Jel ima neko neku telegram grupu za iptv da me ubaci? Dosta grupa u kojim sam bio zatvorene...pa ako ima neko nek posalje link u pp
Koji iptv izabrati?
- poruka: 477
- |
- čitano: 171.443
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Uzeo sam Tivimate aplikaciju i malo me muči sortiranje kanala.
Napravio sam si grupu kanala u koju sam dodao kanale koje bih gledao najviše, sad mi je problem sortiranje da li je fakat jedini način da ih poredam po želji taj da svaki kanal zasebno vučem gore dolje do određenog mjesta (broja) u redoslijedu kanala?
Pozdrav, možda je malo offtopic no ako netko možda iz prve ruke zna jel postoji kakva aplikacija za IPTV za Google TV da ne moram uzimati Android box?
Tnx
Pozdrav, možda je malo offtopic no ako netko možda iz prve ruke zna jel postoji kakva aplikacija za IPTV za Google TV da ne moram uzimati Android box?
Tnx
Zar to nije sve isto, odnosno Google TV samo novija verzija Android TV sustava?
Predpostavljam da mislis na aplikacije dostupne u Play store, siguran sam da ih mozes masu instalirat alternativnim metodama, npr pomocu Downloader aplikacije. Koliko vidim svi hvale Tivimate, koji se placa za neke mogucnosti poput vracanja unatrag (ako ti lista dozvoljava).
Uzeo sam Tivimate aplikaciju i malo me muči sortiranje kanala.
Napravio sam si grupu kanala u koju sam dodao kanale koje bih gledao najviše, sad mi je problem sortiranje da li je fakat jedini način da ih poredam po želji taj da svaki kanal zasebno vučem gore dolje do određenog mjesta (broja) u redoslijedu kanala?
Jedini unutar Tivimate. Druga varijanta je da si playlistu sam editaš preko eksternog editora ali to traje isto.
Tnx
Google TV i Android TV je ista stvar. Djele iste Google Play aplikacije a za sve ostalo tu je downloader.
T
T
Također sam kupio godišnju pretplatu, prošlo je već 5 dana i jako sam zadovoljan, sviđa mi se
Koja je najbolja IPTV aplikacija za TV, konkretnije, za LG tv?
Do sada sam koristio SIPTV i probao Smarters IPTV Pro...
Kad sam već kod Smartersa, u LG-evom app store-u stoje dva Smarters IPTV Pro-a, koji je pravi/bolji? :)
Pozdrav,
Imate li za preporucit neku listu koja ima filmskih programa, sportskih i hrv lokalnih. Bitno da su programi hrvatski (hrvatski prijevod). Takodjer je bitno da je epg sreden za sve programe da se ne mora nista rucno slagat. Videoteka mi nije previse bitna
Koristio sam do sada blackstar, ali vise nije to to, ne radi kako treba.
Pozdrav, već duže vrijeme koristim Tv Viet no u zadnje vrijeme sve češće dolazi do problema, raznih prekida i štekanja, a do podrške se gotovo ne može doći stoga tražim neku alternativu. Najbitnije mi je da je lista stabilna jer većinom gledam sportske programe pa ne bi baš da u sred utakmice zašteka. Videoteka mi nije bitna.
Svaki prijedlog je dobrodošao.
koristim ga ja i meni dobro radi za sada, najbolje od svih koje sam koristio

Koristio sam mjesec dana ovu listu: https://iptvhrvatska.online/
Pokazala se jako dobra i većinom stabilna, godina je 50€ te planiram uzeti.
Zanima me samo da to nije kojim slučajem prepakirana neka druga lista ako je tko provjeravao?
Također me zanima popis kanala sa Blackstar i Tvviet listi, ako bi mi netko mogao šibnut u inbox?
99% lista na tržištu su prepakirane, pa tako vjerojatno i ova
svaka od njih je uglavnom dobra i stabilna dok ne dođe liga prvaka ili nek drugi event gdje više ljudi gleda pa onda počnu problemi i bude ti žao i to malo novaca što si platio jer ni toliko ne vrijedi
Pozz,
koristiili smo na smart tv-u Tvviet zadnjih godinu dana ali sve više zamrzava i više se ne javljaju na mail (ne koristim Viber) a na njihovoj novoj stranici više ne postoji opcija za odabir i plaćanje za produženje usluge.
Molim za preporuku nešto tipa da nije komplicirano ( upišeš kod u smartTV i vozi). Ja to gledam vrlo rijetko ali supruga gleda nonstop filmove i serije.
Nije nam toliko bitno da je nešto jako jeftino već da ne zamrzava malomalo i da se vidi makar nekakav pregled programa na kanalima u meniju app.
Pozz,
koristiili smo na smart tv-u Tvviet zadnjih godinu dana ali sve više zamrzava i više se ne javljaju na mail (ne koristim Viber) a na njihovoj novoj stranici više ne postoji opcija za odabir i plaćanje za produženje usluge.
Molim za preporuku nešto tipa da nije komplicirano ( upišeš kod u smartTV i vozi). Ja to gledam vrlo rijetko ali supruga gleda nonstop filmove i serije.
Nije nam toliko bitno da je nešto jako jeftino već da ne zamrzava malomalo i da se vidi makar nekakav pregled programa na kanalima u meniju app.
Ja nemam kaj za preporučit, sve šta sam testirao u zadnje vrijeme zastajkuje od ovih šta se reklamiraju na facebook'u, mega ott isto nije više nešto.
Pozz,
Boldano??? Kako ne postoji?
Koristim samo njega zadnje 4 godine bez ikakvih problema.
malo im duze treba da odgovore, ja sam preko vibera pisao
Switch kaže...
Boldano??? Kako ne postoji?
Ne znam što se desilo, danas im sve radi normalno, da li netko od vas možda zna nešto više?
Kad sam išao produžiti za naredna 3 mjeseca neki dan odem na stranicu na kojoj sam otvorio račun i plaćao sa paypalom - https://tokviet.com, ali stranica se nije mogla otvoriti pa sam malo guglao i dobio link - https://tokviet.com>https://hr.vietlive.xyz ali Malwarebytes me upozorio na sumnjive radnje ali svejedno sam otvorio link i ugledao njihovu stranicu u koju sam se mogao ulogirati ali nisu bile vidljive stavke za plaćanje.. Zato sam i postavio upit jer je usluga istekla neki dan a plaćanje više nisam mogao obaviti..
I danas idem otvoriti opet njihovu stranicu sa starom adresom i sad sve radi i vidljive su opcije za plaćanje pa sam produžio na 3 mjeseca.
Zbunjola...
Pozz,
Ja nemam kaj za preporučit, sve šta sam testirao u zadnje vrijeme zastajkuje od ovih šta se reklamiraju na facebook'u, mega ott isto nije više nešto.
Slazem se za MegaOTT, pocelo sve vise stekati itd.
primjetio sam da na trexu epg manje vise za sve zemlje radi ok, osim za nas...
jel mogu ja nekako u tivimateu to podesiti? kad odem na offset mogu samo 23h45min odabrati
Zasto se uopce sada zezate sa TVVietom i slicnima kad je eon full paket 13e, ima doslovno sve..
Zasto se uopce sada zezate sa TVVietom i slicnima kad je eon full paket 13e, ima doslovno sve..
Ima talijanske i francuske sve kanale veće?
ljudi gledaju IPTV upravo iz razloga koji se ovdje ne razumije. "ima doslovno sve".
Maxsport? nema
RAI sport? nema
France 3? nema
ITV? nema, LOL sad vidim da nema čak niti BBC.
FoxNews i RT? nema (kad čovjek želi malo sprdancije)
da ne spominjem npr NOK, Pershy, NPO i slično jer se nekad ljudi žele informirati iz prve ruke, a imaju rodbinu ili neki interes u drugoj državi.
Imam TV paket od 30€ i naravno da nema sve što (makar vrlo rijetko) želim gledati i da nekad upalim IPTV. TV paket koji "ima doslovno sve" ne postoji.