FORCEBOOK UltraTab 10

poruka: 86
|
čitano: 45.325
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

hvala na savjetu, mislim da ću ga ipak poslušati. Mada ima dobre performanse po tom kaj si rekao. Imao sam Prestigia 5197d ultra i taj je imao jako dobre performanse, ali baterija mu je bila preslaba za ono što sam htio. 5h videa maximum na 30% brightnessa, oko 3-4 h surfanja isto tako. premalo za jedan tablet takve velične i baterije od 7000mAh. Razmišljao sam uzet 5597 ultra duo model zbog efikasnijeg proca i jelly beana te baterije od 7800mAh, ali neki na drugim forumima su javljali da ima čudne pojave s baterijom kad padne charge na 20%.

Mislim da cu usparati još kojih 500-600 kn za ipad 2 i miran sam.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

Ja sam ga neki da rootao i stavio custom rom koji sam nasao na forumu slatedroid. Nakon toga tablet dolazi u punu funkcionalnost,bez laga,bez memory leak-a, ma potpuna preobrazba naspram stock roma. Izgubio sam garanciju ali vrijedi

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FORCEBOOK UltraTab 10

Može link molim lijepo? Jer nalazim samo neko trkeljanje polupismenog mucavog šwabe {#}

http://www.slatedroid.com/topic/39486-romdanerick-romchuwi-v99vido-n90fhdcube-u9gtvvisture-4hd-retina-tablet/

Taj njegov driver se nemože instalirati, nemogu naći system.img u RKAndroidTool, ma nema što nemogu... I nemogu skužiti - da li je obavezno flashati s microSD ili se nekako može i s interne? Push na interni SD u recovery modu?

U usporedbi s Galaxy Nexusom koji se roota i flasha s WugFresh Toolkitom za 5 minuta i sve je nacrtano fazu po fazu ovo je...

Edit: došao do 15. koraka.

http://www.slatedroid.com/blog/122/entry-130-update-20130218-step-by-step-tutorial-how-to-flash-a-rom-and-cwm-via-rkandroidtool-on-a-rk3066-retina-tablet/

Sada imam kao CWM recovery od Visture i ne boota, ali RK tool ga nalazi. Kako dalje? Treba microSD? Idem žicat okolo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 23:40 (TaziTazi).
12 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10
nisam ga rootao tako. Neke korake sam zaobisao. Uglavnom,ako si dosao do cwm recovery-a,onda je dalje sve lako. Skini rom na sd karticu,denerick v8a se zove, i ostalo ide kao i kod drugih... Znaci format data,fac reset Wipe cashe Format system Wipe dalvick i flashas novi rom. Navodno taj isti lik radi 4.2.2 s pipo m9 tableta pa cekam da ga izbaci da vidimo i to cudo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nagradno pitanje za milijun kuna je: što je to ADB sideload {#} ? Kartica nije obavezna! Samo treba skinuti 700 mb ADB toolkit. Nikakvi dodatni driveri.

ŽIV JE! Skinuo sam V8 a ne V8a, jer su neki napisali da im ne radi HD mode.

Hvala! {#}

12 godina

Pitanje: jel se isplati rootat ga? Mislim, koliko je ugodniji rad!? tj. kolko je bolji u odnosu na stock? koliko vidim, podosta zajebancije oko toga, a ni stranica mi nije baš sjela :)

Pitanje 2: jel mu paše kako treba etui što si kupio- http://www.ebay.co.uk/itm/261219455801?var=560201201049&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

14 godina
TaziTazi kaže...

Nagradno pitanje za milijun kuna je: što je to ADB sideload {#} ? Kartica nije obavezna! Samo treba skinuti 700 mb ADB toolkit. Nikakvi dodatni driveri.

ŽIV JE! Skinuo sam V8 a ne V8a, jer su neki napisali da im ne radi HD mode.

Hvala! {#}

Ne moraš,skineš samo SDK,a ne ADK i to ti je 80mb+par za platform tools(U kojima je ADB)

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Apsolutno se isplati preći na Danerick! Nije tako komplicirano, samo je tutorial malčice čudan. Nabacio sam V8a koji serijski dolazi sa ROM ToolBox Lite. Radi u HD, ali se neda prešaltati u "normal". I kamera je crkla. No to nije bitno, bitno je da je sad to funkcionalno i podesivo maltene kao AOSPA 3+ sa Franco kernelom koji furam na G-Nexusu. Stabilni je skroz! Čak je i mrvicu brži.

Kopao sam tjedan dana bespućima slatedroida, freaktabza, XDA i vondroida, i Darkrickpr je fakat jedini developer za N90FHD (RK3066 retina) tablete.

Etui je OK, samo treba popuniti kutne nosače sa vatom ili gumom da ne klepeće. Skaj miriše na china shop {#} {#}

12 godina

OK.

Hvala na info!

Uzeo sam etui,čekam da dođe.

Root-o bi ga, ali pošto sam se do sada sretao samo sa iOSom, malo po malo vidim da nije baš sam-tak.

Zapravo, pitanje je da li ima šanse se poslije vratiti na originalni njegov ROM?

Jel se može neki backup napraviti, pošto nigdje nema za skinuti origigi ROM.

Ako mi se ne svidi root..

17 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

Naručih ovaj tablet (bar po izgledu i svemu mislim da se radi o skoro identičnom), Nextway F9X. Oko 1000 kn, poštarina uključena. Ima možda netko iskustva sa custom romovima, vrijedi li to stavljati ili da ne kompliciram i držim se službenih? Ne trebaju mi nikakve posebne performanse, najviše je za čitanje knjiga i surfanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DigiMagic kaže...

Naručih ovaj tablet (bar po izgledu i svemu mislim da se radi o skoro identičnom), Nextway F9X. Oko 1000 kn, poštarina uključena. Ima možda netko iskustva sa custom romovima, vrijedi li to stavljati ili da ne kompliciram i držim se službenih? Ne trebaju mi nikakve posebne performanse, najviše je za čitanje knjiga i surfanje.

GDJE si ga naručio?

17 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

http://www.aliexpress.com/item/Nextway-F9X-Quad-core-Reina-screen-9-7-inch-Android-4-1-Tablet-PC-Retina-2048/736357092.html

Prodavač baš nema neki feedback doduše, ali dosad iz iskustva imam povjerenja u aliexpress.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zašto samsung i ostali proizvođači ne mogu napraviti nešto takvo, po nešto većim, ali još uvijek ljudskim cijenama, da se ne zezamo s nekim sumnjivim "nadaj se najboljemu..." sajtovima, proizvođačima...?{#}

17 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

Točno i moje misli... {#} Neobičan mi je u tom smislu i ovaj Forcebook iz HgSpota - ako se Kinezu isplati za 1000kn slati na drugi kraj svijeta i još zaradi na tome i još ima rezervu za reklamacije/povrat/probleme, nabavna cijena mora da je reda veličine 500-600kn. Tako da mi se HgSpotova marža od 200-300% čini malko pretjeranom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FORCEBOOK UltraTab 10

ne znam jeste li primjetili idiotske razmjere Autofill funkcije na ovom tabletu. doduše, nije ih bilo ranije , samo su se odjednom pojavile. pokušala sam isključiti ali ne ide. postavke tipkovnice kao da ne poznaju off ispravaka i prijedloga teksta. to ide do tih razmjera da pokušavajući upisati tekst, pritiskom na jedno slovo iskače i nekoliko, čsk i ultraveliki razmaci. mislim da tražim razlog da ne vratim ovo sranje jer super je jedino prikaz, ali šta on vrijedi kada je kontrola tog prikaza nikakva. zbilja pomislim da onaj kome je palo napamet ovako nešto pustiti u prodaju mora da je bio na teškim drogama. zaboga, autofill( pitanje je da li je to autofill ili jednostavno zbrčkana tipkovnica) se pojavljuje i u okviru za lozinku! A pokušavajući obrisati dodano, riječ sve više rast! mislim da bi hgspot trebao opozvati sve tablete, vratiti lovu i pospremiti forcebook projekt u kantu za smeće. uopće se ne može ništa raditi s njima jer ti svaki put iskoči neko sranje! Pa nismo svi kupili tablet zs mlaćenje ptičurina i slsganje kockica!

0 0 hvala 0
12 godina
FORCEBOOK UltraTab 10
Prvi preporod je bio kad sam promjenio tipkovnicu. Malo pogledaj na gplayu koja ti tipkovnica odgovara. Ima baš dobrih i prilagođenih ovoj veličini ekrana. Probaj onda. I sada tipkam sa njega
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FORCEBOOK UltraTab 10

I ja sad tipkam sa njega. Sto mu je bilo i zasto je to prestalo, nemam pojma, kao sto nznam sto mu se jos moze pojaviti. Ali ludilo: krenem obrisati ekstra slova, a pritiskom na x za brisanje iskoce tri ili cetiri nova slova. 

0 0 hvala 0
12 godina
FORCEBOOK UltraTab 10

sada se pojavio novi problem: pokušavajući koristiti tablet, uključila sam iz mirovanja, otključala ekran i krenula da ću postaviti internet da skinem neke aplikacije, kadli ekran se odjednom zatamni i pojavi se natpis FORCEBOOK. Pa sad skakuće, tj. točnije bljeska malo na ekran s ključićem i većinom stoji taj tamni ekran "FORCEBOOK".  Malo bljeska na zaslon s ključićem, ali nedovoljno dugo da "uhvatim" da ga otključam, iako mi se čini da ne bi bilo nikakve razlike.. Ugasila sam ga i ponovo upalila, ali nikakve koristi od toga. Ovaj forsbuk zbilja nije nego za narezat luk na njemu...

1 0 hvala 0
12 godina
FORCEBOOK UltraTab 10

Izgleda mi na nekakvu grešku.

Mijenjaj ga!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

Da malo podignem temu. Koliko vidim, cijena je trenutno 1599Kn, sto zvuci dosta povoljno. Da li netko od vas imatelja ima nekih primjedbi na tablet, osim njegove unutrasnjosti (baterija, heat sink) koja je vjerojatno slicna kod vecine kineza? Koliko citam, uspjeli ste staviti custom rom i time poboljsati karakteristike, sto je plus.

Hvala, pozdrav.

Edit: ima li tko etui za to cudo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 23:08 (dudof1).

0 0 hvala 0
12 godina

ja samo mogu pohvaliti hgspotovu politiku vraćanja i ljubaznost osoblja. Šteta , jako mi se svidjela traljava stražnja kamera , bilo bi još bolje da je i nisu uključili u tablet uopće, umjesto nje korisniji je 3G, mada možda ja uspoređujem kruške i jabuke. NA trenutak forsbuk mi je izgledao kao bolji proizvod od ipada zbog toga, ali očito se ostale komponente ne slažu baš najbolje

12 godina

Uzeo onaj etui sa linka prije (ebay) i OK mu paše.

Kod mene je izdržao more i svakodnevno igranje minecrafta (klinci), a za čitanje stripova i novina je ko stvoren, jedino nije baš za po suncu.

Heh, skinuli su cijenu, platio sam ga 500kn više :)

Baterija za sada radi OK.

Imam i galaxy s2-7" koji je OK, malo fluidniji, ali mu je slika lošija, pa ti vidi...

11 godina
neaktivan
Say you are well.
12 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

Nakon upgrejdanja na Danerick V8, Foorcebook retina tablet postaje stvarno uporabljiv (totalno druga priča) {#}

Mala patnja je bila naci win7 da se napravi root, buduci da driveri za win8 ne rade :)

Jedino što bih volio riješiti je problem lošeg scale-anja videa u full screen kad se playa putem HW playara. SW player ga scale-a odlicno ali kada se scalea sa HW, interpolacija je očajna tj. slika je "nazubljena".

U video playeru je to lako rijesiti prebacivanjem sa HW na SW, ali kako to riješiti da radi i u internet browserima, youtube, vimeo i sl. ?

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FORCEBOOK UltraTab 10

Tražim tablet, koji bi mi služio da mogu slušat muziku, gledat filmove, surfat netom i eventualno neku igricu odigrat, i naravno, da ga mogu sa HDMI kablom na telku spojit. Kolko vidim navedeni tablet ima sve to pa me zanima koje su vam zamjerke kod njega ? 

Vidim da je dosta hvaljen, ali da znam i minus tog tableta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Hm, može link za Danerick V8 rom!?

Iako sam ja do sada zadovoljan i sa stock, radi OK, iako nije fluidan kao galaxy tab2 7" koji isto imam.

Isplati li se upgrade? Mislim šta si dobio sa njime?

Do sada nisam gledao baš filmove na njemu, pa ne mogu reći kako se ponaša. Za sada mi je za stripove i surfanje..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice