Formulu 1 pratim od doba James Hunta pa mi srce donekle oduvijek vuče za McLaren, ali ne mogu se nazvati pravim navijačem. Ferrari mi je također blizak i formulu 1 ne mogu zamisliti bez njega. Prije 15-ak godina bili smo onako obiteljski autom po Italiji turistički, ali moj uvjet supruzi za to putovanje bio je jedan cili dan u Maranellu. I... nije požalila, svidio joj se Muzej Ferrarija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo se to desilo. wtf
Ne, dogodilo se to da vi Hamilton fanboysi izvlačite iz konteksta u cijeloj sezoni jednu sudačku odluku koja je otišla na štetu Hamiltona, a do te sudačke odluke vjerojatno ne bi ni došlo da su sudačke odluke u prijašnjim utrkama bile ispravne.
Nisam fan boy. Navijam za Ferrari, bez obzira tko vozi za njega.
Jbt ja sam skroz krivo shvatio tvoj post.

možda mu se ne da više.

možda mu se ne da više.
Nope, dobio je otkaz i ovo su stvarni tweetovi :D Tko ne vjeruje neka pogleda link
Ovo je baš u njegovom stilu i prilično sam siguran da je točno tako :)

Netko zna da li EON i ove sezone prati F1?
F1 Tv Pro mi poskupljuje na 75 eura.
Pa nadam se, inače otkazujem pretplatu... Otkazao bi i preko zime, ali otključaju sve programe od cca 15.12. do 18.1. tako da si ostavim. :D
pff previse je taj pro..kada ono budu popusti ili nesto?
u svakom slucaju za te novce bolje eon uzet...je da su nasi komentatori uzas ali jbg...dobijes i druge sportove koje sk ima,ako im arena nije sve uzela :D ...
Netko zna da li EON i ove sezone prati F1?
F1 Tv Pro mi poskupljuje na 75 eura.
Pa podijeli ko Netflix. Nas je troje gledalo prek istog accounta.
Kad dođe popust možemo se dogovoriti tu na grupi. Spreman sam uskočiti na neki "grupni" account.
Pa podijeli ko Netflix. Nas je troje gledalo prek istog accounta.
radi i sa petero :)

spanjolska i serie a ? ipak nesto..i ako volis motore dobijes motogp
Nekako mi se čini da je Andretti podržan od Arapa ili Kineza, da se ne bi previše gledalo da se bore za pobjedu od prve utrke.
Možda Gene dođe k sebi i riješi to s nekim partnerstvom.
Gene bi najviše dobio (proda udio više nego što je platio, team ima više potencijala, infrastrukture i postane još više američki).
Sainz u Audi, Hamilton u Ferrari?
Hmm sta kazete na ovo navijaci Ferrarija?
Nekako mi se čini da je Andretti podržan od Arapa ili Kineza, da se ne bi previše gledalo da se bore za pobjedu od prve utrke.
Možda Gene dođe k sebi i riješi to s nekim partnerstvom.
Gene bi najviše dobio (proda udio više nego što je platio, team ima više potencijala, infrastrukture i postane još više američki).
Sainz u Audi, Hamilton u Ferrari?
You have forseen it!
Ne znam što bih mislio.
Ne znam što bih rekao.
Teško je odbiti Hamiltona (da si Ferrari). Imati njega i Charlesa trebao bi biti najkompletniji par na gridu. S druge strane, Charles nije novi, a izgleda Ferrari nema nekog rookija kao Charlesa da ga uvede.
Ocon u Mercedes? Po meni Mercedes ima Ocona (vjerojatno), Albona (moguće) i čak Alonsa (ako on nema veću ulogu za upecati nakon vozačke karijere u AM) za drpiti.
Nešto se priča i da je Vettel kandidat za neku (ne vozačku) poziciju. VCA RB možda ima opcija.
a) Sir Snowflake uvijek spominje Ferrari kad mu treba bolji ugovor s Mercedesom
b) koji će K isti Ferrariju sada na zalasku karijere ?
Bolje je Sainz-u dati novi ugovor.
Slažem se da je ovo loša odluka uzimati nekog na kraju karijere. Ali pretpostavljam da je u pozadini odrađena veeelika marketing analitika i da je ovo više marketing transfer (radi zarade) nego što se cilja na "pobjede".
Bolje je Sainz-u dati novi ugovor.
Sainz je već rezerviran za Audi, njegov otac je sad osvojio (opet) Rally Dakar i to sa Audijem, i već se zna da ga je "ćaća" nagovorio da ide s Audijem u F1.
Bolje pitanje koji vrag njemu treba Ferrari pri kraju F1 karijere? No, i kad je prelazio iz McLarena u Mercedes se činio kao samoubilački potez, pa eto gdje smo 10 godina poslije.
Svejedno, ako je preispitivao Mercedesove strateške odluke ne znam kako planira psihički preživjeti u Ferrariju.
Odlična vijest koja će ful začiniti vozačko tržište za 2025., al bojim se da je to znak da su i Ferrari i Mercedes odustali od borbe s Red Bullom u 2024.
A podcjenjivati Hamiltona mogu samo friški pratitelji sporta.
shitshow in 3, 2 1...
Sada navijati samo za jedan Ferrari. C. L.