OT: trčanje i trbusnjaci... ;)
OT: trčanje i trbusnjaci... ;)
Još malo vježbi.
Legneš na pod u obliku križa.
Nogu svijati prema suprotnoj ruci ali da vam se druga noga ne savija.
Što više osjetite naprezanje mišića to je vježba pravilnija.
Legnuti u položaj svijeće uza zid tako da su ti noge uspravno naslonjene na zid.
Kratko podizati gornji dio trupa kao u normalnh trbušnjaka ali recimo do pola visine, i pritom stegnuti što jače trbušne mišiće.
Nakon nekog vremena možete ih i zadržati nekoliko sekundi stegnute.
Ja sam u top formi pa napravim jedva 50.
gle...
3 serije.. al koliko puta dignut??
i da sta ovo bez alkohola!? xDDD
gle ja nemislim postat neki pro bilder samo malo da budem jaci jer sam dosta slab, ako me razumijete xD
Recimo po 10 ponavljanja, ako ti je premalo 15 i više...
Alkohol u nijednom sportu nije poželjan, ima čak izjava kojom se straše početnici da opijanje za vikend uništi sav trud preko tjedna..
Trebalo bi malo istražiti točne podatke, ali ima i onih koji tvrde da alkohol nije tako ozbiljno štetan.
(Ronaldinho, Prosinečki, Adriano, Sammir)
ma da.. ako sam ja na tjelesnom u skoli napravio preko 50 za ocjenu 5 u 1 minuti..onda tako ides 4 puta na dan i eto 200 trbusnjaka..
ma da.. ako sam ja na tjelesnom u skoli napravio preko 50 za ocjenu 5 u 1 minuti..onda tako ides 4 puta na dan i eto 200 trbusnjaka..
Hahah tako i ja a kakva ti je to top forma LOL!
Sjekira, vreće cementa, preslagivanje cigli, penjanje po lojtri, guranje tački i lopatanje.
Bauštela je prvoklasan gym...
Može i to... Bolje da onda cijepaš svima u selu za neke novce, em zaradiš,em se nabildaš XD
@wyks
znaci idem 3 puta na dan i 10 puta dignem oba 2 utega??cini mi se malo, vidit cemo kako je u praksi xD
mislim da cu barem 20 po 3 puta... mozda se varam, mozda crknem na kraju dana, neznam vidit cu xDD
ok ma ne pijem ja ko neki alkoholicar.. samo malo.. ne napijem se uvjek..
Ej!
Nemoj da te uteg sputava od toga da se ne napiješ!
Piti treba!
i nije istina da ako se u subotu napiješ da otide tjedni napor, nemojte biti ludi.
Ništa neće otići.
Pijte slobodno i vježbajte.
Hahahha kad malo promislis, vjerojatno informaticki forum nije pravo misto za pitanja o trbušnima.
Ne, definitvno nije.
Ma kaj ne! Na ovom forumu mozes sve saznat, cak i kako istjerat zmije iz kuce :D
Tema sa istirat zmiju iz kuce...? WTF?!?!? I WANTS :D
@wyks
znaci idem 3 puta na dan i 10 puta dignem oba 2 utega??cini mi se malo, vidit cemo kako je u praksi xD
mislim da cu barem 20 po 3 puta... mozda se varam, mozda crknem na kraju dana, neznam vidit cu xDD
Najbolje bi ti bilo da to radiš 1 serija , pa odmoriš minutu-2 pa 2 serija, opet odmor pa 3. serija...
Btw. smiješ popit,ništa strašnog ,osim ako češ se opijat svaki dan , onda :/...
@wyks
Najbolje bi ti bilo da to radiš 1 serija , pa odmoriš minutu-2 pa 2 serija, opet odmor pa 3. serija...
Btw. smiješ popit,ništa strašnog ,osim ako češ se opijat svaki dan , onda :/...
i to je to to cu recimo zavrsit u najvise 10 minuta xD i sta onda gotovo za jeddan dan ili?
ma di cu se opijat svaki dan, jedva u subote xDD
Ma cekaj. Je si ti muško? Šta koga pitaš šta sa svojin tijelon?
Isuse, idi trčat, UBIJ SE.
Idi u teretanu UBIJ SE
I nema beda :)
Nepravilna vježba je dosta opasna pogotovo ako netko krene nadobudno s velikim opterećenjem.
Iako ovo baš i nije mjesto za ovakve rasprave, ako nema nikoga stručnijeg u blizini siguran sam da će ovdje naći bar neke upute.
Samo trbušnjaci....oni su i više nego dovoljni.
U biti, bilo koja fizička aktivnost će dovesti do vidljive formacija "radijatora". Neka prije, neka malo kasnije.
Ukratko, koliko ćeš se truditi, toliko će se i vidjeti. Ove điđe-miđe o prehrani pusti ako nisi prežgoljav. To je relevantno za bodybuildere, a za tebe koji želiš par pločica totalno nebitno, i na kraju neće ti pomoći oko tvoje želje.
Vježbe, vježbe i vježbe. Osim toga fizički rad (bauštela i slično) isto pridonosi.
Meni jedno i drugo je upalilo svaki put, vidiš kad zima prođe moglo bi se nekaj nabacit.
Koji seljak vulgaris. Zar ti stvarno misliš da je tvoje tijelo kontenjer za smeće u koji možeš bacit sta oces?
Ne budi naivan. To je stroj, a u stroj neces ubacit smeće. I svi mi "bodybuilderi" koji pazimo prehranu znamo vjerojatno BOLJE od tebe šta momku triba. Tvoj odgovor mu sigurno pomoć neće.
Nepravilna vježba je dosta opasna pogotovo ako netko krene nadobudno s velikim opterećenjem.
Iako ovo baš i nije mjesto za ovakve rasprave, ako nema nikoga stručnijeg u blizini siguran sam da će ovdje naći bar neke upute.
Da, trčat je stvarno opasno. I radit na spravi na kojoj je moguć samo jedan pokret u jednom smjeru?!?!?!?!
Samo se drzi sprava za pocetak da se ne slomis. I probaj radit zgibove i dippove (propadanje). Vecina ljudi nemoze ni jedno ni drugo, sta je jednostavno JADNO.
IMHO teretane su precjenjene. Sve to možeš i od doma, samo manje elegantno.
Trčanje ti je najbolja vježba, još je aerobna. Od ostalih klasika; trbušnjaci, sklekovi. Eventualno utezi (ja imam doma 2x 10kila utege, iako su zapravo 12kg zbog težine same šipke na koju se stavljaju, i mogu ti reć da nemogu napraviti više od 25 pravilnih podizanja u komadu)
Još malo pazi na ishranu, nemoj gazirano i kasno navečer.
Za 2-3 mjeseca rezultati će bit vidljivi.
Trčanje ti je najbolja vježba, još je aerobna. Od ostalih klasika; trbušnjaci, sklekovi. Eventualno utezi (ja imam doma 2x 10kila utege, iako su zapravo 12kg zbog težine same šipke na koju se stavljaju, i mogu ti reć da nemogu napraviti više od 25 pravilnih podizanja u komadu)
Da, mjesto u kojem na TOPLOM i UGODNOM okruzenju za 150 KN mjesecno mozes doc svaki dan i trenirat na raznoraznim ZABAVNIM spravama je stvarno precjenjene. Bravo. Idi trcat vanka na -2000 i umri.
Da, mjesto u kojem na TOPLOM i UGODNOM okruzenju za 150 KN mjesecno mozes doc svaki dan i trenirat na raznoraznim ZABAVNIM spravama je stvarno precjenjene. Bravo. Idi trcat vanka na -2000 i umri.
Ne znam gdje ti živiš, pa je članarina 150kn za svaki dan. Ja sam na Kvatriću u Zg plaćao 200kn mjesečno za 3x tjedno. I to sa studentskim poopustom 20%. A to je još i od jeftinijih. Inače je oko 300-350 za svakodnevni dolazak.
Ovo vani je cak i bolje ove sprave sta ce ti to najbolje je kako su ljudi prije nije bilo toga prije su radili nosili vrece, cijepali drva radili stalno, Na to se treba ugledat a ne neke tamo spravice!
Gle. Pero. Stani. Nemoj vise, sramoti se.
Poanta je sljedeca: bez rada, BOLA I PUNO BOLA nece bit nista od tvojih trbusnih. niti ako jedes picu. nastavi tin tempom, al nemoj nas izvjescivat tako često. Gej je.
Ne budi naivan. To je stroj, a u stroj neces ubacit smeće. I svi mi "bodybuilderi" koji pazimo prehranu znamo vjerojatno BOLJE od tebe šta momku triba. Tvoj odgovor mu sigurno pomoć neće.
Većina ljudi u Hrvatskoj se hrani relativno zdravo, hrana je još uvijek prirodna a i većina ima neke vrtove blizu.
Tako da nema potrebe za dodacima prehrani.
Mislim da je svima jasno da pretjeran unos masnoće rezultira masnoćom i da o tome ne treba tratiti redove.
Ako je krenuo vježbati 100% sam siguran da je svjestan da neće smjeti popiti 2 litre kole i obaviti sva tri obroka u McDonaldsu.
Mamin ručka i večera ti mogu samo pomoći.
Samo se drzi sprava za pocetak da se ne slomis. I probaj radit zgibove i dippove (propadanje). Vecina ljudi nemoze ni jedno ni drugo, sta je jednostavno JADNO.
Pa i je ako pretjeruješ, Janica ima prekrasna koljena, Pršo također.
Sa zglobovima se baš i nije za zezati.
Druga stvar nemaju svi teretanu, a svi smo skloni improvizaciji koja nije uvijek po PS-u.
Također ako je osoba predebela nema smisla raditi sklekove jer, em mu mišići nisu dovoljno jaki da dignu tijelo, em zglobovi nisu dovoljno gipki da podnesu opterećenje.
A o jadnosti i nemogućnosti nemoj raspravljati jer nisu svi rođeni Apoloni i nemaju svi istu gensku strukuru, metabolizam...
Ma seljak vulgaris. Ja zivin u Kaštelima i ka stvarno mogu zdravo jest. Ali vecina vas u Zg i drugin velikin gradovima stvarno nema izbora nego kupovat sve u trgovinama. A tamo sigurno nije zdrava hrana, bez obzira šta ti mama i tata rekli.
Ona zelena salata iz Tommya ili Konzuma u biti nije zdrava. Ono je smeće.
Ma seljak vulgaris. Ja zivin u Kaštelima i ka stvarno mogu zdravo jest. Ali vecina vas u Zg i drugin velikin gradovima stvarno nema izbora nego kupovat sve u trgovinama. A tamo sigurno nije zdrava hrana, bez obzira šta ti mama i tata rekli.
Cuj ja zivim na rubu zagreba, i imam dosta polja a na tim poljima nesto i raste, a sto se tice toga "nemamo izbora" uvijek postoji plac tamo je domace!
Cuj ja zivim na rubu zagreba, i imam dosta polja a na tim poljima nesto i raste, a sto se tice toga "nemamo izbora" uvijek postoji plac tamo je domace!
E pa tebi je super, sta se ti zalis, ti isto mozes jest normalno...
Ma ne virujen da bi ti se isplatilo putovat do Placa i nazad, tako da vecina nema izbora (oni sa manje novca)