Koji LCD 32"

poruka: 5
|
čitano: 2.999
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji LCD 32"

Koji bi ste mi LCD od 32" preporučili, do nekih 5000 kn?

Mpeg4, full hd i slicno jel to potrebno i ako je, šta je bitnije full hd ili mpeg4?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Koji LCD 32"

nije ti potrebno niti jedno niti drugo, full hd je rezerviran za tv-e 50" i više, sve do tu nećeš vidjet nikakvu razliku u rezoluciji, a u mpeg 4 će ti biti odašiljan full hd, dakle možeš obadvoje preskočiti, jer su obadvoje pri toj veličini marketinški trikovi.

uzmi panasonica koji koristi ips alpha matricu ili neki novi philips, ali svakako je preporuka panasonic, jer ima sliku kao plasma (odlične  i vijerne boje bez mrtvog kuta gledanja)

LP

16 godina
livadasb kaže...

nije ti potrebno niti jedno niti drugo, full hd je rezerviran za tv-e 50" i više, sve do tu nećeš vidjet nikakvu razliku u rezoluciji, a u mpeg 4 će ti biti odašiljan full hd, dakle možeš obadvoje preskočiti, jer su obadvoje pri toj veličini marketinški trikovi.

uzmi panasonica koji koristi ips alpha matricu ili neki novi philips, ali svakako je preporuka panasonic, jer ima sliku kao plasma (odlične  i vijerne boje bez mrtvog kuta gledanja)

LP

A ako nema mpeg4 dekoder kako ce primati opce taj signal bez vanjskog tunera ? Istina sad mu od toga nema neke prevelike koristi ali bude bio  ako misli zadrzati tv koju godinu.
16 godina
neaktivan

a sad je već gotovo, malo su zakasnili odgovori ;)

kupio sam jučer Phillips 32PFL7603h, za sada sam super zadovoljan, barem što se tiče analognog signala i DVD-a drugo još nisam stigao isprobati, jedino mi je problem šta nisam uspio naći digitalne kanale.

BTW ambilight mi je super stvar, a i dizajn mi je kod philipsa najbolji

16 godina

good for you : )

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice