Mozda sam fulao temu, ali zanima me koliko bi trebalo para za otvorit jedan game store kada se uracuna prostor+oprema+igre itd. i dali se to isplati u ljepoj nasoj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda sam fulao temu, ali zanima me koliko bi trebalo para za otvorit jedan game store kada se uracuna prostor+oprema+igre itd. i dali se to isplati u ljepoj nasoj.
koliko sam ja probao i vidio na svom slucaju otvaranja trgovine( nije game store i bila je samo 10m2:) da moram ovoj drzavi dati skoro 80% svojih sredstava(kad sve zbrojim, a mjesecni troskovi koje sam morao podmiriti svaki mjesec su bili oko 10 000kn treba to zaraditi jbte) mislim da ti je sve jasno dali se isplati jer bas Ti i kao ostali preostali privatnici trebaju nahraniti 1,2mil umirovljenika+260,000 u javnim sluzbama + 400,000 nezaposlenih+ onih koji nisu u statistici (cca min 300 000), itd...ja sam odustao jer bi za 2mjeseca ostao bez svega! nadam se da sam ti pomogao ostalo ak te kaj zanima pitaj na pm!
Trenutno ulagati je vrlo riskantno. No, ako si uspjeo primijetiti, dosta poduzetnika prelazi na "online poslovanje". Sto bi to konkretno znacilo u tvom slucaju? Jednostavno, pokusaj sa nekakvim online gaming store-om. Nisam dovoljno kompetentan da ti odgovorim koje su procedure i ostalo. No, pocetni kapital je daleko manji u odnosu na nekakvu stalnu lokaciju tj. trgovinu. Ali bi ti toplo preporucio da ako imas dobru ideju, da si pronasao rupu na trzistu itd. da se informiras o europskim fondovima i bespovratnim sredstvima te subvencijama. Mladi poduzetnik? Da je tesko, tesko je. Ali uz dovoljno volje, znanja, truda i strpljenja se moze sve!
Give it a shot! :D
Nemam ja nista u planu, samo me zanimalo koliko bi dosao takav biznis :)
Nažalost i ptice na granama znaju da se ne isplati
Lijepo sjedneš i popišeš stvari koje ti tebaju, troškove koje ćeš imati i cijenu koju ćeš naplaćivati. Uz malo truda napravi si poslovni plan pa vidi je li se isplati ili ne.