Ovako, na C: disku se nalaze stari Windowsi i neki bezveze programi. Ja bih sve sa te partcije obrisao ali format particije u windowsima mi ne radi, dode do kraja i kaze ''Formatting not sucesful''. Pa ako netko zna program za formatiranje PARTICIJE ne CIJELOGA DISKA neka napise ovdje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi ti to radio iz windowsa?? jer ako jesi tako ne možeš s c: partcijom. ubaciš boot CD i onda formatiraš
MRK 22 je mislio da ubaciš cd od Windowsa (ili nekog drugog OS-a), kreneš s instalacijom i prije stavljanja Windowsa iz BIOS-a formatiraš.
To znam samo sto nisam probao. A nakon formatiranja za prekid instalacije samo restartam kompjuter ili...
pa ako zelis ponovo gore instalirati windowse onda ne prekines instalaciju, onda samo nastavis
a ako zelis ostati bez OS-a da, onda samo izadjes iz instalacije
pa ako zelis ponovo gore instalirati windowse onda ne prekines instalaciju, onda samo nastavis
Press any key to restart
Uf hvala na ovome, a nista onda cu win mapu ostaviti a ovo sve izbrisati.
Instalraj partition magic 8.0 na h particiju gdje su ti windowsi koje koristiš pa formatiraj c. U partition magicu je prvo obriši pa formatiraj slobodan prostor koji ti ostane nekon njenog brisanja. (imao sam sličan problem. vista i xp)
Uf hvala na ovome, a nista onda cu win mapu ostaviti a ovo sve izbrisati.
na pocetku bota kad pise press eni key to continue meni pise da fali ntldr i ispod toga error sistem
mozda nesto treba podesiti u biosu.imam phoenix. nevolim prckati jerse ne kizim dovoljno pa molim upute.hvala