Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.795
|
čitano: 4.128.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Pudge kaže...

Da, Ferrari V10! Dobra vremena kad se vozila jedna kvalifikacijska runda od sat vremena i pravilo 107%.Plač E sad kad spomenu gume, sjetih se Indyja kad su Bridgestoni samo vozili, koji apsurdCool

Ti si se malo previse vratio u vremenu, ali ono...tada se vozilo svatko sam na stazi, ako se ne varam subota (low fuel run) i nedjelja prijepodne (loaded)...ili prije, dva kvalija u subotu, pre-qualifying i onda qualifying...

Ali i meni se onaj ustroj najvise svidjao...12 krugova, 4 flying lapa, 107%, sat vremena i udri...low fuel i tada se znalo tko kako stoji...ovo je smijurija sada...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 23:16 (Mike Litoris).
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Sezona 2004. suze mi idu kada se sjetim te sezone. Tada mi ručak nije skakao za vrijeme utrke. Bio sam opušten i ponosan na svoje crvene.

17 godina
neaktivan

Sad ti nema druge nego jest poslije utrke, sada neki difuzori stupaju na snagu o kojima nitko od normalne publike pojma nema i jos za njih smisljaju bedasta imena. Onda se znalo: V10, goriva koliko hoces, gume koje hoces, a sva ova restriktivna politika je unistila Ferrari (sto im i jest bio cilj prvom promjenom bodovnog sustava sa 10, 6, 4 na 10, 8, 6Plač)

17 godina
Pudge kaže...

Sad ti nema druge nego jest poslije utrke, sada neki difuzori stupaju na snagu o kojima nitko od normalne publike pojma nema i jos za njih smisljaju bedasta imena. Onda se znalo: V10, goriva koliko hoces, gume koje hoces, a sva ova restriktivna politika je unistila Ferrari (sto im i jest bio cilj prvom promjenom bodovnog sustava sa 10, 6, 4 na 10, 8, 6Plač)

Teško je govoriti o tome kako su izmjene pravila "uništile" Ferrari. I da jesu, više od samih izmjena pravila Ferrari pogađa aljkavi talijanski mentalitet koji ih je koštao 20-ak sušnih godina prije dolaska Michaela Schumachera.

Restriktivna politika pogađa sve, od Ferrarija do HRT-a. I što je najgore, pod krinkom nekog tzv. štednog režima, konstantnom izmjenom pravila ekipe se tjera na trošenje više novca nego prije uvođenja "štednje".

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Stednja ni u kojem slucaju ne stoji kada se za utrku moraju pripremiti 4 tipa guma (full wet, intermediate, soft i hard komponenta), kada se trose ogromne pare da se istrazivaju svojstva pojedinog difuzora koja kostaju milijune i radi njih se dizu kojekakve milijunske tuzbe.

15 godina

Jako zanimljiv izvještaj i objašnjenje Hamiltonove kazne donosi nam ... net.hr ... strašno je što se sve objavljuje na netu...

15 godina
neaktivan

ma užas što pišu ovo je za mene najbolja stranica

f1 racing

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Jako zanimljiv izvještaj i objašnjenje Hamiltonove kazne donosi nam ... net.hr ... strašno je što se sve objavljuje na netu...

Hahaha kakvi kreten je to napisao pa to je prestrašno lik je sam isceniro utrku.

BC2 ingame:Croat-hunter
15 godina
kejbl kaže...

Hahaha kakvi kreten je to napisao pa to je prestrašno lik je sam isceniro utrku.

Pa to ti ja govorim, ma mislim ajde svašta se piše, ali barem da je pročitao negdje sažetak utrke, pa samo o tome se pričalo...

A ovaj izgleda ni ni to napravio...no comment...a ak omu još netko i plaća za takve gluposti...prestrašno

16 godina
neaktivan

Yeben video clip za sve ljubitelje McLarena!!

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

wow!Svih stotinjak bolida na jednom mjestu!

dasHHa
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Mislim da je yeben video i za sve ljubitelje F1, Sennin bolid

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan

Button

start.

Dosta eventful prvi krug :))))

Kako se Kubica prije mosta iznenada pojavljuje i kako u isto vrijeme prolaze Webbera...

17 godina

milimetri..

16 godina
neaktivan

Malo zaje8ancije s

:)

17 godina
neaktivan

Hoce li vise taj silverstone...Nevinašce

16 godina
neaktivan

E, tko se još sjeti Mike Hakkinena...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

E, tko se još sjeti Mike Hakkinena...

It was so easy, I can't believe it... No, it wasnt     Smijeh

Koji kralj nema sta

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 12:56 (mata_87).
17 godina
neaktivan

Oh yeah it was so easy, i can't believe it... No, it wasnt... ahahahahha

16 godina
neaktivan

Pregrst novih vijesti, a ovdje neko zatisje, valjda je sad ono, GO, kupanje, suncanje i slicno... :)

Iz Macce kazu da je ovaj upgrade koji dolazi u Silverstoneu za par dana prekretnica, odnosno da ce pokazati hoce li se team iz Wokinga uspjeti boriti za naslov ili ne jer do kraja sezone ne planiraju neke vece update-ove.

Bit ce svakako zanimljiva utrka, RBR je poznat po ludom gripu u brzim zavojima, znamo kako su bez problema uzeli Silverstone prosle godine...

Nadalje, Mallya se opasno prijeti i najavljuje borbu za vrh u Silverstoneu, ajde de, zivi bili pa vidjeli... Michelin kaze kako je razocaran time sto se gume ne trose vise, kazu malo ima tyre weara...a Bridgestone tvrdi da ce novi layout biti pravi test za gume...bilo kako bilo, zanimljivo je...

To je to, Webber je dobio staru sasiju od Vettela, br. 3., onu kojom SV nije bio zadovoljan u Monacu...i kaze (Webber, ne Vettel) da Ferrari svakako ne treba otpisati u borbi za naslov(e)...

Pozzz

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Pregrst novih vijesti, a ovdje neko zatisje, valjda je sad ono, GO, kupanje, suncanje i slicno... :)

Iz Macce kazu da je ovaj upgrade koji dolazi u Silverstoneu za par dana prekretnica, odnosno da ce pokazati hoce li se team iz Wokinga uspjeti boriti za naslov ili ne jer do kraja sezone ne planiraju neke vece update-ove.

Bit ce svakako zanimljiva utrka, RBR je poznat po ludom gripu u brzim zavojima, znamo kako su bez problema uzeli Silverstone prosle godine...

Nadalje, Mallya se opasno prijeti i najavljuje borbu za vrh u Silverstoneu, ajde de, zivi bili pa vidjeli... Michelin kaze kako je razocaran time sto se gume ne trose vise, kazu malo ima tyre weara...a Bridgestone tvrdi da ce novi layout biti pravi test za gume...bilo kako bilo, zanimljivo je...

To je to, Webber je dobio staru sasiju od Vettela, br. 3., onu kojom SV nije bio zadovoljan u Monacu...i kaze (Webber, ne Vettel) da Ferrari svakako ne treba otpisati u borbi za naslov(e)...

Pozzz

Bit će zanimljiv Silverstone jer je staza preuređena tj. nova no iako Mclaren sprema update siguran sam da ni drugi nespavaju, ali iz Mclarena su jako optimistični uvezi tog upgrade-a, a oni kada su optimistični većinom su upravu te mislim da su jedina konkurencija Red Bullu iako je tu i Ferrari no Ferrari se ove sezone čini nesiguran i samo ih iz krize po meni može Alonso izvuči, a Mallya je prijetio i prije početka sezone no neočekujem neki preveliki napredak Force Indie jer i drugi malo, malo predstave neki novi upgrade, ali Williams me ugodno iznenadio u Valenciji tako da sve je moguće.

17 godina
neaktivan

Koliko god sebi govorio da nece bit tako, RB ce biti 1,2 ukoliko ne ubace sebi autogol... Ferrari nece biti iznad 5 mj, Schumi iznad 7Plač, Force India nema sto ovdje traziti, male momcadi ce i dalje ostati male. Po svemu (ukoliko ne padne kisa) ne gine nam procesija.

15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Koliko god sebi govorio da nece bit tako, RB ce biti 1,2 ukoliko ne ubace sebi autogol... Ferrari nece biti iznad 5 mj, Schumi iznad 7Plač, Force India nema sto ovdje traziti, male momcadi ce i dalje ostati male. Po svemu (ukoliko ne padne kisa) ne gine nam procesija.

Mclaren je sve brži, a ovaj upgrade ako uspije sigurno će ih dovest u izravnu borbu sa Red Bullom ako ne u kvalifikacijama u utrci su uvijek nešto bolji.

16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Moram te kvotat... Spominjete svi recenicu "ako ne bude kisa bit ce procesija" i tako za par zadnjih utrka. Kao prvo, u Silverstoneu nikada nije bila procesija. Kao drugo, imali smo zanimljive utrke bez kise ove godine, Valencia (Webber, SC, kazne, placipichka Alonso), Montreal (komponente guma), Turska, cak i Monaco koji je bio zanimljiv. Po meni je jedini promasaj bio Bahrain, ali to je bilo i logicno, cuvanje guma, ispipavanje snaga i smece od staze. Da ne zaboravimo ljepotice kao Shanghai, Albert Park i Sepang...(znam da je kisa ali govorim o sezoni uopce...) tako da, sve ovo receno garantira odlicnu predstavu u nedjelju i pravi uzitak. Vidjet cemo kako se Macca nosi s blown diffusorom. Ferrari se nije nesto proslavio (doduse radilo se o street stazi, a i pali su nakon SC-a vrtoglavo u poretku). Mercedes tapka u mraku i s tako jakim motorom moraju izvuci vise. Force India se ne prijeti bezveze, ipak je to "mecka pod haubom", a i uznapredovali su kao tim strahovito.

Sada kada je tajna RBR-a napokon otkrivena (blown diffusor je blown cak i kada se ne dodaje gas) sve je opet mrtva utrka. Odlucit ce stvarno to koliko ce Macca uspjeti s upgrade-om (pa zna Withmarsh, nije on lud) i kako ce i sto RBR novoga donijeti u ljetnoj stanci. Zna Withmarsh da je jedina staza na kojoj su izravno konkurirali RBR-u upravo Montreal, i to zbog high speeda i F-ducta (mada sam misljenja da uopce nije trebalo ispasti tako s obzirom na ishodisnu dobro zamisljenu strategiju Hornera i ekipe). Ovo im je zadnja slamka. Ako nakon ovoga ostane RBR brzi na kvaliju, a Macca tu negdje s njima u utrci, mislim da je stvar rijesena u korist RBR-a. Jer dolaze nam Silverstone, Hockenheim, Japan, Singapore, SPA, Abu Dhabi, sve staze s high speed corneringom, kao narucene za RBR. :)

Pozz

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
16 godina
neaktivan

Nadam se da se necete ljutiti sto duplam postove, ali htio sam s vama podijeliti nekoliko zanimljivih slika.

Eto, uzivajte!!!

Pozz

Malo skicamo Malo skicamo
Kako to? Kako to?
Evo ti Evo ti
Bljaaak Bljaaak
Yebena! Yebena!
Zagrijavanje...bespotrebno... Zagrijavanje...bespotrebno...
Decki Decki
Modni macak i Fashion guru Modni macak i Fashion guru
LOL LOL
Australia, here I come!!!!! Australia, here I come!!!!!
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
Pudge kaže...

Moram te kvotat... Spominjete svi recenicu "ako ne bude kisa bit ce procesija" i tako za par zadnjih utrka. Kao prvo, u Silverstoneu nikada nije bila procesija. Kao drugo, imali smo zanimljive utrke bez kise ove godine, Valencia (Webber, SC, kazne, placipichka Alonso), Montreal (komponente guma), Turska, cak i Monaco koji je bio zanimljiv. Po meni je jedini promasaj bio Bahrain, ali to je bilo i logicno, cuvanje guma, ispipavanje snaga i smece od staze. Da ne zaboravimo ljepotice kao Shanghai, Albert Park i Sepang...(znam da je kisa ali govorim o sezoni uopce...) tako da, sve ovo receno garantira odlicnu predstavu u nedjelju i pravi uzitak. Vidjet cemo kako se Macca nosi s blown diffusorom. Ferrari se nije nesto proslavio (doduse radilo se o street stazi, a i pali su nakon SC-a vrtoglavo u poretku). Mercedes tapka u mraku i s tako jakim motorom moraju izvuci vise. Force India se ne prijeti bezveze, ipak je to "mecka pod haubom", a i uznapredovali su kao tim strahovito.

Sada kada je tajna RBR-a napokon otkrivena (blown diffusor je blown cak i kada se ne dodaje gas) sve je opet mrtva utrka. Odlucit ce stvarno to koliko ce Macca uspjeti s upgrade-om (pa zna Withmarsh, nije on lud) i kako ce i sto RBR novoga donijeti u ljetnoj stanci. Zna Withmarsh da je jedina staza na kojoj su izravno konkurirali RBR-u upravo Montreal, i to zbog high speeda i F-ducta (mada sam misljenja da uopce nije trebalo ispasti tako s obzirom na ishodisnu dobro zamisljenu strategiju Hornera i ekipe). Ovo im je zadnja slamka. Ako nakon ovoga ostane RBR brzi na kvaliju, a Macca tu negdje s njima u utrci, mislim da je stvar rijesena u korist RBR-a. Jer dolaze nam Silverstone, Hockenheim, Japan, Singapore, SPA, Abu Dhabi, sve staze s high speed corneringom, kao narucene za RBR. :)

Pozz

Ove godine bi se Red Bullu moglo desit ono što se Mclarenu desilo 2007 no jedino ako Vettel poćne preuzimat dominaciju u sljedećim utrkama i ostavi Webbera tamo di je bio prije početka sezone no ipak Webber je jako pamentan i porazi ne utječu podosta na njega tako da neznam što možemo očekivati do kraja jer tu je i Lewis koji je možda uz Alonsa najviše željan naslova, ali Alonso je opet podlego pritisku i radi greške u svom ponašanju izvan staze, a to normalno utječe i na samu vožnju na stazi dok je Lewis podosta smiren i ne pokazuje emocije u javnosti te je više usredotočen na samo prvenstvo i po meni on i Kubica su ove sezone zasada najbolji vozači jer najviše rade i šute.

17 godina

Kubica produžio ugovor s Renaultom - LINK

16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Kubica produžio ugovor s Renaultom - LINK

Yep, do kraja 2012. Neznam sto reci na ovo, mozda bolje da je to malo odvagao. Ne vjerujem da Renault ima potencijal za napraviti bolid konkurentan za naslov. To im je cilj, jasno, ali pitanje...

Trebalo je njega u Ferrari s Nandom, a Massu otjerati natrag u Amazonu zajedno s patuljastom obitelji koja plazi po boxu Scuderie...

17 godina
Mike Litoris kaže... 

Yep, do kraja 2012. Neznam sto reci na ovo, mozda bolje da je to malo odvagao. Ne vjerujem da Renault ima potencijal za napraviti bolid konkurentan za naslov. To im je cilj, jasno, ali pitanje...

Trebalo je njega u Ferrari s Nandom, a Massu otjerati natrag u Amazonu zajedno s patuljastom obitelji koja plazi po boxu Scuderie...

Ne zaboravi da je taj isti Renault prije par godina dao ćušku nepobjedivom Ferrariju i Michaelu Schumacheru.

Pet godina je prošlo, ali ti ljudi nisu zaboravili pobjeđivati!

S mog stajališta, ovo je Kubici najbolji mogući potez! Ostaje u radišnoj ekipi koja je u očiglednom uzletu. Priča se da će MasterCard postati naslovni sponzor Renaultu tako da je financijska podloga vjerojatno osigurana. Kubica je vrhunski vozač i sljedeće sezone će sigurno biti faktor koji će utjecati na konačnu odluku o prvaku u Formuli 1.

17 godina
odjavljen

kubica,reko sam ja da nikad neće postat svjetski prvak...sad više neće ni pobijedit

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice