Buducnost Windowsa Seven

poruka: 4
|
čitano: 943
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Buducnost Windowsa Seven

1. Koliko dugo ce korisnici ove javne beta verzije moci koristiti Windowse legalno - dakle, skidati updates, itd.

(koristim onaj kljuc kojeg sam dobio prilikom downloada bete)

2. Kada se ocekuje objava finalne verzije?

Citao sam nesto tipa - najkasnije za godinu dana, dakle pocetkom 2010. - jel ima netko novije informacije?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buducnost Windowsa Seven

Windows 7, točnije beta 1 može se legalno isprobavati do 1. kolovoza kad ističe licenca, što je i logično jer će se možda do tad pojaviti i novije verzije. Mislim da bi novi Windowsi trebali službeno izaći negdje u zadnjem kvartalu ove godine..

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
Buducnost Windowsa Seven

Znaci 7 mjeseci besplatnog koristenja najboljeg Windowsa dosad, nije lose ...

Nadam se da ce Microsoft nakon isteka tog roka, "izmisliti" neki drugi nacin legalnog koristenja Sedmice, jer mi ne pada na pamet vracat se na Vistu (iako imam besplatnu licencu Osmijeh)

Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se mijenjati postotak korisnika koji koriste Sedmicu u sljedecih nekoliko mjeseci:

http://marketshare.hitslink.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10

0 0 hvala 0
17 godina
Buducnost Windowsa Seven

potrebe za ovom temom stvarno nema; moglo se pitanje postaviti u nekoj od već otvorenih..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice