Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.009
|
čitano: 8.145.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
zoharbizo kaže...

Ne raste se od bjelančevina?

A što to gradi mišićna vlakna?

Ne grade ti mišić bjelančevine nego proteini. Nemaš pojma!

14 godina
Rast mišića i visina

Neznam jel se sprdaš ili ne ali vidim da ovdje ima puno znalaca.

Kad toliko znate okačite koju sliku da ja vidim kako ste to znanje primjenili na vaš napredak ;)

iclock2much
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Kad toliko znate okačite koju sliku da ja vidim kako ste to znanje primjenili na vaš napredak ;)

covjek je sarkastican.poanta price je da je tebi nebitno jel hidroizolat il koncentrat.nebitno je to bilo kome.jer je svejedno oce li ti se protein u tijelu razgradit u pola sata ili 20 min ili 1 sat nakon treninga.neces upast u stanje katabolizma samo zato sto ce ti se neki protein puno sporije razgradit od drugog.

ja necu lagat i muljat sa slikama nego cu lijepo rec.ne idem trenutno u teretanu jer imam ozljedu ramena.ali ne brini cim pocnem trenirat tema ce bit puna mojih slika. :)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ok, onda reci, kako si to vidio razliku? osim u cijeni.. ajd pojasni... ne kazem ti ja nista, ali zelim da nam kazes kako si to , i u vemu si vidio razliku? 

Lik nije napisao da se ne raste od proteina, nego da se ne raste od wheya,iliti da whey nije nikakav carobni prah koji cini razliku sto se tice nekog napretka.. cinit ce razliku samo ako s hranom ne unosis dovoljno proteina, pa s wheyom nadoknadis tu rupu... ali isto tako, da kroz hranu uneses tu kolicinu proteina koju bi unio s wheyem, dosao bi na isto. znaci sa whey ili bez njega, ce rezultat biti isti.. radi se o prakticnosti. kao sto rekoh.. lakse je popiti shake nego pojesti 200 g mesa.. zar ne?

Mislim, meni zaista nije jasna ova prepirka..doslo je do toga da se prepirete dal je bolji izolat ili koncentrat, i kolika je razlika u napretku.. ono.. wtf... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 20:14 (exer1234).
11 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Naravno da se sprdam, šta ti je haha. Bit će, polako kunt :D

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko polemike oko obične hrane. Radije se brinite da ojačate umjesto da padate u orthorexu nervosu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 20:14 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ugl bench mi napreduje dosta dobro... i bucice... steta sto nemam vece od 30 u teretani. danas sam uradio 3x12 s 30 kosi ...

uzeo sam creatin, pa cu 5g svaki dan, cisto da vidim dal cu imati ikakve benefite od njega... Neki ljudi imaju, neki nemaju.. Osobno sam vidio frenda koji je trenirao samnom, da je imao dosta dobar napredak u snazi.... 

11 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ugl bench mi napreduje dosta dobro... i bucice... steta sto nemam vece od 30 u teretani. danas sam uradio 3x12 s 30 kosi ...

uzeo sam creatin, pa cu 5g svaki dan, cisto da vidim dal cu imati ikakve benefite od njega... Neki ljudi imaju, neki nemaju.. Osobno sam vidio frenda koji je trenirao samnom, da je imao dosta dobar napredak u snazi.... 

Problem je što neki misle da će od kreatina eksplodirat ko od anabolika. Što se tiče snage, svi frendovi koji su ga koristili rekli su da su dobili neki solidan boost u snazi, tako da probaj ako hoćeš.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

cuj, bilo kakav boost je dobar.

nego,ajd malo pisite o prehrani..sta jedete? koliko? neke svoje jelovnike?

evo meni danas

ujutro 5 jaja, 150 g graha i 100g tost  .cca .45-50p 

poslije treninga sam neke coko pahuljice i wheya 50g - cca 45-50p

sad jedem 2 jaja, 300g piletine, 250 g njoka, 75 g tost i 200g graha cca 85-90p

ugrubo, oko 180-200 proteina, 50 m i 300 uh 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 20:44 (exer1234).
11 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

cuj, bilo kakav boost je dobar.

nego,ajd malo pisite o prehrani..sta jedete? koliko? neke svoje jelovnike?

evo meni danas

ujutro 5 jaja, 150 g graha i 100g tost  .cca .45-50p 

poslije treninga sam neke coko pahuljice i wheya 50g - cca 45-50p

sad jedem 2 jaja, 300g piletine, 250 g njoka, 75 g tost i 200g graha cca 85-90p

ugrubo, oko 180-200 proteina, 50 m i 300 uh 

Ja zadnjih par dana dosta cheatam, razlog je prehlada (fuckit). Čim ozdravim vraćam se na junk-free prehranu.

15 godina
Rast mišića i visina

Postoji li neki način za skidanje masnih naslaga sa trbuha, ali bez generalnog gubitka težine?

Naime, imam takvu građu tijela. Mršave noge i kad se debljam, previše toga ode u trbuh.. Naravno, primjeti se rast i ostalih mišića, ali najviše ode u trbuh.. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
11 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Postoji li neki način za skidanje masnih naslaga sa trbuha, ali bez generalnog gubitka težine?

Naime, imam takvu građu tijela. Mršave noge i kad se debljam, previše toga ode u trbuh.. Naravno, primjeti se rast i ostalih mišića, ali najviše ode u trbuh.. 

Nije moguće, a to što ti sve ide u trbuh je stvar genetike. Pazi na prehranu, nemoj jest junk, umjetne zaslađivače itd. i treniraj ko lud.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ne... 

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

COVJECE koje natezanje sa glupostima. Ako su ljudi tvrdoglavi neka idu po svom "pametniji popusta", da je tako pametan pitaj ga kad je zadnji put kresnuo neku,sigurno i sad mu ruka u gacama ... Ja sam prosle skolske godine my protein 2,5 kg,gainer koristio i kreatin. Ove godine ne zelim "bacat" pare na to pa se dobro hranim jer sam na bicikli pa sve stignem. Iskreno ne osjetim nikakvu razliku bez wheya , naprotiv jos bolje se osjecam jer znam da hranom trebam sve to unest pa se vidi napredak. Whey sa grodzanim secerom je za mene samo da poslje treninga te "digne" jer si se istrosio pa te whey+grodzani dode ko cokolada i vrati u zive.

OD pocetka mnogo sam toga naucio ,ali jedno mi je najbitnije. TO je da ne gledam se po ogledalu i ne zamaram sa tim dal ce mi rast ili nece. AKo sam genetika dobra, a jesam. Rast ce i doce sve sa vremenom. Nista ne moze preko noci. Ako hoces bit nabijen imas igle i bodi se ne ocekuj cuda od proteina,kreatina,kazeina i ne znam ti ni ja vec cega.

OT: ljudi imam pitanje , treniram odbojku,bicikliram tjedno 100 km cak (ova zadnja dva tjedna ) , teretana pada pitam da pijem nesto za koljena strah me da ce mi otic. Meni je super al strah me kasnije da necu patit zbog tolikih napora ?

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...
exer1234 kaže...

Problem je što neki misle da će od kreatina eksplodirat ko od anabolika. Što se tiče snage, svi frendovi koji su ga koristili rekli su da su dobili neki solidan boost u snazi, tako da probaj ako hoćeš.

Ha jednostavno neki ljudi (uglavnom marljiviji mesožderi)  ne osjete vidljivu razliku jer već sintetiziraju i unose dosta kreatina.
Kažu da je najveći boost vidljiv na vegetrijancima. No pomaže, obično se čovjek sjeti više vode popiti sa kreatinom, pa sve skupa
djeluje...

Neki dan sam mislio pitati, pa zaboravio:
Jeli ko probao vježbati u kompresijskim dresovima?
http://www.mensjournal.com/gear/sports/the-compression-sportswear-craze-20131108
http://www.slideshare.net/traymoon75/why-compression-shorts-men-is-such-a-hit
http://en.wikipedia.org/wiki/Compression_garment
Kažu da NAKON vježbe pomažu u oporavku i dosta sprječavaju pojavu muskulfibera.
Meni je jedini problem što su neugodni, i u njima se... nekako usmrdim. Kao da znoj više smrdi u njima. 
Uglavno, Under Armor me zaintrigirao, navratit ću malo do dućana s njihovom markom u razgledanje:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja nosim compression shorts za nogomet, igram u U18 ligi. Odlična stvar, dobro zagrije mišiće, čak mi poboljša i izdržljivost nogu na utakmicama. 

12 godina
Rast mišića i visina

ja sad cca 2 mjeseca radim u kompresijskim.

adidasov za gym imam, under armour za trćanje, ok stvari.

neznam za oporavak itd, malo se osjeti jače znoj istina, al se lako provjetri, netreba ni prat često.

uglavnom meni mnogo lakše i bolje radit u tome, bar nikad teg il šipka ne zakači o hlače...

&Black_Sheep
16 godina
Rast mišića i visina

ja samo gornji dio imam takav, meni je super.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nikad nisam vježbao u takvim majicama,volio bi probat malo,al skupe u dosta

17 godina
Ne furam kompresijske jer mi ne treba ali ako kad budem trebao onda definitivno Under Armour. Trenutno nosim UA majice za fitness i kupil sam ih po 19,95 EUR. Imam adidasove, pumine i mislim da od nike ali to je sve kicasto. Kupil sam cistu bijelu UA i nakon toga jos tri. Maje su zakon.

Brat mi puno trci i vozi bicikl tak da nosi sve kompresijsko. On se preporodil i preporuka je definitivno https://www.underarmour.com/en-us/ua-heatgear/mens
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ne furam kompresijske jer mi ne treba ali ako kad budem trebao onda definitivno Under Armour. Trenutno nosim UA majice za fitness i kupil sam ih po 19,95 EUR. Imam adidasove, pumine i mislim da od nike ali to je sve kicasto. Kupil sam cistu bijelu UA i nakon toga jos tri. Maje su zakon.

Brat mi puno trci i vozi bicikl tak da nosi sve kompresijsko. On se preporodil i preporuka je definitivno https://www.underarmour.com/en-us/ua-heatgear/mens

Mogao bih si i ja od ovih uzet, 25$ za majicu nije puno uopće. Koliko je dostava i to?

17 godina

Ne znam ali imas na EU stranici samo je skuplje. Ameri placaju 25 dolara a za EU trziste je ista majica 28,91 eura!
Inace je to HeatGear a imas i ColdGear za trcat po zimi. ColdGear je bezobrazno skup.
Taj HeatGear ima i UV zastitu 30 ili tak nekaj pa ne budes izgorio na suncu.

Daj link od maje koju si zapikiral da vidim ako ima gdi u EU na nekom snizenju ili neki k.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 13:20 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa šta gledate prije treninga da vas nabrije?

Meni je ovo favorit od ovoga olimpijskog dizača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 19:59 (Kramerdida).
17 godina
Kramerdida kaže...

Ct fletchera :P
http://beastmotivation.com/tag/ct-fletcher/
Kad sam već ovdje, super app
http://www.theonion.com/articles/popular-new-exercise-app-just-tells-users-they-ran,37096/
:P

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 20:27 (overhaul).
11 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...

Oderem svoju trance/hardcore plejlistu, razmišljam o gymu i o tome kako ću odradit brutalan trening, plešem (notsrs). Stvarno pomogne kad duboko uđete psihički ako tako mogu reći u trening.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nema nabrijavanja

13 godina
Rast mišića i visina

Opet počele kilaže ići gore .Kad radite prsa na kosom s bučicama , na sajlama  da idem na više ponavljanja ili da idem veće kilaže manje ponavljanja ? 

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Opet počele kilaže ići gore .Kad radite prsa na kosom s bučicama , na sajlama  da idem na više ponavljanja ili da idem veće kilaže manje ponavljanja ? 

te dodatne vjezbe volim vise ponavljanja, tj bilderski :D .. recimo bench radim 3x5 ili 5x5 , svaki trening povecavam tezinu,a dodatne vjezbe budu od 8-12

13 godina
Rast mišića i visina

Ja čučanj , dead lift i bench radim 5x5 a ovo ostalo radim s više ponavljanja 4 serije . 

Kad radite čučanj obavezno idete ispod paralele ili ne ? 

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ja čučanj , dead lift i bench radim 5x5 a ovo ostalo radim s više ponavljanja 4 serije . 

Kad radite čučanj obavezno idete ispod paralele ili ne ? 

pa to zavisi od tvoje fleksibilnosti..ako mozes, naravno... meni osobno pase do paralele

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice