Dizanje win 7 problem

poruka: 10
|
čitano: 4.232
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dizanje win 7 problem

Nasao sam dosta slicnih tema ali nijedna mi nije dala rjesenje, laptop je acer aspire 4750 cini mi se, uglavnom bila je na njemu sedmica proffesional x64 , i odjednom prilikom paljenja racunara pojavio mi se crn ekran sa donjom crticom koja blinka i nista se ne mjenja, pomislio sam da nije pao sistem ubacio sam CD win7 krenuo boot ucita fajlove sa CD-a , izaberem ono vremensku zonu, jezik instalacije, jezik tipkovnice, kada kliknem next pojavi mi se nomralno install onaj gumb na sredini, i njega kad kliknem pojavi se umjesto misa onaj krug sto se vrti i instalacija ne ide nikud. Radila mi je sedmica prije normalno i dosta puta sam instalirao, cekao sam pa i duze od sat vremena i onda sam bio prisiljen prekinuti prisilno na power dugme, prilikom sljedeceg pokretanja mi se pojavljuje poruka 'BOOTMGG is missin press ctrl + alt + delete to restart' u biosu mi je HDD postavljen na IDE mode , pokusavao sam preko repair doci do cmd ali i on se otvori i vrti se samo onak krug i ne pomice se nigdje nista. Neznam u cemu bi bio problem, sedmice je prije radila super. Potrebna pomoc u sto kracem roku.

Tko hoce nade nacin, tko nece nade opravdanje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dizanje win 7 problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dizanje win 7 problem

Ma citao sam o tome, ali problem je sto meni nemoze uci niti u repair, dodem do djela gdje imam na sredini install gumb da pokrenem instalaciju sedmice a dole u lijevom cosku repair computer, kada kliknem i na repair isti problem, kruzic se vrti i ne reagira nista vise.. 

13 godina
neaktivan
Dizanje win 7 problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Drug, googlam vec danima , nije izgreban DVD tj nije uopste do njega , jer sam procitao i clanak vaseg kolege sa foruma izuzetno dobar , lik se zove Danny_HR , koji je objasnio korak po korak instalaciju win 7 preko flash memorije ili ti ga USB , i naravno jedina stvar sto mi brze ucita fajlove sa USB-a nego sa CD-a sto je logicno ali opet smrzne na istom mjestu tj. na samom startu instalacije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 22:13 (boki92).
13 godina
neaktivan
boki92 kaže...

Drug, googlam vec danima , nije izgreban DVD tj nije uopste do njega , jer sam procitao i clanak vaseg kolege sa foruma izuzetno dobar , lik se zove Danny_HR , koji je objasnio korak po korak instalaciju win 7 preko flash memorije ili ti ga USB , i naravno jedina stvar sto mi brze ucita fajlove sa USB-a nego sa CD-a sto je logicno ali opet smrzne na istom mjestu tj. na samom startu instalacije.

Taj lik je moderator, khm, khm.

Hmm..

Imas li mogucnost stavit hard u drugi laptop ili stavit u komp pa onda probati?

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Jos to nisam probao, evo sada cu ga ubaciti na Dell-ov laptop kojem sam morao prije mjesec dana zamjeniti HDD zbog bad sectora, nekada sam samo jednostavno pritiskao f1 pri paljenju i prekakao poruke dok nije crko skroz, valjda nije i na ovom isti problem. Javim se za 15tak minuta. Hvala

13 godina
neaktivan

Ista stvar i na ovome laptopu, kada ne bootam pojavi se sljedeca poruka 'BOOTMGR is missing press ctr+alt+delete to restart' kad bootam windows CD smrzne na instom mjestu, prvi put mi je ponudilo start windows setup i check memory , provjerio sam memoriju komplet fazu jedan nije nasao problem, prekinuo sam ucitao je fajlove sa CD-a i zasteko na istom mjestu... 

13 godina
neaktivan
Dizanje win 7 problem

Meni smrdi da je HDD krepo.

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hard disk je otisao, kupljen novi i problem rijesen, hvala 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice