Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 966.920
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

eh nije vise 2k6 i mobiteli oko vrata prosla su ta vremena pojavom smarta 

ja imam 80kg na 1.90 i furam normlane chela te kod saginjanja nis me ne steka u jaja 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.6.2017 23:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Kakav Appleovski komentar... nije mobitel velik nego nosiš krive hlače :)

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

ahhahah tak je ispalo jbga... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
BlueMax kaže...
4mal kaže...

kaj furas onaj skiny jenas pa nemres ili 

kupi si normalne chelha sa dubokim djepovima i bok ... ja sam brio isto da ce smetat ali ipak ne smeta

iao kao i sa s7e 

Kakve skinny, jesi lud. Ja imam 100kg i isto toliko samopoštovanja. Prelazak s S7E na S8 i nije toliko radikalan dok ja s Xperie Compact ko da sam iz Smarta sjeo u Landcruisera. 

Godinama odolijevam kupovini one torbice preko ramena. Nemam ništa protiv homoseksualaca ali te torbe su mi baš nekako "pederske". Problem je što se u mojim džepovima uvijek nalaze dva seta (velika) ključeva, ključevi od auta ili motora, bar jedna kutija cigareta, upaljač, mobitel, novčanik...

I sve se to nekako dalo nagurati u hlače dok je u igri bila Xperia Compact. Sad sam pušionica i morat ću pristati na tu torbicu na koju me žena godinama nagovara.

što fali onim torbicama oko pojasa?

nisu pederske i nekako su praktičnije.

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ovaj talk nikud ne vodi vidim 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Mobitel od 6 inch-a nosit u džepu nije uopće praktično. Već 10 godina nosim torbice, već navikao na njih da ne mogu nigdje bez torbice.

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

S torbicom idem i u wc ... čisto iz praktičnih razloga ... ma koliko got bilo pederski ☺

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ervin121 kaže...
BlueMax kaže...
4mal kaže...

kaj furas onaj skiny jenas pa nemres ili 

kupi si normalne chelha sa dubokim djepovima i bok ... ja sam brio isto da ce smetat ali ipak ne smeta

iao kao i sa s7e 

Kakve skinny, jesi lud. Ja imam 100kg i isto toliko samopoštovanja. Prelazak s S7E na S8 i nije toliko radikalan dok ja s Xperie Compact ko da sam iz Smarta sjeo u Landcruisera. 

Godinama odolijevam kupovini one torbice preko ramena. Nemam ništa protiv homoseksualaca ali te torbe su mi baš nekako "pederske". Problem je što se u mojim džepovima uvijek nalaze dva seta (velika) ključeva, ključevi od auta ili motora, bar jedna kutija cigareta, upaljač, mobitel, novčanik...

I sve se to nekako dalo nagurati u hlače dok je u igri bila Xperia Compact. Sad sam pušionica i morat ću pristati na tu torbicu na koju me žena godinama nagovara.

što fali onim torbicama oko pojasa?

nisu pederske i nekako su praktičnije.

tak je. Meni ne pada na pamet nositi onu preko ramena kad to samo smeta u kretanju. Oko pojasa je odlicno i prakticno. Ali izgleda da nije vise u modi.

PSN - darklydexter
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

pa mozes tu oko pasa stavit isto oko prsa tj pod misku i stisnuto ti je uz tjelo da nis ne plese 

ja dok je jesen,zima oko pasa pa onda po ljeti oko prsa i sve ti je nadohvat ruke a posto su velike vrucine mob ti se ne masti znoji dodatno u djepu

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 11:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
4mal kaže...

pa mozes tu oko pasa stavit isto oko prsa tj pod misku i stisnuto ti je uz tjelo da nis ne plese 

ja dok je jesen,zima oko pasa pa onda po ljeti oko prsa i sve ti je nadohvat ruke a posto su velike vrucine mob ti se ne masti znoji dodatno u djepu

Meni je bitno da se ja ne znojim ;) Za mobitel me zaboli neka stvar ;)

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Bok ljudi, kupio sam prije nekih 7 dana, samsung s8+ 64GB. Do sad sam imao većinom iphone. Skužio sam da meni android zauzima 38 GB. Piše mi sustav i korisnički podaci 38gb. Od čega je 1,80GB aplikacije i 1,74 slike. Nije mi jasno dali je nešto do mobitela ili je tako i drugima?? Malo mi je suldo da android zauzima 34 GB

Hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vedran00 kaže...

Bok ljudi, kupio sam prije nekih 7 dana, samsung s8+ 64GB. Do sad sam imao većinom iphone. Skužio sam da meni android zauzima 38 GB. Piše mi sustav i korisnički podaci 38gb. Od čega je 1,80GB aplikacije i 1,74 slike. Nije mi jasno dali je nešto do mobitela ili je tako i drugima?? Malo mi je suldo da android zauzima 34 GB

Hvala na odgovorima.

Meni stoji da mi System/User data zauzima 28,5 GB, a dolje niže mi stoji da mi na User data otpada oko 10GB (dokumenti, slike, audio, video, aplikacije) što u konačnici daje da okvirno Android zauzima oko 18GB.

Galaxy S8+ :)
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jel postoji način za isključiti ove tutorijale?? 

0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Odgovarao sam u drugoj temi nesto pa sam se raspisao o S8+ kojeg imam sada tocno mjesec dana...pa evo kratak osvrt.

S8+ nisam kupio zbog dizajna vec zbog ekrana i tu je apsolutni broj 1, ali par stvari mi se ne svidja kod njega.

Recimo nisam ocekivao probleme sa pregrijavanjem, baterija je samo dobra (ne i odlicna kao na S7E npr.), kamera je za 97% ljudi odlicna, ali i dalje je tu oversarpening prisutan (mozda malo manje nego na S7) i to mi se ne svidja sto Samsung ima vrlo izrazen postprocesing.

Ne svidja mi se ni smjestaj citaca otiska prsta, a skener šarenice ipak ne radi tako dobro u svim situacijama iako sam prvih par dana bio iznenadjen koliko dobro radi, real life narednih dana pokazao mi je da je mob u nekim baznim stvarima vrlo nepraktican...ono tipa "u autu sam i trebajm ga otkljucati i nesto nabrzinu obaviti" (sa suncanim polariziranim vrlo tesko otkljucava, a nepolariziranim nikako i na suncu vrlo lose radi)...to je sve danak dizajnu, futuristickom izgledu i tankim bezelima.

Taj mob je najbolji za staviti na stol i gledati ga, pa ga u udobnosti doma uzeti u ruke i koristiti...real life je nesto drugo.

Isto tako ne ostavlja robustan dojam i stalno mi je u podsvjesti mogucnost pada i pucanja ekrana i zadnje strane i nisam opusten sa takvim mobom...preporuka za Rhinoshield ili neku kvalitetnu zastitu poput te.

Vec mi je drugi dan pokazao sa overheating-om da ne voli sunce i upaljenu kameru istovremeno i u kombinaciji sa ovim gore sto sam naveo sve skupa imam vrlo mijesane osjecaje za taj mob.

Samsung ce ih prodati milijune na racun dizajna, a mnogi ce se nakon par tjedana susresti sa ovim o cemu pisem.

Mob je generalno odlican, ali koristenje u stvarnom zivotu mi se najmanje svidja.

Sada vec imam dosta iskustva sa mnogim modelima (mijenjao sam ih cesto zbog malog pada vrijednosti) i neki modeli su mi se jako svidjeli bas u tome...recimo OP3 (aluminijska zadnja strana), mob koji je bio uzitak koristiti u svakom pogledu (vjerojatno je slican i HTC 10), zatim LG V10 koji je bio tako robustan da nisam cak ni imao zastitu za njega...6 mjeseci bez maske i nikakvih tragova, odlicna kamera i onaj fun factor koji nikako ne uspjevam naci u S8.

Galaxy S7 koji sam imao sve do nedavno je isto odlican mob...odlicnih dimenzija, dobar citac otiska prsta, solidna kamera i nesto malo manje lomljiv.

4 0 hvala 6
17 godina
ocean77 kaže...

, ali i dalje je tu oversarpening prisutan (mozda malo manje nego na S7) i to mi se ne svidja sto Samsung ima vrlo izrazen postprocesing.

OMG!

Pa kaj nisu riješili taj oversharpening

Ovo je tragikomično!

Nevjerojatno da ne mogu ili ne žele riješit..

Na početku dok je izišao naletil na rivju di je rečeno da je oversharpening smanjen, ono, mislim si, super, napokon je samsung rješio polovično problem..

10 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

A baš sam mislio da kolega ocean77 neće imat nikakve zamjerke na kameru, pogotovo jer je u početku bio zadovoljan. Samsung stvarno ubija s tim marketingom i oni na osnovu njega i dizajna prodaju milijune uređaja, a dosta ljudi ni ne kuži kolko on ustvari boljki ima.

Nestrpljivo čekam Oneplus 5 i Nokiu da izbaci flagship pa da vidimo kaj će oni ponudit kaj se tiče kamere

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

kamera je za 97% ljudi odlicna, ali i dalje je tu oversarpening prisutan (mozda malo manje nego na S7) i to mi se ne svidja sto Samsung ima vrlo izrazen postprocesing.

97% je 97%  i to je velika većina. Meni to osobno ne smeta i meni je to ok....bolje da izoštri nego da je mutna po kutovima kao kod HTC-a ili Sony-a...

Po meni je najveći problem otisak prsta - teži promašaj.

8 godina
neaktivan
Ekipa dali se kod vas desava lag na galeriji pri otvaranju foldera u galeriji..skuzio sam da to pocinje nakon nekog vremena koristenja..onda kad se mobitel ugasi i upali onda opet bude glatka animacija kod otvaranja foldera u galeriji..isto tako mi je bilo i na s7 edge pa valjda nisu to rijesili..do cega bi to moglo bit kad je ram svaki put ociscen

0 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

97% je 97%  i to je velika većina. Meni to osobno ne smeta i meni je to ok....bolje da izoštri nego da je mutna po kutovima kao kod HTC-a ili Sony-a...

Po meni je najveći problem otisak prsta - teži promašaj.

Ak te zanima ostrina fotki pogledaj nexus 6p odlicno izbalansirano..

A S7 je po tom pitanju koma, ono nema veze sa ostrinom, to je ostrina koja ubija samu fotografiju..

Za S8 ne znam, al evo, ocito nije problem rijesen, jedno je ostrina a drugo dok je preizostrena slika..

9 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Ekipa dali se kod vas desava lag na galeriji pri otvaranju foldera u galeriji..skuzio sam da to pocinje nakon nekog vremena koristenja..onda kad se mobitel ugasi i upali onda opet bude glatka animacija kod otvaranja foldera u galeriji..isto tako mi je bilo i na s7 edge pa valjda nisu to rijesili..do cega bi to moglo bit kad je ram svaki put ociscen

PA nemoj cistiti. Svaki put mora kesirati podatke koje si ti ocistio. Zasto cistis ram? Koja je poenta praznog rama????

8 godina
neaktivan
Bravo..ovako sa ciscenjem i vise baterije trosi u pravu si..
Ali nema veze s galerijom ocistio ili ne s trzanjem otvara foldere sve dok ne ugasim mob i upalim,tako mi je i na s7 edge bilo

0 0 hvala 0
9 godina
Jesu li slike na sd kartici?
8 godina
neaktivan
Nisu nisu..nije to nista sporije nego laga animacija kada odaberes album..kad se mobitel ugasi i upali opet je animacija glatka..neko nebi ni primjetio

0 0 hvala 0
11 godina

"A S7 je po tom pitanju koma, ono nema veze sa ostrinom, to je ostrina koja ubija samu fotografiju.."

Pa nije S7 bas sad koma 😊... nije idealan, ali ima vrlo pouzdanu kameru...evo vidi recimo moju galeriju koju sam snimio u zatvorenom prostoru (BMW Museum München)...sasvim fino odradjen posao.

https://flic.kr/s/aHskTjNY4o

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 17:11 (ocean77).
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

"A S7 je po tom pitanju koma, ono nema veze sa ostrinom, to je ostrina koja ubija samu fotografiju.."

Pa nije S7 bas sad koma 😊... nije idealan, ali ima vrlo pouzdanu kameru...evo vidi recimo moju galeriju koju sam snimio u zatvorenom prostoru (BMW Museum München)...sasvim fino odradjen posao.

https://flic.kr/s/aHskTjNY4o

Tvoje slike dokazuju da pojedinici kenj.... bez pokrića. Slike su ti 

S7 kao i S8 ima odličan fotić za odlične slike za koje se uopće ne trebaš pomučit nego samo staviš na auto postavke.

9 godina
neaktivan
Jel ovo stvarno istina sa RAM- om i njegovim čišćenjem?

Svaki put kad završim korištenje moba kliknem na sve otvorene aplikacije i dolje sve očistim, jeste li na to mislili?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

A uporavo to ne trebas raditi. Znas li cemu sluzi ram i cash? Prouci malo pa ces vidjeti zasto to ne treba raditi....Kad je aplikacija ucitna u ram prvi put svaki sledeci put se diza instatno jer je vec ucitana. Ciscenjem rama ti ju tjeras da se ponovo ucitava u ram. Ram menadzment na androidu je odican i nista ne diraj.... Koja je svrha praznog rama. Kupis mob sa sto vise rama i onda tjeras mob da ga ne koristi. Ima logike?

9 godina
neaktivan
Ne znam to mi je navika oduvijek.
Troši li to što su aplikacije u RAM- u bateriju u stanju mirovanja više nego da nisu?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sama cinjenica da su u ramu ne. Bateriju trose aktivnosti pojedinih aplikacija tipa provjera maila ili lokacije i sl. Te aplikacije i ako ocistis iz rama one ce se same ucitati ponovo i ti opet ubijes one se opet ucitaju i to trosi bateriju. Samo ti to ostavi kako jest i ne diraj nista osim redovne upotrebe....

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Znaci ti hoces reci da aplikacije koje su upaljene u pozadini ne trose vise baterije nego inace? To mi nema nikakve logike. Jasno je da sinkronizacija trosi bateriju, ali ako je aplikacija upaljena u pozdini kako ona ne trosi. Sori na offtopicu

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice