LG LCD 42ld565

poruka: 12
|
čitano: 7.602
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG LCD 42ld565

Evo ovako; planiram kupiti ovaj televizor, cijene se krecu od 4500-5000kn. Zanima me jel to dobar izbor za te nofce i opcenito jel to dobar LCD. Ako netko nesto moze napisat - do smrti sam zahvalan :)

https://partner.pinsoft.com/b2b/public/review.iface?itemId=4204178

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG LCD 42ld565
uber_diggler kaže...

Evo ovako; planiram kupiti ovaj televizor, cijene se krecu od 4500-5000kn. Zanima me jel to dobar izbor za te nofce i opcenito jel to dobar LCD. Ako netko nesto moze napisat - do smrti sam zahvalan :)

https://partner.pinsoft.com/b2b/public/review.iface?itemId=4204178

Ja mogu nešto napisat :D, ovako imam isti takav lcd od 107 odlican je sve je podesivo bas, zvuk, ostrina ima i usb utor tako da mozes gledat filmove prek usb-a

ima i ugrađen tv prijemnik svakako kupiti!.

za te nofce je dobar lcd od 107 jel ako hoces mozes dati i 10 000 kn na plazmu od 107 a isti ti je bulag. Da dobar je to lcd nikad s njima problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 6:47 (Kewin).
14 godina
neaktivan

Eto kupljena je! Brinulo me malo sto nigdje na njoj ne pise da ima dvb-t reciver al eto ispada da ima. Sad jedno glupo pitanje posto je jos nemogu stavit jer sredjujem stan, za nju treba kucna antena jel tako? Ima neka preporuka za to?

15 godina
neaktivan

Ona mala antena ili baš antena na krovu? btw ja imam ovakvu antenu na krovu i samo sam je ukopcao u lcd i  naravno napajanje.

vidi sliku.

vidi vidi
14 godina
neaktivan

ma za malu pitam, nemam na krovu. Ima li razlike medju njima ili mi je isti djava?

14 godina
neaktivan
LG LCD 42ld565

Sa kucnom antenom (unutarnjom) tesko da ces ista hvatati..najbolje, i cak najjeftinije ti je kupit tzv. riblju kost, sliku imas iznad, i montiraj na fasadu, na L profil..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG LCD 42ld565

Bok ekipo!!!

Evo i ja dobio taj model telke mada sam imao LD420 do sad ali sam dobio lijepu priliku i ubo toga e sad dolazimo do onoga sto mi treba!!!

Imam malo djete koje je sad masovno pocelo lupat po crticima a ja jednom mjesecno neki film sa zenom.Molio bi vas da mi date savijet koji program za konvertiranje videa koristite za DVIX tako da ih TV podrzava i po mogucnosti za FULL HD mkv ili neki naravski opet da podrzava jer imam neki promo crtic u HD formatu i preko kompa ga vrti ali telka nece sa hard diska to vrtit, a neke FULL HD filmove hoce pa nemam pojma koja je razlika u njima tj. njihovim postavkama kod konvertiranja!!!

PLIZ AKO VAM NIJE TESKO!!!!!

E i ako mozete postat neki screenshot sa tim programom tj. postavkama formata prije konvertiranja!!!1

HVALA VAM PUNO!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

DakleM! Tv ne podrzava mkv formate nikako, nece i gotovo koliko god mu tupio. Sve ostale (avi, divx, clipove, slike & prk's... etc) - nema problema. I nema nikakve veze jel HD ili dvdrip ili sta vec. E sad, sto se tice gledanja sa hard diska (eksternog pretpostavljam) nesto je losije nego preko usb-a... Iskreno da ti kazem, neznam zbog cega. Jednostavno slika bude losija. Tako da ja uvik gledam preko usb-a, nije to problem... Uzmes si usb od 8giga i stane 10 filmova na njega i nemas problema, to ti je 10 miseci srice sa zenom :p

A sad posto je matruska (mkv) format sve popularniji i ako osjecas da ga nemozes izbjec nikako, opcije su ti kupit onaj media player sa hard diskom za 800kn pa gledat preko toga, ili jednostavno kupis 2 metra HDMI kabela i spojis se na laptop ili stolno racunalo (sta vec imas) i gledaj sta oces. Samo skini najnovije codece.

Moja preporuka ti je USB, neznam zasto ali slika je kristalna preko njega... Kad gledam preko kompa isti film, slika je losija za 20% aprox. Cak i losiji dvd ripovi gledani preko usb-a budu kristalno cisti (osim ako ne zelis gledat avatara ili nesto slicno). Problem sa gledanjem preko usb-a je da zvuk pocne kasnit za slikom nakon jedno 30-45 min gledanja, nije puno.. Mozda pola sekunde ali primjeti se... Rijesenje za to je jednostavno, samo stisnes STOP pa opet PLAY. Ili izadjes iz filma pa opet ujdes... Nije to neki problem jer ionako prekines film 1-2 puta tokom gledanja za wc ili ako je zena zainteresirana.... {#} Eto, nadam se da san pomoga... Sritno.

16 godina
neaktivan
LG LCD 42ld565

Hvala ti lijepa na odgovoru!

Nemam pojma sto je to onda na tvom hardu ili USB-u ali ja gledam MKV sa svog 120GB harda i nemam nikakvih problema osim zvuka ponekad kao sto si spomenuo! Avatar i WALL-E imam MKV u FULL HD-u i slika je mrak zato me sad cudi kako to da kod tebe nece radit jer sam ove naso na netu i rade ali istina je da neki koje sam kasnije skinuo nisu imali odgovarajuci kodeck zvuka i to mi je TV napisao da nemoze pustit zvuk ali slika je normalno isla, tako da mi jednostavno nije jasno kako ti sad kazes da nece nista.E da sad mi je sinulo da je to blue ray rip za PS3 ali posto nisam doma nemogu tocno reci koji je kodec a i ovako nisam bas u toku sa njima!!!

GAS--NIŽA--NIŽA...... Bankina-plot---HIŽA...... -------- !!!Bem ti špur proklizava mi tur!!!

0 0 hvala 0
16 godina

Što se tiče LG-a i podržavanja mkv formata, svi oni podržavaju mkv,xvid,divx i te formate.

Jasno, LG ima naviku na jeftinijim modelima te mogućnosti zaključati tj. sakriti pošto svi njihovi tv-i imaju isti software.

Na najjeftinijem lg-u od 32" kojem inače usb služi samo za nadogradnju software-a može se dobiti funkcionalan usb sa foto, video i glazbenom galerijom.

Takav "probijen" tv tada pušta ama baš sve trenutne formate videa. Vidio sam to osobno pa vi vjerujte ili ne ;)

Doma imam i upute i točan model daljinskog koji to može otključati i način na koji se otključava.

Može otključati usb funkcije, štednju energije ako tv to nema po defaultu i druge slične funkcije.

Predvečer ću vam to stavit u ovoj temi...poz

http://mrxa.3dhr.net/
16 godina
neaktivan
LG LCD 42ld565

Pozdrav opet!!!!!   LOOOOL!!!

Ima jedan detalj koji sam primjetio jucer da je jako cudan i cest!!! Na filmovima u MP4 formatu a koji traju duze od 2h nakon prodenih 2h i nekih cca 3-5 min jednostavno nemoze dalje reproducirati nastavak filma i krece na iduci film koji se nalazi na hard disku!!! Dali se to jos kome desava osim meni jer sam stavio djeliti taj film na dva filea pa cu vidit sta se desi nakon toga i dali ce normalno repoducirat film dalje!!!!

GAS--NIŽA--NIŽA...... Bankina-plot---HIŽA...... -------- !!!Bem ti špur proklizava mi tur!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG LCD 42ld565

Evo vec kad sam sam nasao odgovor na ovaj problem!!!!

Uglavnom izgleda da svi LG tv-i imaju isto problem kod reprodukcije MP4 formata filmova jer jednostavno nakon 2:04 sata stanu i nemgu dalje reproducirati dok MKV i DVIX normalno pustaju i nakon tog vremena tako da je pozeljno konvertiranje u drugi format ili jednostavno prebacivanje u dva file-a!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice