Nitendo XXX

poruka: 3
|
čitano: 2.651
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nintendo XXX

Bok svima. Planiram kupiti Nitendo DSi stoga me muce neka pitanja. Dali se planira dolazak nekog novog nitenda ubrzo? Neki novi ds. Da nebi kupio i ono za dva mjeseca izade nes novo skroz. Dali se isplati ga imati, oni koji ga imaju. Glazba, videi, igre? Ima jos mogucnosti dodatnih putem programa? (znam za dsWare i to, ali dali mogu kristiti msn naprimjer i slicno sto koristim svaki dan?) Iskustava, primjedbe. Slusam.

Hvala unaprijed.

EDIT: Isprika za naslov, malo sam fulo xD

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 19:36 (Canassob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nintendo XXX

ej...evo ovako.

imam DS lite i DSi. Jako sam zadovoljan sa spravicom. imam 100% sve piratske igre (romove skinute s neta) za koje ti je potreban "linker" koji mozes naci na ovoj adresi http://www.r4i-sdhc.com/indexe.asp .

U linker ide micro sd hc kartica i stavljar romove na nju.

Svakim novim sistem apdejtom nintendo pokusava sje... linkere tako da moras pazit oko updejtanja da ne napravis glupost. iako se i to rijesava novim firmwareima koji se instaliraju na linker (drag n drop).

msn nema zasad. skype je najavio mogucnost njegove verzije za DS posto DS ima kameru, wifi itd.... Opera je browser koji koristi DS.

PSP ima jaci komp u sebi ako je DS daleko zabavniji. sto zbog igara sto ostalih zezalica.

filmove mozes gledat kad kupis linker. cita samo .dpg format i ima ih dosta za skinit po netu. PSP je puni bolji za gledat filmove i ostale hi res stvari jer ima i bolji ekran i to, ali su igrice pre ozbiljne i nekako to nije za mene.

mozes radit mjuzu na ds(korg ds, electroplankton, glitch...), mozes playat mjuzu po defaultu i to ima prilicno zanimljiv player sa nekim ala DJ kontrolama.

Ima cak i software za animaciju flipnote studio.

eto ... nadam se da sam pomogao nesto.

16 godina
neaktivan
Nitendo XXX

Jesi jesi hvala. Kupio sam DSi vec prije 6 mjeseci :). AL hvala na trudu svijedno.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice