Evo od nedavno na mom 7 mj starom Prestigio MultiPad 7070c(Archos 70IT) tabletu poceli se dogadjat problemi s touchscreenom.
Probao sam kalibraciju, hard reset, reinstalaciju softwera i problem je i dalje tu.
Naime na sredini ekrana touch reagira samo na jači pritisak, ali to strasno smeta kad moram micat nest po ekranu prstom i slicno. Multi touch funkcionira ali nekako jadnije nego inace. Takodjer sam primjetio da nekad dodir sredine ekrana prepoznaje kao multitouch.
Dali mi Touchscreen odlazi ili je problem negdje drugdje?
Na servis mislim da ga nemogu nositi jer imam garanciju ali računa ne jer sam ga kupio preko njuskala...
Kad sam ga kupio radio je savrseno...
Zna li itko di se da nabaviti novi touchscreen za njega?
Usput, da ne otvaram novu temu, imam PoV PlayTab 7 bez touchscreena/razbijen touch screen, gdje za njega mogu nabaviti novi? Koliko su cijene?
Unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet ja. Nekako mi je pukao LCD. Neznam ni sam kako, jer bio je u torbici u futroli, i nije bilo nikakve guzve da je torbica pala na pod ili sl.
Anyway, zanima me imali gdje kupiti LCD za manje od $60 (na eBayu je toliko)... Ili ako ima netko neispravni prestigio 7070C/Archos 70IT sa citavim ekranom. Kupio bih ga cijelog ili u dijelovima....
Unaprijed Hvala. Nadam se da će se ovaj put netko udostojiti da odgovori.