Imam Galaxy Nexus i sa Jelly Beanom je brzi osjetno od ONEX-a i prakticki jednak sa S3.
Imam Galaxy Nexus i sa Jelly Beanom je brzi osjetno od ONEX-a i prakticki jednak sa S3.
ja ga koristim malo više od mjesec dana. isto nemam nikakvih problema. Bilo je prigovora da ljudima "škripi" kućište telefona, da nešto krcka unutra kada ga treseš, loš wifi signal, nekakvih bugova sa ekranom, ali kod mene na svu sreću je sve ok. a što se tiče tog stiskanja ekrana, za mene je to debilizam. pa stisni prstom na LCD monitoru, isto će se vidjeti te fleke. Jedini problem ovdje je možda to što je na rubu lagano uređaj zakrivljen pa je to područje osjetljivije, ali to mi se nije dogodilo nikako prilikom korištenja, nego samo kada sam to probao iz znatiželje ali sam morao dosta stisnuti prstom.
Da se mene pita, za HOX
upali mob, 5 min se igraj s njim. evo nešto sa
I ja se mogu pridružiti onima koji imaju ispravan uređaj, bez ikakve greške.
A žao mi je onih koji su dobili s greškom.
Otkad ga imam nikad problema, uređaj je odličan, a kolko svi hvale s3, meni je one x puno bolji. ljepši dizajn, sense, ekran...
ali svako ima drugačiji ukus.
Ja se ne žalim, tak da ko god ga kupi ne bude pogriješio.
A više se kupuje s3 nego one x, a zašto?
pa na dan vidim bar 20 reklama za s3, a kad otvorim bug prvo mi iskoči divovska reklama za , što? s3
I ja se mogu pridružiti onima koji imaju ispravan uređaj, bez ikakve greške.
A žao mi je onih koji su dobili s greškom.
Otkad ga imam nikad problema, uređaj je odličan, a kolko svi hvale s3, meni je one x puno bolji. ljepši dizajn, sense, ekran...
ali svako ima drugačiji ukus.
Ja se ne žalim, tak da ko god ga kupi ne bude pogriješio.
A više se kupuje s3 nego one x, a zašto?
pa na dan vidim bar 20 reklama za s3, a kad otvorim bug prvo mi iskoči divovska reklama za , što? s3
Slažem se za reklame,ali druga strana medalje je da Samsung brandira svoju Galaxy S seriju jako dobro,jedinica je probila led i bila dobar uređaj,dvojka je najbolji uređaj prošle godine i još uvjek jako aktualan,a trojka će i na valu toga i još masu drugih stvari polučiti uspjeh.
Dobro, JB nisam probao, dok je JB došao, već je zastario za nas i došle su zamjene za njega. Sa ICS-om je bio štekav i to nedopustivo štekav za AOSP Android. Poprilično neugodno iznenađenje.
Stigao mi je ovakav case i moram reć da mi se sviđa.Stvarno je ultra tanak i lagan.Jedini problem što nemam mob da ju stavim i probam kako treba :)
U necemu je bolji, u necemu lošiji, u necemu tu negdje, bar po prvim doživljajima na MWC-u od strane nekih mojih poznanika. Ono što je naspram konkurencije zaista dobro, to je paljenje, u doslovno 6 sekundi od pritiska power buttona, on je spreman za poziv/rad/.... Ono što mi se ne sviđa je dizajn (sličan je S II, a ni S II mi se ne sviđa), te AOSP Android, a ostale stvarcice su prosječne za tu klasu uređaja, ali se probija cijenom. Kod nas dolazi za koji mjesec.
Mislim da ja više nikada neću uzeti HTC mobitel, barem dok ne riješe neke stvari i dok to nebude sigurno rješeno.
Ne razumjem samo kako mogu izostavljati istu grešku iz serije u seriju, npr. na svom Sensationu sam dobio prašinu ispod stakla, pomislio sam da sam rijedak slučaj ali kada sam pogledao na netu puno je ljudi imalo istu stvar, onda sam saznao da je se isto događalo i sa desireom, a sada i s one x-om?
Dovraga kako im se tako glupa greška može dogoditi toliko puno puta, šta rade njihovi inžinjeri?
Zar ne mogu u tri serije mobitela popraviti jedan te isti problem...
Mislim da ja više nikada neću uzeti HTC mobitel, barem dok ne riješe neke stvari i dok to nebude sigurno rješeno.
Ne razumjem samo kako mogu izostavljati istu grešku iz serije u seriju, npr. na svom Sensationu sam dobio prašinu ispod stakla, pomislio sam da sam rijedak slučaj ali kada sam pogledao na netu puno je ljudi imalo istu stvar, onda sam saznao da je se isto događalo i sa desireom, a sada i s one x-om?
Dovraga kako im se tako glupa greška može dogoditi toliko puno puta, šta rade njihovi inžinjeri?
O kakvoj prašini ti govoriš?
O kakvoj prašini ti govoriš?
Kucaj u google "htc [ime modela] dust under screen" pa se uvjeri sam, događa se s ljudima s tri modela koja sam naveo, možda ih ima još, nisam siguran.
Meni je se npr. na sensationu pojavila prašina nakon 2 tjedna korištenja.
Da se razumjemo volim htc-ove mobove i mislim da su uz samsung na samom vrhu ponude ali ovako glupe stvari im se nebi smijele događati.
Moj i dalje radi besprijekorno, već gotovo 2 mj.
A ona loša "HT23....W1...." serija.
Imam jedan perforirani MESH case viska za One X pa ako nekom treba da se dogovorimo za otkup, u PM.
Nekoristen dakako :).
Ekipa, postoji li bjeli One X sa hrv garancijom?
Mislio sam preko oglasnika...:P
Btw., je li taj iz Vipa zaključan na Vip?
Mislio sam preko oglasnika...:P
Btw., je li taj iz Vipa zaključan na Vip?
Nije zakljucan, barem ovaj kojeg sam ja imao nije bio, a i čitam po pcekspertu da nije.
Ne znam...imam tu 3.5k kuna za iskeširat, a ove kaj sam zvao za bijele imaju slovensku garanciju. Pošto je očito svaki drugi defektan, malo mi je to riskantno uzimat...
Moj i dalje radi besprijekorno, već gotovo 2 mj.
A ona loša "HT23....W1...." serija.
Također 2 mjeseca radi bez problema, a isto ta "loša" serija.
Imam na jednom od prvog ili drugog tjedna otkad ga imam, a na drugome ništa (SLCD uređaj ima prašine, AMOLED nema)
Ova najveća mrvica i ono u lijevom kutu je unutar ekrana.
Je li serija 25... problematična, ili se to odnosi samo na 23... i 24...?
imam htc one x i sve je super jedino u gornjoj traci desno nemamikonu za bateriju pa mi nije jasno u čemu je problem.da li mi može tko pomoći?
Evo moj se vratio sa servisa.Nadam se da će sad bit sve ok.Muka mi je više od servisa
Gledam malo uredjaje po njuskalu i vidim da se One X moze naci za 3000-3500 kn sa garancijom. Uredjaj je izasao prije 3 mjeseca, a vec mu je cijena pala 2000 kn . Zbog cega? Zbog one defektne serije?
Evo moj se vratio sa servisa.Nadam se da će sad bit sve ok.Muka mi je više od servisa
I ja bi na tvom mjestu bio već isfrustriran i iskreno ne znam da li bih imao toliko živaca, u ovom slučaju za tebe
Gledam malo uredjaje po njuskalu i vidim da se One X moze naci za 3000-3500 kn sa garancijom. Uredjaj je izasao prije 3 mjeseca, a vec mu je cijena pala 2000 kn . Zbog cega? Zbog one defektne serije?
Zato što je previše i tih 3500kn za mobitel, ali najvjerojatnije zbog SGS3, o njemu da ne pričamo koliko je precijenjen
evo samo da velim, ja sam prije 3 tjedna kupil novi, zapakiran iz t-mobile-a za 3100 kn... pratil sam skoro pa cijelo vrijeme njuškalo i uhvatil ovu ponudu par min. nakon kaj je bila objavljena...
do sad mob nema greške osim plavog ruba dok se pritišće, ono s wi-fi-om mi se nikad nije dogodilo, čak mogu lovit svoju wirel. mrežu s kafića udaljenog nekih 100-200m
Šta Tegra 3 verzija ima NFC?