AlienGUIse

poruka: 6
|
čitano: 1.971
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AlienGUIse

Skinuo sam ovaj softwear za mjenjanje teme u alienware ali umjesto te teme on mi prebaci u windows standard temu  ( ona koja izgleda kao windows 95/98[koristim vistu.])

Gdje je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 13:47 (sub_zero).

0 0 hvala 0
17 godina
AlienGUIse

Potreban ti je onaj Patcher za XP teme sa tri slova, pojma nemam vise, davno je to bilo kad sam se ja bavio s tim stvarima ...

... Mislim da je UxTheme Patcher ... probaj

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: AlienGUIse
lampa kaže...

Potreban ti je onaj Patcher za XP teme sa tri slova, pojma nemam vise, davno je to bilo kad sam se ja bavio s tim stvarima ...

... Mislim da je UxTheme Patcher ... probaj

Pa on koristi vistu...

Probaj na google-u potražiti nešto o  "vista theme patcher" i onda nanovo probaj pokrenuti taj program.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
protjeran
AlienGUIse

Nije ti potreban nikakav patcher jer su to sve teme za XP/Vistu, ali ti su ti potrebni sljedeći programi:

-ako želiš promijeniti ikone treba ti IconPackager

-ako želiš promijeniti izgled Windowsa(temu) treba ti Window Blinds.

Nažalost ni jedan ni drugi program nisu besplatni.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 14:28 (Mayales).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AlienGUIse
Šteta što mjenjanje tema u Visti nije kao na XP-u.
Ali hvala skužio sam preko onih (ne besplatnih) programa.
Вгикфмлщ Зщыфмфс
15 godina
neaktivan
AlienGUIse

neće mi skinut alienguise theme manager, upišem mail kliknem download i onda mi učitava neko vrijeme i prestane i pojavi se ono ko da je veza prekinuta.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice