moze pomoc oko cod4 na win7 imam win7 ultimate build 7600.Kad udjem u igru sve bude super ali nakon nekoliko minuta (5-6) monitor mijenja boje,bude više moja odjednom kao neke točkice zatim ekran pocrni i moram restart comp pls help!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokušaj promjeniti compatibility - desni klik na exe, properties, compatibility i pokušaj sa Vista.
jel to samo u cod 4 ili i u drugim igrama? Jer ovo mi vuće na pregrijavanje grafe
jos mi se to desava sa cod2 a prije nekoliko dana sam promijenio maticnu i hladnjak
onda provjeri temperature proca i grafe, možda nisi hladnjak dobro namjestio
čak mislim da hladnjak nije u redu.kad otvorim everest pise mi sljedeće:
teperature
matična45
MCP67
aux42
nez sta je od toga proc sta graficka
ajd postaj slike, probaj izmjerit sa ovim http://www.cpuid.com/hwmonitor.php
čak mislim da hladnjak nije u redu.kad otvorim everest pise mi sljedeće:
teperature
matična45
MCP67
aux42 jel u redu to
evo slike
Ovo pokazuje da ti je temp proca 85, što nije dobro. probaj ponovo namjestiti hladnjak. max temp proca pod opterećenjem nebi smjela relaziti 65.
evo slike
Ovo pokazuje da ti je temp proca 85, što nije dobro. probaj ponovo namjestiti hladnjak. max temp proca pod opterećenjem nebi smjela relaziti 65.
eh da ja znam to namjestit jel imas neku sliku gdje bi se to tocno moglo nalaziti hladnjak od proc
evo slike
od cega je ono temeratura 128???
A koji hladnjak imaš
A koji hladnjak imaš
NEZ!!!
Vidi ovako.. Skini hladnjak od procesora, to ti je onaj veliki ventilator na aluminijskom bloku koji se nalazi na tvojoj matičnoj. Ispuši taj aluminijski blog (pasivni hladnjak od prašine) i vidi leži li dobro ventilator (aktivni hladnjak) na pasivnom hladnjaku.
S donje strane pasivnog hladnjaka bit će ti krema (ili bi trebala biti), nju nipošto nemoj obrisati jer služi za brže odvođenje temperature. Ako slučajnu kreme nema, odi do trgovine s računalnom opremom pa kupi drugu i namaži, ili pokušaj užicati ako imaju štogod viška od nekog procesora.
I onda sve sastavi.
Ako saznaš koji ti je model i marka procesora, možeš na internetu potražiti nekakve slike i upute kako to rastaviti/sastaviti.