiš xp s integriranim sp3, najde se po torrentima... mislim, imaš original key, i to ti je bitno, nije ti to sad ilegalno :D... tak sam i ja napravil, i tražil me je samo 3,4 update-a! ovo ostalo ti je kompliciranije, ne?

17 godina
neaktivan
Dopunjavanje WINDOWSA

To što hočeš napraviti nečeš moći sa nLite. Ovako, instaliraj windoze, zakrpe, drajvere, svoje programe i onda napravi image cijelog diska (particije) sa nekim alatom tipa AcronisTrueImage (nije besplatan), tako da umjesto bolne reinstalacije samo vratiš stanje diska na početak.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

upravo sam to citao na forum.hr da neki lik sebi slaze  takve Windovse gdje imas u njima vec instalirane predefinirane programe koje on ubaci ...mislim da je to super stvar !!!

samo kako i s cim neznam !!

16 godina
Comfort kaže...

upravo sam to citao na forum.hr da neki lik sebi slaze  takve Windovse gdje imas u njima vec instalirane predefinirane programe koje on ubaci ...mislim da je to super stvar !!!

samo kako i s cim neznam !!

de nam stavi link
Hello World!
16 godina
neaktivan
Dopunjavanje WINDOWSA

nemogu virovat. Priko nLita napravin butabilni cd. Iso koji je nlit napravio ispržin s neron i neće ni da se boota, neznan šta mu je to nije normalno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dopunjavanje WINDOWSA
octavia77 kaže...

nemogu virovat. Priko nLita napravin butabilni cd. Iso koji je nlit napravio ispržin s neron i neće ni da se boota, neznan šta mu je to nije normalno

ja ga nisam ni uspio napravit staln neki hebeni errror
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
nema gaaa...
16 godina
neaktivan
Dopunjavanje WINDOWSA

Napravia sa windows post instaler wps ubacija sve programe koji mi tribaju, samo neznan kako da ih autonatski instalira, ali nema veze on ih otvara a ja ručno stišćen next. Sve dobro sve super samo šta se ne boota i bez veze san izgubija 3h

0 0 hvala 0
17 godina
Dopunjavanje WINDOWSA

Ja sam sebi windows slipstreamao sa nLiteom. Samo sam ubacio service pack 3 na windowse i radi sasvim dobro. Uopce nisam sebi ubacivao nikakve drivere niti bilo koje druge programe, jer uvijek izlaze nove verzije programa. Preporucujem i tebi isto to.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dopunjavanje WINDOWSA

menii kad je nlite očitao npr. windows sp sp3, sad ima više opcija ja kliknem napravi boot cd iso i on ga napravi, tada taj iso ispržim sa nerom na cd i kada ubacim cd i stavim boot from cd on ne prepozna da je to boot cd nego upali windowse normalno

0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Ja sam sebi windows slipstreamao sa nLiteom. Samo sam ubacio service pack 3 na windowse i radi sasvim dobro. Uopce nisam sebi ubacivao nikakve drivere niti bilo koje druge programe, jer uvijek izlaze nove verzije programa. Preporucujem i tebi isto to.

isto tako sam i ja
Hello World!
16 godina
neaktivan
Dopunjavanje WINDOWSA

Kada ga pržim s nerom dali ga pržim kao data burning ili kako, ide li za rekorder moja pržilica ili virtual cd drive. U neri ima i nešto kao burning boot cd samo neznan kako triba s tin, molim vas pomozite ispržia sav već 7 dvd a ni jedan ne radi

0 0 hvala 0
17 godina

ideš u neri na recorder i izabereš burn image....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice