Kineski tablet

poruka: 61
|
čitano: 31.089
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Za taj novac možeš kupit Prestigio za 799kn

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kineski tablet

Gdje mogu kupiti Prestigio za te novce i koji točno prestigio ?

Po ovim cijena s popustom bi tablet bio max 400 kn + PDV 25% što na kraju izađe 500 kn. I da, jel carina na njih 0 % (negdje sam to pročitao).

Sad me samo zanima dali oni valjaju nečemu. Ne treba za neko zahtjevno korištenje.

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://www.focalprice.com/CE0090B/Ainol_Novo7_Elf_II_70_Capacitive_5point_LCD_Touch_Screen_Dualcore.html#.URKkPWeFCxs

Mislim da ovaj Ainol nebi trebao bit lošiji od Prestigia a jeftiniji je 250 kn. Ainol sa PDV-om oko 450 kn.

13 godina
neaktivan
Kineski tablet

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:57 (Stjepan28).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

sto se tice prestigia to je isto kineski tablet samo sa prestigio imenom.jedina razlika je sto uz prestigio dobijes garanciju.zato ga i platis malo vise

12 godina
neaktivan
Kineski tablet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ajd ako ti nije problem izvještavaj nas o tijeku događanja :D

12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Pa nece bit problem... samo sam izgleda stavio krivi link...

http://www.focalprice.com/  - tu sam ga kupio jer je bio popust neki :D

Ne vjerujem da će bit nekih događanja idućih nekoliko dana. Samo da oni to pošalju prije kineske nove godine koja je 09.02.

Čitao sam tamo komentare i neki švicarac je dobio paket za 7 dana. Nije od prevelike važnosti oce to bit 7 ili 12-13 pa i više dana, samo da bude sve u redu i da tablet služi što duže :D

{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa da, posebice me zanima da l' bude kakvih problema sa carinom i deklaracijama, te nešto o samom uređaju kada ga dobiješ, osobno iskustvo.

15 godina
neaktivan

nevjerujem da ce ti poslati prije nove godine jer barem sto sam ja gledao zadnjih dana svi stavljaju obavjest da do 15 nesalju pakete,ali opet mozda ce tvoj prodavac poslati.sto se tice carine neces imati bas nikakvih problemao osim sto ces morati platitidodatnih 25 posto na cijenu tableta

inace tablet koji si stavio an prvom linku se cini jako dobar i ako dodje ispravan vjerujem da ces biti i vise nego zadovoljan

13 godina
neaktivan
Kineski tablet

ovaj tablet se čini dobrim, svakako javi kakav je kad dođe, možda neki rewiev, jer definitivno ima bolje specifikacije od prestigia

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

nevjerujem da ce ti poslati prije nove godine jer barem sto sam ja gledao zadnjih dana svi stavljaju obavjest da do 15 nesalju pakete,ali opet mozda ce tvoj prodavac poslati.sto se tice carine neces imati bas nikakvih problemao osim sto ces morati platitidodatnih 25 posto na cijenu tableta

inace tablet koji si stavio an prvom linku se cini jako dobar i ako dodje ispravan vjerujem da ces biti i vise nego zadovoljan

Neznam na koji link točno mislis al kupio sam na kraju ovaj tablet (ako jeo naj link iz prvog posta, nisam taj kupio)...

http://dx.com/p/ampe-a78-7-capacitive-screen-android-4-1-dual-core-tablet-pc-w-tf-wi-fi-camera-hdmi-white-186572

Ako bude sve u redu mislim da će biti dosta dobar... Prestigio i ona neka marka koju prodaje HGspot su isto čisto kineske proizvodnje, samo ih netko uvozi i daju neko ime od kojeg pokusvaju stvorit brand na nasem trzistu.

Nista oni nisu kvalitetniji ni bolji, jedino sto imaju garanciju. Mislim da je netko i pokazao da taj iz HGspota nema nigdje na google nego samo u HGspotu a kad je stavio sliku na google izbacio mu je taj tablet pod druigm imenom na kineskim online trgovinama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 22:11 (aaalennn).
15 godina
neaktivan
aaalennn kaže...
Blue2 kaže...

Neznam na koji link točno mislis al kupio sam na kraju ovaj tablet (ako jeo naj link iz prvog posta, nisam taj kupio)...

http://dx.com/p/ampe-a78-7-capacitive-screen-android-4-1-dual-core-tablet-pc-w-tf-wi-fi-camera-hdmi-white-186572

Ako bude sve u redu mislim da će biti dosta dobar... Prestigio i ona neka marka koju prodaje HGspot su isto čisto kineske proizvodnje, samo ih netko uvozi i daju neko ime od kojeg pokusvaju stvorit brand na nasem trzistu.

Nista oni nisu kvalitetniji ni bolji, jedino sto imaju garanciju. Mislim da je netko i pokazao da taj iz HGspota nema nigdje na google nego samo u HGspotu a kad je stavio sliku na google izbacio mu je taj tablet pod druigm imenom na kineskim online trgovinama.

Ma na taj sam i mislio tablet.Za te novce mislim da se nemoze bolje kupiti.ovo sto velis u vezi prestigia i sl. si u pravu.budi dobar pa napisi nesto o tabletu kad ga dobijes

12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Evo prva informacija... pošiljka je danas poslana i letiiiiii. Sad čekamo da sleti pa onda dalje.

{#}

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Stigao tablet u Hrvatsku, za koji dan će valjda i na moju adresu... pa da vidimo šta kažu kinezi.

{#}

12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Dali si ga kupio na http://www.focalprice.com ili na http://dx.com

i po kojoj cijeni

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na focalprice.com... bio je popust i cijena je bila 87$.

Sad vise nema popusta.

http://www.focalprice.com/CE0277W/AMPE_A78_Dual_Core_7_Android_411_RK3066_16GHz_Tablet_PC_with.html#.USsi9lfiY90

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 9:42 (aaalennn).
12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Tablet je sutra ili prekosutra kod mene... dobio danas poziv sa carine i poslao im izvadak sa focalprice.com.

Bit će plaćanje PDV-a 25%. (a sve sam se nekako nadao da će proći bez toga al eto ne ide)  :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Tablet stigao, upravo pisem s njega. Za pocetak odusevljen. Baterija se brzo ispraznila al nije ni cudo, izgnjavio sam ga na brzinu i wifi je ukjucen cijelo vrijeme. Wifi signal jako dobar i postojan. Zasad toliko, kasnije vise informacija. Ako nekog nesto zanma neka pita sloodno.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znači došao je, super :)

pa nabaci koju fotku tableta u radu i koliko te onda koštao sveukupno?

koliko ti traje baterija točno?

12 godina
neaktivan

525 kn paypal + 10 kn carinska obavijest + 150 kn PDV = 685 kn

Baterija je danas potrajala nekih dva sata. Nadam se da že i duže trajat dok se par puta isprazni i napuni do kraja. A i tih dva sata mu nisam dao ni sekunde mira, bio je i wifi uključen cijelo vrijeme.

Kad sam vidio da se ljudi žale na wifi (da je signal slab i da puca) malo sam se pribojavao toga al srecom to je super. Signal je dosta jak i nikako ne puca (nije slabiji signal nego na nokiji c7, mozda i zeru bolji).

E sad jedno pitanje sto se baterije tice. Naisao sam na aplikaciju za kalibraciju baterije. Moze li to sto pomoci da se produzi trajanje baterije ?

Sutra poslikam malo... mozda i video neki.

12 godina
neaktivan

e hajd bas super sto je stigao tako brzo....ajd baci neki review ali onako naopširno jer bih možda uzeo isti pa da imam neku dobru referencu.

Baci koju slikicu i još što me zanima da li je otključan tj. rootan po defoultu ili nije te dali se može rootati.

Čestitam na kupovini svakako !{#}

12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Nisam baš siguran koliko mogu opširno jer i nemam baš nekog iskustva s tabletima, ovo mi je prvi.

Zadovoljan sam s njim, radi sve super, nema štekanja nikakvog. Samo mi se ne sviđa trajanje baterije al mislim da je normalno da se brzo potroši kad je stalno upaljen wifi jer i mobitel se brzo trosi kad je na wifi.

U običnom radu bez wifi još nije isproban.

A što se rootanja tiče, pojma nemam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
aaalennn kaže...

525 kn paypal + 10 kn carinska obavijest + 150 kn PDV = 685 kn

Baterija je danas potrajala nekih dva sata. Nadam se da že i duže trajat dok se par puta isprazni i napuni do kraja. A i tih dva sata mu nisam dao ni sekunde mira, bio je i wifi uključen cijelo vrijeme.

Kad sam vidio da se ljudi žale na wifi (da je signal slab i da puca) malo sam se pribojavao toga al srecom to je super. Signal je dosta jak i nikako ne puca (nije slabiji signal nego na nokiji c7, mozda i zeru bolji).

E sad jedno pitanje sto se baterije tice. Naisao sam na aplikaciju za kalibraciju baterije. Moze li to sto pomoci da se produzi trajanje baterije ?

Sutra poslikam malo... mozda i video neki.

takve aplikacije ti mogu u načelu uštediti nekih 10-15% baterije, iako se oglašavaju da mogu i do 30-40%

12 godina
neaktivan
Kineski tablet

Pozdrav, ja sam narucio navedeni tablet,  stigao mi je kroz 2 tjedna za cijenu od cca 500kn, nije bilo carine nit nicega. Uredaj se super, najvise mi sluzi za neku seriju kao i za igranje Nintendo 64 igara preko emulatora na TV-u. Sve je super, jedino je kut vidljivosti ekrana poprilicno slab, kao i ponesto losije trajanje baterije. Sve ostalo su same pohvale, pogotovo iznenadujuca kvaliteta prednje kamere.

0 0 hvala 2
13 godina
Kineski tablet

Koji  emulator  koristiš  i  gdije  skidaš  romove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koja je to carinska uprava pa prođeš tako sretno bez da platiš PDV. Meni je Osječka carina uredno naplatila PDV.

14 godina
neaktivan

ja sam isti tablet narucio  preko tinydeal.com  .97 dolara bio sad je pao na 91 al eto od 05.02 jos ne stize,,malo me brine ta carina jer prvi tablet mi je prosao bez ,a sad cemo vidjeti kako ce ovaj..

taj tablet ima ips ekran,jel to neka razlika u odnosu na obicni?ako je to pravi IPS?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice