Formatiranje Particije

poruka: 14
|
čitano: 5.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formatiranje Particije
pitanje

Ovako, na C: disku se nalaze stari Windowsi i neki bezveze programi. Ja bih sve sa te partcije obrisao ali format particije u windowsima mi ne radi, dode do kraja i kaze ''Formatting not sucesful''. Pa ako netko zna program za formatiranje PARTICIJE ne CIJELOGA DISKA neka napise ovdje.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Formatiranje Particije
prihvaćeno rješenje

jesi ti to radio iz windowsa?? jer ako jesi tako ne možeš s c: partcijom. ubaciš boot CD i onda formatiraš

17 godina
Formatiranje Particije
prihvaćeno rješenje

MRK 22 je mislio da ubaciš cd od Windowsa (ili nekog drugog OS-a), kreneš s instalacijom i prije stavljanja Windowsa iz BIOS-a formatiraš.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formatiranje Particije
autorov komentar

To znam samo sto nisam probao. A nakon formatiranja za prekid instalacije samo restartam kompjuter ili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa ako zelis ponovo gore instalirati windowse onda ne prekines instalaciju, onda samo nastavis

a ako zelis ostati bez OS-a da, onda samo izadjes iz instalacije

Why make something easy way, when there is hard way
17 godina
neaktivan
autorov komentar
jura131 kaže...

pa ako zelis ponovo gore instalirati windowse onda ne prekines instalaciju, onda samo nastavis

Ja imam stare windowse 2000 na C: particiji i zelim obrisati sve podatke sa diska, a na D: particiji su mi windowsi xp koje ne bih dirao.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 13:57 (GW freak).
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...
jura131 kaže...

Ja imam stare windowse 2000 na C: particiji i zelim obrisati sve podatke sa diska, a na D: particiji su mi windowsi xp koje ne bih dirao.
 Pa mislim da bi onda trebalo se moci formatirati ako udes na xp i formatiras particiju na kojoj je 2000.

Ako si to napravio i nece onda formatiraj sa npr. Partition manager-om.
E4600@2400MHz 1.16V, 8600GTS, 2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...
GW freak kaže...
jura131 kaže...

Pa mislim da bi onda trebalo se moci formatirati ako udes na xp i formatiras particiju na kojoj je 2000.

Ako si to napravio i nece onda formatiraj sa npr. Partition manager-om.
 Ako nece onda bolje nediraj, jer ja sam x puta formatirao na taj nacin, i kad pokrenem racunalo, fali neki NTLDR fajl, pa sam morao sve formatirati i ponovo instalirati.
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...
Bez obzira što su ti XP na D: particiji, NT loader (NTLDR) ti je i dalje na C: particiji.
I boot.ini ti je na C: particiji.
Ako bi formatirao C: particiju ne bi više mogao dići niti Windowse XP.
Na ekranu bi ti pisalo nešto ovako:

NTLDR is Missing
Press any key to restart

Pogledaj ovdje: http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm

17 godina
neaktivan
Formatiranje Particije
autorov komentar

Uf hvala na ovome, a nista onda cu win mapu ostaviti a ovo sve izbrisati.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formatiranje Particije

Instalraj partition magic 8.0 na h particiju gdje su ti windowsi koje koristiš pa formatiraj c. U partition magicu je prvo obriši pa formatiraj slobodan prostor koji ti ostane nekon njenog  brisanja. (imao sam sličan problem. vista i xp)

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...

Uf hvala na ovome, a nista onda cu win mapu ostaviti a ovo sve izbrisati.

Zašto ćeš ostaviti win mapu od windowsa 2000?
Trebao bi obrisati sve osim fajlova u koji ti trebaju za dizanje XP-a.
16 godina
neaktivan
Formatiranje Particije

na pocetku bota kad pise press eni key to continue meni pise da fali ntldr i ispod toga error sistem

mk

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Formatiranje Particije

mozda nesto treba podesiti u biosu.imam phoenix. nevolim prckati jerse ne kizim dovoljno pa molim upute.hvala

mk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice