Antivirus i Windows 7 zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 5.858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Antivirus i Windows 7

Koji antivirus preporučate da instaliram na Win7? Probao sam Nod32, ali windowsi kažu da nije kompatibilan s ovom verzijom operacijskog sustava, tako da sam trenutno bez antivirusa, a to mi nikako nije drago.... Što predlažete? Može li se uopće na silu instalirati software za koji windowsi kaže da nije kompatibilan? (ja nisam htio forsirati, pa me zato zanima)

BTW instalacija windowsa je originalno izdanje, znači nije neki build ili slično.

0 0 hvala 0
16 godina
Antivirus i Windows 7

Avira 9 free.meni sljaka odlicno i neam problema s njom

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
RE: Antivirus i Windows 7
Fake_Alert kaže...

Avira 9 free.meni sljaka odlicno i neam problema s njom

I ja preporučam Aviru ali se i meni s njom na nekim računalima znalo događati da me obavijesti kako OS nije kompatibilan s njom.

...sad vidim da nisam jedini koji je dobio takvu poruku!  Neodlučan

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Kod mene radi NOD32 savrseno! Ne znam sta si ti mislio pod tim da nije kompatibilna.

Moguce da ti je 64bitni AV, a Win 32 bitni... il da nije neka starija verzija.
15 godina
Antivirus i Windows 7

Ja imam nod32 ali 64-bitni i radi bez problema. Znaci da bi ti radio na 7-ici (ako imaš 64-bit onda ti i nod32 32-bit neče radit jer sam probao).

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 15:13 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Antivirus i Windows 7

Meni takodjer radi NOD32. Koju veziju koristis?

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Antivirus i Windows 7

A može se probati i Microsoft Security Essentials, besplatni antivirus od Microsofta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adin kaže...
Kod mene radi NOD32 savrseno! Ne znam sta si ti mislio pod tim da nije kompatibilna.

Ne mislim ja, to misle Windowsi!Izlanuo se

BTW Windowsi su mi Ultimate 64bit.

17 godina
neaktivan
Antivirus i Windows 7

Koristim Sophos, koji je od Microsofta dobio Compatible for Windows 7 logo.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
15 godina
Antivirus i Windows 7

Ako su ti win7 64-bitni kao što kažeš. Moraš onda nabavit 64-bitni nod32. Ja sam isto probao sa 32-bitnim i nije radio ali ovaj 64-bit radi bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ako su ti win7 64-bitni kao što kažeš. Moraš onda nabavit 64-bitni nod32. Ja sam isto probao sa 32-bitnim i nije radio ali ovaj 64-bit radi bez problema.

Ma da... Uopće mi nije palo na pamet da bi to bio problem. Očekivao sam da će mi raditi bez problema, kao uostalom i druge 32bitne aplikacije. Hvala svima!

17 godina
Frankie kaže...

Koji antivirus preporučate da instaliram na Win7? Probao sam Nod32, ali windowsi kažu da nije kompatibilan s ovom verzijom operacijskog sustava, tako da sam trenutno bez antivirusa, a to mi nikako nije drago.... Što predlažete? Može li se uopće na silu instalirati software za koji windowsi kaže da nije kompatibilan? (ja nisam htio forsirati, pa me zato zanima)

BTW instalacija windowsa je originalno izdanje, znači nije neki build ili slično.

NOD32 antivirus 4 radi ko beba... bez ikakvih problema...samo trebas pripaziti koji skidas: 32 ili 64 bitni

TrustNo1
17 godina
neaktivan
Antivirus i Windows 7

Kaspersky je zajedno sa Windowsima 7 izdao i novu kompatibilnu verziju svog antivirusa i internet securitya (build 736), linkovi za download KIS ili KAV, BTW novi KIS radi savršeno na mojoj instalaciji Win7 ultimate 32 bits

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frankie kaže...
Adin kaže...

Ne mislim ja, to misle Windowsi!Izlanuo se

BTW Windowsi su mi Ultimate 64bit.

OK, ocito je ovdje stvar da ti imas 32bitni NOD, a trebao si skinuti 64 bitni. Inace kako je neko rekao gore, na 64 bitnom windowsu bi ti radio 32 bitni, dok obrnuto ne.

U svakom slucaju, NOD32 mora da radi na Windows 7! ;)

pozz

16 godina
neaktivan
Adin kaže...
Frankie kaže...
Adin kaže...

OK, ocito je ovdje stvar da ti imas 32bitni NOD, a trebao si skinuti 64 bitni. Inace kako je neko rekao gore, na 64 bitnom windowsu bi ti radio 32 bitni, dok obrnuto ne.

U svakom slucaju, NOD32 mora da radi na Windows 7! ;)

pozz

Ne, nije istina! Nod32 te Eset Smart Security postoje kao 32-bit, te kao 64-bitni AV! 32bit radi isključivo na 32bit OS-evima nikako na x64 (to provjereno znam) dok 64bit radi (samo)na 64bit OS-evima, dali radi na x86 to nemogu potvriditi....

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 19:05 (Bellatrix).
17 godina

Meni je radio Antivirus NOD32 32bitni na 64 bitnom OS-u. Ne znam za Smart. Al opcepoznato je da 32 bitni programi mogu raditi na 64bitnim sistemima, dok obratno ne moze.

16 godina
neaktivan
Adin kaže...

Meni je radio Antivirus NOD32 32bitni na 64 bitnom OS-u. Ne znam za Smart. Al opcepoznato je da 32 bitni programi mogu raditi na 64bitnim sistemima, dok obratno ne moze.

E neznam stvarno kako si to uspio i koju si verziju instalirao ali nod32 4 radi ili direktno s hardverom ili ima neki dio softvera na kernel nivou i zbog toga mora biti često u nativnom modu koji je 64-bitni tako da se ne može instalirati 64 bitni na 32bit OS!

Dakle sigurnosni, odnosno AV softver nije klasičan oblik softvera, tu postoje razne iznimke!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 19:34 (Bellatrix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice