- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nije.Neke filove možeš raspakirat samo sa WinRarom,a neke samo sa 7-Zip..
7-Zip je besplatan i ima sve mogućnosti kao i WinRar osim što ne može komprimirati u RAR format, ali isti bez problema dekomprimira. WinRar je shareware i prikazuje ti dosadnu poruku dok ga ne kupiš.

može obrnuto pitanje? Ako misliš koristiti legalni-kupljeni software, 7-besplatan, Rar=29.95$, rade istu stvar.Koj bi kupio-koristio? Čemu krasti i crackati kad se može i legalno, bez rizika od nekog trojanca u cracku ili problema ako je zaštita dovoljno dobra?
Rar imaš trial verziju, isprobaj usporedi i onda odluči.
ja koristi winrar. meni je ok, imao sam i 7-zip ali se nije dugo zadrzao na mom kompjuteru...izgleda malo zastarelo (ali i winrar doduse) u sustini program je ok, sa naglaskom na 7zip arhive.... dobar besplatan je peazip pa odluci
Evo ja koristim samo 7zip, i puno sam zadovoljniji nego kada sam imao winrar/winzip, nimalo mi ne fali komprimiranje u rar, a koliko mi se i čini radi brže od winrara
7-zip je super jedino sta ga treba rucno povezati s datotekama nakon instalacije jer to ne radi automatski (a to je i dobro - nije nametljiv)
7-zip je super jedino sta ga treba rucno povezati s datotekama nakon instalacije jer to ne radi automatski (a to je i dobro - nije nametljiv)
da, iako meni to ni netreba, ja ono sta hocu pogledati odma raspakiram, a to mogu samo sa desnim klikom :D