Imam prestigio tablet i želio bi ga spojiti na LCD televizor preko HDMI-a
pa me zanima koji mi točno kabel treba
samo znam da je HDMI ali neznam koji točno?
Hvala...
Imam prestigio tablet i želio bi ga spojiti na LCD televizor preko HDMI-a
pa me zanima koji mi točno kabel treba
samo znam da je HDMI ali neznam koji točno?
Hvala...
Ovisi kakav ti je ulaz na tabletu... vjerovatno je mini HDMI a na tv obicni HDMI. Onda ti treba HDMI kabel koji na jednoj strani ima mini HDMI ulaz a na drugoj normalni ili ces koristiti neki adapter koji reducia sa običnog na mini.
I odma da znas, zvuk se nece prenositi sa HDMI kabelom (ako mislis gledat film ili sl.)
Hvala puno,dobra informacija koju nisam znao a pretpostavljao sam da oboje mora funkcionirati na jedan kabel.
Nego onda bi zvuk trebao izvesti sa kabelom koji se spaja na izlaz za slušalice?
Ovisi kakav ti je ulaz na tabletu... vjerovatno je mini HDMI a na tv obicni HDMI. Onda ti treba HDMI kabel koji na jednoj strani ima mini HDMI ulaz a na drugoj normalni ili ces koristiti neki adapter koji reducia sa običnog na mini.
I odma da znas, zvuk se nece prenositi sa HDMI kabelom (ako mislis gledat film ili sl.)
Pod prvo,nije ulaz nego izlaz,pod drugo,HDMI prenosi zvuk!
sad ste me zbunili!!!
Ja znam da HDMI prenosi zvuk ali pošto se radi o TABLET računalu i kako mi je rečeno u gornjoj poruci zaključio sam da se s TABLETA nemože
prenjeti zvuk jer nezma puno o funkcijama TABLET-a.
Onda znači da mi je dovoljan jedan i to HDMI kabel,za zvuk i sliku?
sad ste me zbunili!!!
Ja znam da HDMI prenosi zvuk ali pošto se radi o TABLET računalu i kako mi je rečeno u gornjoj poruci zaključio sam da se s TABLETA nemože
prenjeti zvuk jer nezma puno o funkcijama TABLET-a.
Onda znači da mi je dovoljan jedan i to HDMI kabel,za zvuk i sliku?
vjerojatno će prenositi zvuk
Molim da mi odgovori netko tko zna sigurno i tko zna točno oće ili neće???
kabel ti je oko 50kn,probaj,nemaš što izgubit,al mislim da prenosi zvuk
To cu i napraviti i sam se uvjeriti...
Ali šta ako nedobijem zvuk onda mi treba dodatni kabel.
Ma i to nije problem dovoljan je kabel na izlaz za slušalice,trećeg izlaza nema!
To cu i napraviti i sam se uvjeriti...
Ali šta ako nedobijem zvuk onda mi treba dodatni kabel.
Ma i to nije problem dovoljan je kabel na izlaz za slušalice,trećeg izlaza nema!
e,al nezam kolika će ti biti razina signala na izlazu za slušalice...
E jbga, ja sam spojio laptop i tv sa HDMI i nije prenio zvuk. Jel treba sta podesavat mozda ?
Mislin da treba,trebaš postavit i na TV-u i na PC-u
Ja sam svoj p5570c spojio sa lcd tvom bez ikakvih problema!
Moji tablet ima mini hdmi izlaz, uredno se prenosio i zvuk, morš samo u postavkama tableta uljučiti hdmi opciju i na tv-u skužiti isto u postavkama na koji hdmi ulaz si spojio tab, to je sva mudrost!
Ja sam svoj p5570c spojio sa lcd tvom bez ikakvih problema!
Moji tablet ima mini hdmi izlaz, uredno se prenosio i zvuk, morš samo u postavkama tableta uljučiti hdmi opciju i na tv-u skužiti isto u postavkama na koji hdmi ulaz si spojio tab, to je sva mudrost!
Također sa istim tablet samo preko HDMI-a bez ikakvih problema